Eşiniz sperm testi verdimi2 yıldır evliyim, ilk yıl korunduk 2. Yıl çocuk istedik ve korunmayı bıraktık, 1 senedir çocuğumuz olmuyor, hsg testi de yaptırdım tüpler açık, dr sebepsiz tanısı koydu ve aşılama yapalım dedi, sebepsiz tanısı alıp hamile olanlar vae mı? Bizimle paylaşırsanız sevinirim
İkimizde de sorun yokEşiniz sperm testi verdimi
Benim de öyle 5 yıl dır olmuyor sebepsiz dendi....merhaba, biz de 7 senedir evliyiz. benim de sebepsiz infertilite. Hiçbir şey bulunamıyor. Tam tüp bebek yaptıralım derken başka rahatsızlıklar geçirdim, onlar bitti derken ailem ağır hastalıklar geçirdi, bir türlü farklı bir tedavi uygulanamadı.
5 kere tüp bebek yapıldı hala bulunamadı hala sebepsiz infertilite....Yaklaşık 4 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraştım en son aşama tüpe gittim olası sebepler ortaya çıkıyor. En az 2 yıl olanlar Daha fazla yıpranma dan direk tüpe gidin vakit kaybetmeyin derim. Nasipte varsa tüpte olma ihtimali başarı çok yüksek zaten.
Eşim de sorun yok bende de yok hsg çektim tüpler acık dedi sorun yok dedi doktor yoksa neden olmuyor dedim :)2 yıldır evliyim, ilk yıl korunduk 2. Yıl çocuk istedik ve korunmayı bıraktık, 1 senedir çocuğumuz olmuyor, hsg testi de yaptırdım tüpler açık, dr sebepsiz tanısı koydu ve aşılama yapalım dedi, sebepsiz tanısı alıp hamile olanlar vae mı? Bizimle paylaşırsanız sevinirim
Merhaba DNA hasar testini hangi bölüm yapıyor biz mi teklif edelim hiç bir Dr demedi şimdiye kadar ya da pıhtılaşma vs. Kime gittiysem sadece hormon testi bakıyor.Hsg ve kanda hormon tahlilleri dışında, pıhtılaşma panel testi yapıldı mi, d vitamini, ayrıntılı demir , b12 gibi değerlerinize bakıldı mi , eşinizde sperm dna hasar testi yapıldı mi ?
Benim de 9 yaşında kızım var. Sebepsiz 2 yıldır çocuk olmuyor.Bende de aynı sorun var. 10 yıllık evliyim 8 yaşında kızım var fakat iki yıldır olmuyor. Hsg de de tüpler açık sebepsiz infertilite tanısı konuldu. Ocak ve şubat ayında olmak üzere iki aşılama yapıldı. Ne yazık ki ikisi de olumsuz. Tüp bebek için hemen başlamayı düşünüyorum. Çünkü yaşım 35 oldu.
Evet nasip olacaksa bu yolla oluyor değilse olmuyor. Sebepler müsebbibi Cenabı Allah. Bende üst üste 2 tedavi gördüm. Hiç embriyom kalmadı 2.opudakiler çözülünce ilerlemediler ilk opuda ki 4aa da tutmadı. Daha yeni toparlanıyorum ki dün akşam en sevdiğim arkadaşım kızım kuşumu kaybettim...5 kere tüp bebek yapıldı hala bulunamadı hala sebepsiz infertilite....