- Konu Sahibi blueberry5
İ
İş hayatı çetindir. Bu tarz beyinsiz insanlar maalesef her alanda var. Seni kıskanıyor muhtemelen. Yeni gelenlere eski çalışanların antipatisi oluyor nedense (bazılarının). Kendini ezik gösterme her şeye gözlerin dolmasın. Kendinden emin dur . Sana bi şey diyen olursa da ağzının payını ver.Herkese merhaba
Size canımı sıkan bir konuyu danışmak istiyorum. Bir iş yerine yeni başladım sayılır birkaç ay oldu. Bir kız var ise girdiğim gündem beri onunla bir munasebetim olmamsina rağmen iş gereği konuşmak zorunda olunca hep beni kırarak tersleyerek konuşuyor. Diğerlerine karşı böyle değil sadece bana böyle yapıyor. Benim olduğum yere gelmiyor beni görmezden geliyor sabh gunaydon dahi demiyor demek zorunda değil ama bı insanı neden durduk yere görmezden gelirsiniz ki? Bir gün onun yakın arkadaşı kalbimi kırdı gözlerim doldu beni görmüş wp gruplarina kızın nasıl da ağzına .. haha diye mesaj atmış. Ben kimseye bir kötülük yapmadım ama beni dislayip incitmeye çalışıyor. Bir tek bana. Bende mi sorun var kızlar bu duruma vok üzülüyorum nötr de olabilir insan neden sebepsizce tanimamasima rağmen kötü davranir yumuşak karakterli biriyim diye mi bu?