Soğan kürü her kadın için yapılmaması önerilen birşey diye biliyorum iyi birşey yapmayı düşünürken bişeylere zarar verebilirsiniz yani çok güvenilir değil bence size faydasi dokunmus ama bir baskasina dokunmayablirYap canım yumurtalari gelistirdigini ve hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum bide iltihap varsa temizliyor emin ol bende hiç çocuğum olmayacak sanıp ağlıyordum hep cevremde yeni hamile olanlari duyunca üzülüyordum aslında bu kiskancliktan değil ne bileyim benim olmuyor diye çok istiyordum bir bebeğim olsun Allah nasip etti sizede eder inşallah
Canım haklısın sadece kisti olanlar kullanmamali büyütüyor diye biliyorum ama ben faydasını gördüm neyin şifa olacağı bilinmez ben sadece bana şifa olduğu için yardımcı olmak istedim deneyip denememek konu sahibine kalmış bende denerken birşey bilmeden denedim Saraçoğlu'ndan ama iyiki yapmışım bugün Allah'ın ve onun yardımıyla olduğunu biliyorum elhamdülillahSoğan kürü her kadın için yapılmaması önerilen birşey diye biliyorum iyi birşey yapmayı düşünürken bişeylere zarar verebilirsiniz yani çok güvenilir değil bence size faydasi dokunmus ama bir baskasina dokunmayablir
Anliyorum sizi böyle bir durumda insan kendini çok çaresiz hissediyor ve ne duysa yapası geliyor sizin dermaniniz olmus Allahin izniyle darisi diğer tüm isteyenlereCanım haklısın sadece kisti olanlar kullanmamali büyütüyor diye biliyorum ama ben faydasını gördüm neyin şifa olacağı bilinmez ben sadece bana şifa olduğu için yardımcı olmak istedim deneyip denememek konu sahibine kalmış bende denerken birşey bilmeden denedim Saraçoğlu'ndan ama iyiki yapmışım bugün Allah'ın ve onun yardımıyla olduğunu biliyorum elhamdülillah
Çok net anlıyorum sizi herkesin evladini Allah ailelerine bağışlasın ama çok farklı duygu yükleniyor insana o anda yani bi ağlama duygusu geliyor bazen. Bazen disardan cocuk isteyip sahip olamama olayini bilenler tarafindan gözlem altindasin yanlis anlasilmama tedirginligi oluyor üzerinde ne yapacagini şaşırıyosun ya çok zor yaşamayan bilemezAynı şeyi bende hissediyorum kıskançlık asla değil ama benim de olmamasına çok üzülüyorum bebek bile sevemez oldum inşallah bizede nasip eder rabbim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş
AminAnliyorum sizi böyle bir durumda insan kendini çok çaresiz hissediyor ve ne duysa yapası geliyor sizin dermaniniz olmus Allahin izniyle darisi diğer tüm isteyenlere
Amin inşallahMrb, bnm de 3 sene sebepsiz olmadi ve özellikle eşimin yaşı var, şükür ki oldu, böyle olup da hamile olan yazsın demişsiniz, Meryem süresini okudum ben her gün 1 tane kendim, ve ikinci çocuğumuz da geliyor inşallahAllah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında versin
çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi insan kendine üzülüyoDua ederim gülüm bu kiskanmak değil inanki üzüntüden oluyor kötü bir şey de hissetmiyordum bebek sonuçta sadece üzülüyordum halime
aminnn inşallahRabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun
İnsallahh inşallah kardesimmm bu duyguları sende biran önce yaşarsın umarımO kadar şanslısınız ki kıymetini sakın unutmayın olur mu sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var inşallah bende bigün buraya bunları yazabilirim sağlıkla doğurup kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Merhabalar hiç ama hiç ümitsizliğe kapılma ben hikayem de senin benzerin 6 yaşında kızım var evlendikten 2 ay sonra ummadığımız anda geldi hiç beklemiyorduk korunuyorduk yani 2. Çocuk istedik artık kızımız büyüdü dedik ama yaklaşık 1 seneyi geçkindir uğraşıyoruz dediğin gibi klomen ovitrelle hsg filmi hepsi yapıldı eşime bakıldı ne bende ne de onda sorun yok ama olmuyordu işteHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuzUmarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Sizinle aynı durumdayım…Hislerimiz duygularımız aynı…Ben şuan hamileyim ama ilerlemedi gerekirken değermin düştüğünü öğrendim…Ama pes etmek yok…Elbet olucak hayırlısıyla….Dün sğlamaktan ciğerlerim sökülüyordu..Bugün biraz daha umutluyum…Yumurta sayınız nasıl?Herkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuzUmarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Herkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuzUmarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Benim de sebepsiz 4 yilin sonunda artik tup bebek yaptirdik ilk denemede oldu sukur siz de iyi bir dr la devam edin ne denirse yapin en kisa zamanda hayirli haberlerHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuzUmarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Herşey normal dedi doktor yumurta rezervi gelişimi normal fakat olmuyo muhakkak bir sebebi var ama şuan bulunamıyor umarım isteyen herkese allah nasip ederSizinle aynı durumdayım…Hislerimiz duygularımız aynı…Ben şuan hamileyim ama ilerlemedi gerekirken değermin düştüğünü öğrendim…Ama pes etmek yok…Elbet olucak hayırlısıyla….Dün sğlamaktan ciğerlerim sökülüyordu..Bugün biraz daha umutluyum…Yumurta sayınız nasıl?
Amiiin ne güzel yazmışsınız umarım bigün bende bu duyguları yaşayabilirimMerhabalar hiç ama hiç ümitsizliğe kapılma ben hikayem de senin benzerin 6 yaşında kızım var evlendikten 2 ay sonra ummadığımız anda geldi hiç beklemiyorduk korunuyorduk yani 2. Çocuk istedik artık kızımız büyüdü dedik ama yaklaşık 1 seneyi geçkindir uğraşıyoruz dediğin gibi klomen ovitrelle hsg filmi hepsi yapıldı eşime bakıldı ne bende ne de onda sorun yok ama olmuyordu işte
Artık bu ay tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik doktorum dosyamı dahi hazırlamıştı hamile olduğumu öğrendim2 aylık olduk
Nasıl olsa artık tüp bebeğe karar verdik diye hiç sıkıntı etmedik aman çocuk olsun aman şöyle yapalım bunu edelim demedik hamile kaldım
Kesinlikle kafa da bitiyor TAKMAYACAKSIN STRES ETMEYECEKSİN ilişki esnasında çocuk olsun diye düşünmeyeceksin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaahhhh
senin de tez zaman da kucağını doldursun
Bende beslenmeme dikkat ediyorum son zamanlarda bu genetik testlerini yaptırmayı düşünüyorum kimisi aspirin kullanıp hamile kalmış herhangi bir test yapılmadan. bende doktoruma danışıp aspirin kullanmak istiyorum aslında ama insanın o kadar kafası karışıyoki neyi yapsam diye düşünüyo herşeyden medet umuyor Allah yardımcımız olsunMerhaba bizde 4 senelik evliyiz ilk sene istemedik şimdi 3 senedir deniyoruz olmuyor. Hipotiroidi hastasıyım öncelikle tsh değerimi kontrol altına aldık olur dediler bi sorun yok olmadı sonra klomen, yumurta geliştirici iğneler ovitrelle vs herşeyi kaç kere denedik olmadı rahim filmi çekildim polip görüldü histeroskopiyle alındı artık başka bi engel kalmadı hamile kalırsın 3 ay dene dediler olmadı tabi yine doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama ortada sebep yokken yaptırmak istemedim 2 aşılama yaptık biri kimyasal gebelik biri negatif sonuçlandı. Tüp bebeğide bi ay önce yaptırdık ama yine olumsuz ve hala sebep yok. adetlerim düzensiz pko görünümü var dedi tüp bebek doktorum.
Şuan neden olmadığını araştırma sürecindeyiz bi sürü test yaptırıyoruz kan pıhtılaşmalarıyla alakalı genetikle alakalı ve kromozom testi. Bence bunlarda da birşey çıkmayacak. Bu sürede de haşimato olduğumu öğrendim bence oyüzden hamile kalamıyorum kendi teşhisimi de artık kendim koyuyorum bi doktor kadar bilgiye sahip oldum artık araştıra araştıra okuya okuya.. Bağışıklık sistemimizde katil hücreler oluyormuş ve bunlar sperme embiryoya saldırabiliyormuş bende de haşimato olduğu için böyle bişey yaşadığımı düşünüyorum açıkcası. haşimato da bağışıklık sistemi tiroid bezine saldırıyor onu yok etmeye çalışıyor çünkü.
Bende bu testlerin sonuçlarının çıkmasını bekleme sürecinde ovulasyon testleri aldım onu kontrol ediyorum birde elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Glutensiz beslenmeye paketli gıdalar tüketmemeye çalışıyorum, süt ve süt ürünlerini hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. İneklere süt üretmesi için verilen hormonlar nedeniyle bizim de hormonal değerlerimizde etkileniyor gibi gibi..
Bizimkiside ayrı bi sınav böyle sebepsiz kalmak çok kötü bir sebebi olsa gider neyse tedavisi yaptırırsın diyorsun ama herşey nasip tabi.
Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. :)
BEN YAPTIRDIM MTHFR A1298C sonucum homozigot çıktı.Bende beslenmeme dikkat ediyorum son zamanlarda bu genetik testlerini yaptırmayı düşünüyorum kimisi aspirin kullanıp hamile kalmış herhangi bir test yapılmadan. bende doktoruma danışıp aspirin kullanmak istiyorum aslında ama insanın o kadar kafası karışıyoki neyi yapsam diye düşünüyo herşeyden medet umuyor Allah yardımcımız olsun
Merhaba bu süreçte aşı oldunuz mu acaba? Ben aşılama falan derken erteleyip durdum. Şimdi tüp bebeğe başlanacak. Doktorlarda da fikir ayrılığı var. Çok kararsız kaldım9500 tl tüp bebek 3000 tl mikroçip prp akupuntruk embriyo aşısı 2300 tl ilaçlar tuttu 18 yumurtam toplandı 5 güne 1.kalite 7 embriyo ulaştı doktorum rahimin dinlensin dedi 2 adet gectikten sonra transfer yapalım dedi o yüzden iki tüp şeklinde embriyoları dondurduk 5000 tl ücret ödedik onada 26 mayısta 2 adet embriyo transferi yapıldı çok şükür tuttu şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?