- 19 Ocak 2024
- 65
- 17
- 24
-
- Konu Sahibi blueberry5
Hayır içerde 1 tane dahi tanıdığım olmadan kendi emegimle girdimTorpille mi girdiniz. Torpilli olanlara davranılır genelde öyle zamanla geçer.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil de bı ben mi kırıcı davraniomayi yada yok sayilmayi hak ediyorumSizi sevmemiş olabilirler, işinizi yapın geçin siz de
Bu mesajı size kim gösterdi?Bir gün onun yakın arkadaşı kalbimi kırdı gözlerim doldu beni görmüş wp gruplarina kızın nasıl da ağzına .. haha diye mesaj atmış.
Düşündüm ama beni hiç sayan birine gidip de konuşmak karşılığında da terslenmek bana yakışmaz diye dusundumKonuşun. Benle derdiniz ne diye sorun. Bundan daha kötü olamaz durumunuz. Gerekirse siz de ağzının payını verin
Güzel bir bakış açısıBen böyle zamanlarda diyorum ki kendime; ben bu gerizekalilara bayılıyor muyum? Onlar benim arkadasim mi, ben mi sectim?
tabii ki hayir. Patromun ise aldigi, yarin is degistirse ya da ben degistirsem bir daha gormeyecegim insanlar. Neden onların hal ve hareketlerini ciddiye alacak kadar onlari takayım ki?
Siz de böyle düşünün. Size kıl kapsalar bile kendileri bilir. Sizlik bir durum yok ki. Ben dünyanın en poncik insanıyım, bana bile gıcık olan is arkadaşlarım vardı
Bu mesajı size kim gösterdi?
İnsan kendine objektif yorum yapamaz ama aşırı güzel olduğumu dusunmuyorumÇok mu güzelsiniz?
Aaa sen geri mi geldin?Ben böyle zamanlarda diyorum ki kendime; ben bu gerizekalilara bayılıyor muyum? Onlar benim arkadasim mi, ben mi sectim?
tabii ki hayir. Patromun ise aldigi, yarin is degistirse ya da ben degistirsem bir daha gormeyecegim insanlar. Neden onların hal ve hareketlerini ciddiye alacak kadar onlari takayım ki?
Siz de böyle düşünün. Size kıl kapsalar bile kendileri bilir. Sizlik bir durum yok ki. Ben dünyanın en poncik insanıyım, bana bile gıcık olan is arkadaşlarım vardı
Bu mesajı size kim gösterdi?
Millete salça olmadan konuyu dağıtmadan yorum yapacaksak yapalımAaa sen geri mi geldin?
Öyle yapıcam da mental olarak çok yorucu oluyor. Buraya yazmak iyi geldi teşekkür ederim destegibjz içinHerhangi bir nedenden dolayı kıskanıyor olabilirler mi? Muhatap olmamaya çalışın yok gibi davranın.