Sivilceli Ciltler Seboreik dermatit için roaccutane kesin çözüm mü?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
merhaba arkadaşlar beş altı seneedir sivilce problemi yaşıorm kaç kere doktora gittim ama hepsi geçiçi çözüm oldu en son gittiğim doktor tetradox yazmştı kullandm ve geçti ama okul açılınca yine problemlerim olmaya devam etti özellikle kış aylarında yüzüm feci oluyor sivilceden çoık kızarıklıklar oluyor seboreik dermatitim var kabuk bağlıyor yüzüm kola falan içtğim zamanlar daha da çok artıyor peynir domates dokunuyor artık roaccutane kullanmak istiyorum ama çözüm oluyormu seboreik dermatite? birde araştırdım cildi nemlendirmek gerekiyormuş excipial hydro almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar?

merhaba arkadaşlar beş altı seneedir sivilce problemi yaşıorm kaç kere doktora gittim ama hepsi geçiçi çözüm oldu en son gittiğim doktor tetradox yazmştı kullandm ve geçti ama okul açılınca yine problemlerim olmaya devam etti özellikle kış aylarında yüzüm feci oluyor sivilceden çoık kızarıklıklar oluyor seboreik dermatitim var kabuk bağlıyor yüzüm kola falan içtğim zamanlar daha da çok artıyor peynir domates dokunuyor artık roaccutane kullanmak istiyorum ama çözüm oluyormu seboreik dermatite? birde araştırdım cildi nemlendirmek gerekiyormuş excipial hydro almayı düşünüyorum ne dersiniz kızlar?

bende seboreik sorunu yaşıyorum ama roaccutane'nın seboreike iyi değil aksine kötü geleceğini düşünüyorum.seboreik zaten cildi kurutan,soyan,kızartan bir hastalık roaccutane kullanılarak daha mı fena yapmak istiyorsun.roaccutane cildi kurutan,soyan bir ilaç.iyi bir doktora git ve roaccutane en son kullacağın ilaç olsun.zaten roaccutanenın etkisi de bir kaç sene sonra geçiyor.şu an benim de hem sivilcem hem de seboreikim var.üstelik 25 yaşındayım ama yapacak bir şey yok bünye meselesi.hele ki seboreik tamamen stresle bağlantılı.sen kafaya taktıkça geçmez.maalesef kortizonlu krem kullanman gerekiyor.kuruyan bölgeye de alkollü tonikler falan uygulama.

X