- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Bize de yapmamışlardi, Dr değiştirdik o Dr istedi Kadın Doğum Dr u ama tüp bebek üzerine çalışan bir Dr du. Bize de sebepsiz dediler, hiç bir şey yok dediler ama bu Dr dediğim tahlilleri yapınca bana corasprin başladı tabi test sonucuna göre, birde yumurta kalitesini bilemeyiz kalite ancak yumurta toplanıp bakılınca netleşen bir şey diyerek kalitesi artsın diye vitamin ve b12 iğnesi verdi. Herkes ayni şeyi söylüyor ama gerçekten stres de çok büyük etken. Ben 2 kez aşılama oldum, bu gittiğim Dr tüp bebek tavsiye etmişti , ona tekrar gitmeyi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Eğer kullanmanıza engel bir durum yoksa arı sütü bal polen karışımlarıni arastirabilirsiniz, birde yürüyüş yapmak rahimdeki kan akışını hızlandırdıgi için böyle durumlarda iyi geliyormuş, o ay yumurtlama gününe kadar her gün 1 saate yakın yürüdüm.Market tavuğu ve paketli abur cuburlari da önceden bırakmıştım. Kafam da cok uzun sure sonra rahatti, ben elimden geleni yapiyorum ,verecek olan Allah dedim hep. Ne etki etti sebep oldu bilmiyorum ama bana iyi gelenler bunlar oldu. Birde bu süreçte etrafınızda bebekle ilgili konuşanlar varsa duymazdan gelin, gülün geçin, takmamaya çalışın. Allah gönlünüzün muradını nasip etsin, bize burdan da bebek haberi verin inşallahMerhaba DNA hasar testini hangi bölüm yapıyor biz mi teklif edelim hiç bir Dr demedi şimdiye kadar ya da pıhtılaşma vs. Kime gittiysem sadece hormon testi bakıyor.
Son düzenleme: