• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertilite:(:(:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar;
Baslığımdan anlasılacagı uzere sebebi bılınmeyen kısırlık teshısı konuldu. 2 yıl dogal yolla olmasını bekledım gecen ay klomen kullndım sonuc negatif.
Sebepsız infertilitede hangi tedavının sansı yüksek? Bır fıkrı olan varmı
Yada sebepsiz infertılıte teshısı ile hangi tedavılerı goruyorsunuz yada gordunuz bu konu hakkında tecrube ve fıkırlerınızı paylasırmısınızz

sizinki sebepsiz değil ki...

Prolaktin yüksekliği tekbaşına yeterli bi sebep ki sizin diğer değerlerinizde yüksek.

merhaba arkadaslar;
Baslığımdan anlasılacagı uzere sebebi bılınmeyen kısırlık teshısı konuldu. 2 yıl dogal yolla olmasını bekledım gecen ay klomen kullndım sonuc negatif.
Sebepsız infertilitede hangi tedavının sansı yüksek? Bır fıkrı olan varmı
Yada sebepsiz infertılıte teshısı ile hangi tedavılerı goruyorsunuz yada gordunuz bu konu hakkında tecrube ve fıkırlerınızı paylasırmısınızz
Aşılama filan yaptırdın mı canım? Biz de 1 yıldır istiyoruz ama hala olmadı hiç bir sorunumuz olmadığı halde... Tüplerim açık, yumurta kalitem yüksek, eşimin sonuçları da çok iyi olmuyorsa vardır elbet daha zamanı. Çevremde herkes kafaya taktıkça olmaz diyor ama takmamak ne mümkün :KK14: gelecektir elbet miniğimiz :KK46:

geçmiş olsun benimde çikolata kisti artık umudum yok
çaresizim çok bunaldım
nasıl kafama takmayım

Huban öncelikle hipofiz mrın çekildi mi ?
temiz mi ? temizse prolaktin düşürenilaç ve kürler yapman gerekiyo.

Bu bi sistem prolaktin düşerse lhda düşer şh düşerse e2de

sizinki sebepsiz değil ki...

Prolaktin yüksekliği tekbaşına yeterli bi sebep ki sizin diğer değerlerinizde yüksek.
Klomen tedavısı sırasında yapılan test sonuclarım bulundugum surec için normalmiş. Tanı olarak sebepsız ınfertılıte teshısı konuldu

Huban öncelikle hipofiz mrın çekildi mi ?
temiz mi ? temizse prolaktin düşürenilaç ve kürler yapman gerekiyo.

Bu bi sistem prolaktin düşerse lhda düşer şh düşerse e2de
Degerlerım itibarıyle gerek gorulmedı cunku hıcbır belirtım yok . Adet duzenli gogusten sut gelmıyor vs.. Stres kaynaklı 1 ay için soz konusu oldugundan degerlendırmedı dr. Ama mutlaka gorusecegım

geçmiş olsun benimde çikolata kisti artık umudum yok
çaresizim çok bunaldım
nasıl kafama takmayım
Öyle hıkayeler okudumki lütfen nette arastır .. Asla ümitsizliğe kapılma.. Hangi tedavılerri gordun

E
Aşılama filan yaptırdın mı canım? Biz de 1 yıldır istiyoruz ama hala olmadı hiç bir sorunumuz olmadığı halde... Tüplerim açık, yumurta kalitem yüksek, eşimin sonuçları da çok iyi olmuyorsa vardır elbet daha zamanı. Çevremde herkes kafaya taktıkça olmaz diyor ama takmamak ne mümkün :KK14: gelecektir elbet miniğimiz :KK46:
En sınır oldugum laf stres yapma, kafaya takma .. Olabildiğince sakin olmakta fayda var ben cok takmıyorum ama belirsizlik benı üzmüyor değil

Öyle hıkayeler okudumki lütfen nette arastır .. Asla ümitsizliğe kapılma.. Hangi tedavılerri gordun

merhaba huban,
çikolata kisti operasyonu geçirdim 3 defa tüp bebek yaptırdım yumurta
toplayamadan iptal oldu. Çünkü istenilen büyüklüğe gelmedi
fsh yüksek olduğu için tüp bebek yapmıyorlar
çok yorulduğumu hissediyorum
yaşım 34 e geldi

merhaba huban,
çikolata kisti operasyonu geçirdim 3 defa tüp bebek yaptırdım yumurta
toplayamadan iptal oldu. Çünkü istenilen büyüklüğe gelmedi
fsh yüksek olduğu için tüp bebek yapmıyorlar
çok yorulduğumu hissediyorum
yaşım 34 e geldi
Ah canım nasıl yorulmuş yıpranmış oldugunu anlayabılıyorum.. Dr ne dıyor

Eğer sebepsiz infertilite ise ben tavsiye sonucu aslan pençesi ve ginko biloba içerikli bitkisel bişey kullandım fayda etti, arkadaşım da keza öyle. Eğer sebepsiz ise tabi

Eğer sebepsiz infertilite ise ben tavsiye sonucu aslan pençesi ve ginko biloba içerikli bitkisel bişey kullandım fayda etti, arkadaşım da keza öyle. Eğer sebepsiz ise tabi
Merhaba,
Nedir acaba bu karışımın içeriği, paylaşırsanız sevinirim.
Herkesin gönlünce olsun inşallah

Eğer sebepsiz infertilite ise ben tavsiye sonucu aslan pençesi ve ginko biloba içerikli bitkisel bişey kullandım fayda etti, arkadaşım da keza öyle. Eğer sebepsiz ise tabi[/Q
Merhaba 3 yıldır evliyim ve 2 yıldır çocuk istiyoruz. 1 aşılama 1 tüp bebek 1 dondurulmuş uygulamam negatif sonuçlandı. Stres yapma stres yapma tek duyduğum şey ve bunu duydukça daha çok strese kapılıyorum. yani belki düşük yapsam ya da kimyasal gebelik yaşasam belki biraz umudum olurdu ama yok. Bir kere bile gebe kalmadım. Eşimin de benim de bütün sonuçlarımız temiz. Hiçbir problem bulunamadı. 3,4 aydır denemediğim kür kalmadı. Sizin bu bahsettiğiniz tarifi öğrenebilir miyim? Nisan'da tekrar tüp bebeğe başlıyorum ama bu defa da tutmazsa ne yaparım bilmiyorum.

Back