Herkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebepsiz İnfertilite
- Konu Sahibi nefer
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- sebepsiz infertilite
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2021
- 880
- 2.799
- 63
- 27
Sizi okadar çok iyi anlıyorum ki aynı duyguları bnde yaşadım aynı yoldan geçtim çok zor bir süreçti çok şükür şuan ikizlere hamileyim eğer maddi durumunuz müsait ise hiç beklemeden tüp bebek yaptırın bn öyle yaptım çok şükür hamileyim belki size ümit olur eltim 4 senelik evliydi artık tüp bebek yaptıracaklardi ve hamile olduğunu öğrendi umidinizi kaybetmeyin rabenim en kısazamnda kucağınızi doldursun inşallahHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Öncelikle okuyup cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim sizin ilk denemeniz de tuttu mu ne kadar ücret ödediniz kısaca bahsedebilir misiniz artık tüp bebek için araştırmalara başladım dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSizi okadar çok iyi anlıyorum ki aynı duyguları bnde yaşadım aynı yoldan geçtim çok zor bir süreçti çok şükür şuan ikizlere hamileyim eğer maddi durumunuz müsait ise hiç beklemeden tüp bebek yaptırın bn öyle yaptım çok şükür hamileyim belki size ümit olur eltim 4 senelik evliydi artık tüp bebek yaptıracaklardi ve hamile olduğunu öğrendi umidinizi kaybetmeyin rabenim en kısazamnda kucağınızi doldursun inşallah
- 14 Mart 2021
- 880
- 2.799
- 63
- 27
9500 tl tüp bebek 3000 tl mikroçip prp akupuntruk embriyo aşısı 2300 tl ilaçlar tuttu 18 yumurtam toplandı 5 güne 1.kalite 7 embriyo ulaştı doktorum rahimin dinlensin dedi 2 adet gectikten sonra transfer yapalım dedi o yüzden iki tüp şeklinde embriyoları dondurduk 5000 tl ücret ödedik onada 26 mayısta 2 adet embriyo transferi yapıldı çok şükür tuttu şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyimÖncelikle okuyup cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim sizin ilk denemeniz de tuttu mu ne kadar ücret ödediniz kısaca bahsedebilir misiniz artık tüp bebek için araştırmalara başladım dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Öncelikle okuyup cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim sizin ilk denemeniz de tuttu mu ne kadar ücret ödediniz kısaca bahsedebilir misiniz artık tüp bebek için araştırmalara başladımSizi okadar çok iyi anlıyorum ki aynı duyguları bnde yaşadım aynı yoldan geçtim çok zor bir süreçti çok şükür şuan ikizlere hamileyim eğer maddi durumunuz müsait ise hiç beklemeden tüp bebek yaptırın bn öyle yaptım çok şükür hamileyim belki size ümit olur eltim 4 senelik evliydi artık tüp bebek yaptıracaklardi ve hamile olduğunu öğrendi umidinizi kaybetmeyin rabenim en kısazamnda kucağınızi doldursun inşallah
9500 tl tüp bebek 3000 tl mikroçip prp akupuntruk embriyo aşısı 2300 tl ilaçlar tuttu 18 yumurtam toplandı 5 güne 1.kalite 7 embriyo ulaştı doktorum rahimin dinlensin dedi 2 adet gectikten sonra transfer yapalım dedi o yüzden iki tüp şeklinde embriyoları dondurduk 5000 tl ücret ödedik onada 26 mayısta 2 adet embriyo transferi yapıldı çok şükür tuttu şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütür inşallah bu fiyatlar devlet hastanesi fiyatları değil mi
- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Bizde de aynı sıkıntı vardı ilk 1 sene kendiliğinden olur dedik olmadı sonraki sene de femara çatlatma iğneleri aşılama denedik yine olmadı. Artık psikolojimiz bozulmaya başlamıştı ve tüp bebeğe başladık çok şükür ki ilk deneme de pozitif sonuç aldık. Allahım inşallah size de bu duyguyu yaşatır ama elinizden geliyorsa imkanınız varsa kesinlikle tüp bebek tavsiye ederim evet zorlu bir süreç ama pozitif sonuç ihtimali en Yüksek olan. Ayrıca diğer tedavilere vereceğiniz ücretlerle de tüp bebek nerdeyse çıkmış oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bizde de aynı sıkıntı vardı ilk 1 sene kendiliğinden olur dedik olmadı sonraki sene de femara çatlatma iğneleri aşılama denedik yine olmadı. Artık psikolojimiz bozulmaya başlamıştı ve tüp bebeğe başladık çok şükür ki ilk deneme de pozitif sonuç aldık. Allahım inşallah size de bu duyguyu yaşatır ama elinizden geliyorsa imkanınız varsa kesinlikle tüp bebek tavsiye ederim evet zorlu bir süreç ama pozitif sonuç ihtimali en Yüksek olan. Ayrıca diğer tedavilere vereceğiniz ücretlerle de tüp bebek nerdeyse çıkmış oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Herkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum ets
Canım sakın kendini üzme bende sebepsiz infertiliteydim sürekli agliyodum kendime polen Bali eşime keçiboynuzu pekmezi vitamin hapları hsg hormon testleri her ay testlerle gelen tek çizgi hayal kırıklığı ama şuan 30 haftalık hamileyim asılamayla hamile kaldım bebeğime 1.5 yıl uğraştım bende sakın üzülme bazılarının hemen oluyo bazılarının zamana ihtiyacı var sayfama gir istersen bende sürekli burada başlıklar aciyodum üzüntüden ama Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bana bunu armağan etti insaallahh en kısa sürede de sana armağan ederHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Merhaba canım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah benimde 4 yıllık evliligim ilk iki yıl bebegim olmadı sebepsiz infertilite dendi aşılama falan dedi doktorum yapmadım doktor ender saracin soğan kürü vardı yaptım hamile kaldım o ay şuan kızım 5aylik ve sanırım hamileyim çünkü migde bulantım yine başladıHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
Bizde artık tüp bebeğe yönelicez inşallah bende sizin gibi bigün hamile olduğumun haberini alırım i o an dünyalar benim olur heralde Allahım herkese dilediği ne varsa kabuş etsin sizde sağlıkla yavrunuzu büyütürsünüz inşallahMerhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki
O kadar şanslısınız ki kıymetini sakın unutmayın olur mu sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var inşallah bende bigün buraya bunları yazabilirim sağlıkla doğurup kucağınıza almayı nasip etsin rabbimCanım sakın kendini üzme bende sebepsiz infertiliteydim sürekli agliyodum kendime polen Bali eşime keçiboynuzu pekmezi vitamin hapları hsg hormon testleri her ay testlerle gelen tek çizgi hayal kırıklığı ama şuan 30 haftalık hamileyim asılamayla hamile kaldım bebeğime 1.5 yıl uğraştım bende sakın üzülme bazılarının hemen oluyo bazılarının zamana ihtiyacı var sayfama gir istersen bende sürekli burada başlıklar aciyodum üzüntüden ama Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bana bunu armağan etti insaallahh en kısa sürede de sana armağan eder
Yaaa gerçekten mii allahım bizede nasip eder inşallah çoğu şeyi denedim ama soğan kürünü yapamadım bu ay geçsin adet olunca ona da başlamayı düşünüyorum inşallahMerhaba canım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah benimde 4 yıllık evliligim ilk iki yıl bebegim olmadı sebepsiz infertilite dendi aşılama falan dedi doktorum yapmadım doktor ender saracin soğan kürü vardı yaptım hamile kaldım o ay şuan kızım 5aylik ve sanırım hamileyim çünkü migde bulantım yine başladı
- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
Amin inşallah hayırlısıyla o mutlu haberi alın inşallah allahım size de nasip etsinBizde artık tüp bebeğe yönelicez inşallah bende sizin gibi bigün hamile olduğumun haberini alırım i o an dünyalar benim olur heralde Allahım herkese dilediği ne varsa kabuş etsin sizde sağlıkla yavrunuzu büyütürsünüz inşallah
Amin çok teşekkür ederimAmin inşallah hayırlısıyla o mutlu haberi alın inşallah allahım size de nasip etsin
Bu yollardan geçmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama lütfen bu kadar ümitsiz olmayın. Bir aşılamada pes etmeyin daha yolun başındasınız Rabbim bu yolda yardımcınız olsun güzel haberleri vereceğiniz günlerde gelir inşallahHerkese merhabalar. Buraya hep başkalarının hikayelerini okumak için girmiştim. Şimdi kendi en çaresiz hissettiğim bu günlerde belki içimde umut tohumları yeşerir diye bir tutar dal arıyorum. 3 yıllık evliyim ilk yıl çocuk düşünmedik 2 yıldan beri bebek istiyoruz fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Hayatımda kendimi ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Eğer bu yazımı okuyan kişi hamileyse kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşünsün ve Allah’a şükür etsin. Bu çok başka ve zor bişey sebepsiz olması insanın elini kolunu bağlayan en önemli etken. Düzenli adet görüyorum . Ovulasyon testleri klomen hsg filmi ilk aşılama hepsi yapıldı fakat olmadı. Bazen burdan hamile olduğunu yazan kişilerin hikayelerini okuyorum acaba bende bigün buraya hamileyim diye yazabilicek miyim . O kadar duygusalım ki en ufak bişeye ağlıyorum . Bana o kadar imkansız geliyo ki sanki aska anne olamicakmışım gibi düşünüyorum. Evet kafaya takmamak çok çok önemli ama bu insanın elinde olan şey değil ki . Kendi haline bıraktım daha hiçbir şey araştırmicam diyorum yine kendimi google da hamile kalmayı kolaylaştıran kürler diye ararken buluyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Benim gibi olup hamile olanınız varsa lütfen burada bizimle paylaşın içimize belki umut doldurursunuz Umarım en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder . Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum etmesin
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Yap canım yumurtalari gelistirdigini ve hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum bide iltihap varsa temizliyor emin ol bende hiç çocuğum olmayacak sanıp ağlıyordum hep cevremde yeni hamile olanlari duyunca üzülüyordum aslında bu kiskancliktan değil ne bileyim benim olmuyor diye çok istiyordum bir bebeğim olsun Allah nasip etti sizede eder inşallahYaaa gerçekten mii allahım bizede nasip eder inşallah çoğu şeyi denedim ama soğan kürünü yapamadım bu ay geçsin adet olunca ona da başlamayı düşünüyorum inşallah
Aynı şeyi bende hissediyorum kıskançlık asla değil ama benim de olmamasına çok üzülüyorum bebek bile sevemez oldum inşallah bizede nasip eder rabbim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuşBu yollardan geçmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama lütfen bu kadar ümitsiz olmayın. Bir aşılamada pes etmeyin daha yolun başındasınız Rabbim bu yolda yardımcınız olsun güzel haberleri vereceğiniz
Yap canım yumurtalari gelistirdigini ve hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum bide iltihap varsa temizliyor emin ol bende hiç çocuğum olmayacak sanıp ağlıyordum hep cevremde yeni hamile olanlari duyunca üzülüyordum aslında bu kiskancliktan değil ne bileyim benim olmuyor diye çok istiyordum bir bebeğim olsun Allah nasip etti sizede eder inşallah
Bu yollardan geçmiş biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama lütfen bu kadar ümitsiz olmayın. Bir aşılamada pes etmeyin daha yolun başındasınız Rabbim bu yolda yardımcınız olsun güzel haberleri vereceğiniz günlerde gelir inşallah
amiin inşallah bizde hayırlısıyla haberini alırız inşallah
Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursunAynı şeyi bende hissediyorum kıskançlık asla değil ama benim de olmamasına çok üzülüyorum bebek bile sevemez oldum inşallah bizede nasip eder rabbim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş
- 17 Ağustos 2021
- 154
- 104
- 18
- 27
Dua ederim gülüm bu kiskanmak değil inanki üzüntüden oluyor kötü bir şey de hissetmiyordum bebek sonuçta sadece üzülüyordum halimeAynı şeyi bende hissediyorum kıskançlık asla değil ama benim de olmamasına çok üzülüyorum bebek bile sevemez oldum inşallah bizede nasip eder rabbim dualarınızı eksik etmeyin lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş
- 12 Ağustos 2021
- 574
- 629
- 18
Mrb, bnm de 3 sene sebepsiz olmadi ve özellikle eşimin yaşı var, şükür ki oldu, böyle olup da hamile olan yazsın demişsiniz, Meryem süresini okudum ben her gün 1 tane kendim, ve ikinci çocuğumuz da geliyor inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında versin