Herkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz
Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin