Selamlarejce ne durumdasın? Aklıma geldin.
İlk aşılama negatif, bir ay bekleme süresi var şimdi histereskopi yaptıracağım sanıyorum. Karar aşamasındayım.
Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlarejce ne durumdasın? Aklıma geldin.
Iyi çok şükür biz yuvarlanıp gidiyiyoruz. Hsgde sorun mu vardı ki?Selamlar
İlk aşılama negatif, bir ay bekleme süresi var şimdi histereskopi yaptıracağım sanıyorum. Karar aşamasındayım.
Sen nasılsın bebeğin nasıl?
En yukarda görünen polip şüphesi vardı. Bir de çikolata kistim varmış 1.5 cm bu yeni çıktı o da alınacak. Sorun var mı detaylı bakılacakmışIyi çok şükür biz yuvarlanıp gidiyiyoruz. Hsgde sorun mu vardı ki?
Ol ol ben severim histereskopi. Insallah vesile olsun.En yukarda görünen polip şüphesi vardı. Bir de çikolata kistim varmış 1.5 cm bu yeni çıktı o da alınacak. Sorun var mı detaylı bakılacakmış
UmarımOl ol ben severim histereskopi. Insallah vesile olsun.
Çok basit ni işlem korkma korkmaUmarım
Biraz korkutucu ama bakalım
Ne kadar sürdü senin hatırlıyor musun acaba?Çok basit ni işlem korkma korkma
Kırk dakika filan galiba. Sonrasında bi kaç saat hastanede kaldım çıktım.Ne kadar sürdü senin hatırlıyor musun acaba?
Merhabalar, benim de nedensiz olmuyor, 2 yıldır. daha önce farklı topiklerde konuşmuştuk. hsg, hormonlar, sperm dna hasarı vs hepsi temizdi. eşimde ileri hızda sorun vardı biraz düşük demişti doktor, 3 aydır takviye kullanıyoruz, 3 kimyasal gebelik geçirdim bi geçen ay olmadı bu ay henüz beklemedeyim. Bu ay doktorum bi işlem yaptı, sanırım sulu ultrason diye geçiyor. Polip miyom vs varlığını hsg den daha net gösteriyormuş, işte rahim dokusu incelendi. rahim ağzı genişliği vs.. Orada da şükür bir sorun çıkmadı, bi de rahim içine küçük bir çizik attı. orada hareketlenmeyi sağlamak için. Histereskopi için bu işlem sonrası karar vereceğiz direk yapmak mantıklı değil demişti. Ki gerek olmadığını da görmüş olduk. Sana da bilgi olması için yazayım dedimNe kadar sürdü senin hatırlıyor musun acaba?
SelamMerhabalar, benim de nedensiz olmuyor, 2 yıldır. daha önce farklı topiklerde konuşmuştuk. hsg, hormonlar, sperm dna hasarı vs hepsi temizdi. eşimde ileri hızda sorun vardı biraz düşük demişti doktor, 3 aydır takviye kullanıyoruz, 3 kimyasal gebelik geçirdim bi geçen ay olmadı bu ay henüz beklemedeyim. Bu ay doktorum bi işlem yaptı, sanırım sulu ultrason diye geçiyor. Polip miyom vs varlığını hsg den daha net gösteriyormuş, işte rahim dokusu incelendi. rahim ağzı genişliği vs.. Orada da şükür bir sorun çıkmadı, bi de rahim içine küçük bir çizik attı. orada hareketlenmeyi sağlamak için. Histereskopi için bu işlem sonrası karar vereceğiz direk yapmak mantıklı değil demişti. Ki gerek olmadığını da görmüş olduk. Sana da bilgi olması için yazayım dedim
Ben özel doktora gidiyorum, kendi muayenehanesinde yaptı işlemi, hsg ye benziyor kısmen, çok korkmuştum da korktuğum kadar zor olmadı. Rahmin içine kateter gibi bişeyle serum gibi bir sıvı veriyor, vajinal ultrasonla izliyor gibi bi durumSelam
3 kimyasal gebelik olduysa gebe kalabilirsiniz
Devlette mi yaptınız o işlemi?.
Sanırım öncedende hsg vardı değil mi?.Ben özel doktora gidiyorum, kendi muayenehanesinde yaptı işlemi, hsg ye benziyor kısmen, çok korkmuştum da korktuğum kadar zor olmadı. Rahmin içine kateter gibi bişeyle serum gibi bir sıvı veriyor, vajinal ultrasonla izliyor gibi bi durum
Peki dikiş vs oluyor mu?Kırk dakika filan galiba. Sonrasında bi kaç saat hastanede kaldım çıktım.
Sen bilirsin canım, tabiki yaptırabilirsin. Gönlünü ferah tut.. Rabbim vermiyosa da vardır bir nedeni.. Daha güzel bir zamanda gelecektir bizim sıpalar ben böyle bakıyorum artık, üzülmek çözmedi hiç bişey çünküSanırım öncedende hsg vardı değil mi?.
Açıkçası sanırım yaptıracağım çok soru işareti kalsın istemiyorum.
KesinlikleSen bilirsin canım, tabiki yaptırabilirsin. Gönlünü ferah tut.. Rabbim vermiyosa da vardır bir nedeni.. Daha güzel bir zamanda gelecektir bizim sıpalar ben böyle bakıyorum artık, üzülmek çözmedi hiç bişey çünkü
Hayır hsg gibi.Peki dikiş vs oluyor mu?
Tamam ben laparoskopi ile karıştırdımHayır hsg gibi.