• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite mi? Sebebi belli mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar
İlk aşılama negatif, bir ay bekleme süresi var şimdi histereskopi yaptıracağım sanıyorum. Karar aşamasındayım.
Sen nasılsın bebeğin nasıl?
Iyi çok şükür biz yuvarlanıp gidiyiyoruz. Hsgde sorun mu vardı ki?

Iyi çok şükür biz yuvarlanıp gidiyiyoruz. Hsgde sorun mu vardı ki?
En yukarda görünen polip şüphesi vardı. Bir de çikolata kistim varmış 1.5 cm 🙄 bu yeni çıktı o da alınacak. Sorun var mı detaylı bakılacakmış 🤷‍♀️

En yukarda görünen polip şüphesi vardı. Bir de çikolata kistim varmış 1.5 cm 🙄 bu yeni çıktı o da alınacak. Sorun var mı detaylı bakılacakmış 🤷‍♀️
Ol ol ben severim histereskopi. Insallah vesile olsun.

Ne kadar sürdü senin hatırlıyor musun acaba?
Merhabalar, benim de nedensiz olmuyor, 2 yıldır. daha önce farklı topiklerde konuşmuştuk. hsg, hormonlar, sperm dna hasarı vs hepsi temizdi. eşimde ileri hızda sorun vardı biraz düşük demişti doktor, 3 aydır takviye kullanıyoruz, 3 kimyasal gebelik geçirdim bi geçen ay olmadı bu ay henüz beklemedeyim. Bu ay doktorum bi işlem yaptı, sanırım sulu ultrason diye geçiyor. Polip miyom vs varlığını hsg den daha net gösteriyormuş, işte rahim dokusu incelendi. rahim ağzı genişliği vs.. Orada da şükür bir sorun çıkmadı, bi de rahim içine küçük bir çizik attı. orada hareketlenmeyi sağlamak için. Histereskopi için bu işlem sonrası karar vereceğiz direk yapmak mantıklı değil demişti. Ki gerek olmadığını da görmüş olduk. Sana da bilgi olması için yazayım dedim

Merhabalar, benim de nedensiz olmuyor, 2 yıldır. daha önce farklı topiklerde konuşmuştuk. hsg, hormonlar, sperm dna hasarı vs hepsi temizdi. eşimde ileri hızda sorun vardı biraz düşük demişti doktor, 3 aydır takviye kullanıyoruz, 3 kimyasal gebelik geçirdim bi geçen ay olmadı bu ay henüz beklemedeyim. Bu ay doktorum bi işlem yaptı, sanırım sulu ultrason diye geçiyor. Polip miyom vs varlığını hsg den daha net gösteriyormuş, işte rahim dokusu incelendi. rahim ağzı genişliği vs.. Orada da şükür bir sorun çıkmadı, bi de rahim içine küçük bir çizik attı. orada hareketlenmeyi sağlamak için. Histereskopi için bu işlem sonrası karar vereceğiz direk yapmak mantıklı değil demişti. Ki gerek olmadığını da görmüş olduk. Sana da bilgi olması için yazayım dedim
Selam
3 kimyasal gebelik olduysa gebe kalabilirsiniz 🌿🌿
Devlette mi yaptınız o işlemi?.

Selam
3 kimyasal gebelik olduysa gebe kalabilirsiniz 🌿🌿
Devlette mi yaptınız o işlemi?.
Ben özel doktora gidiyorum, kendi muayenehanesinde yaptı işlemi, hsg ye benziyor kısmen, çok korkmuştum da korktuğum kadar zor olmadı. Rahmin içine kateter gibi bişeyle serum gibi bir sıvı veriyor, vajinal ultrasonla izliyor gibi bi durum

Ben özel doktora gidiyorum, kendi muayenehanesinde yaptı işlemi, hsg ye benziyor kısmen, çok korkmuştum da korktuğum kadar zor olmadı. Rahmin içine kateter gibi bişeyle serum gibi bir sıvı veriyor, vajinal ultrasonla izliyor gibi bi durum
Sanırım öncedende hsg vardı değil mi?.
Açıkçası sanırım yaptıracağım çok soru işareti kalsın istemiyorum.

Evet, hsg yaklaşık 1 sene önce filan yaptırmıştım, tüplerim açık denmişti.

Sen bilirsin canım, tabiki yaptırabilirsin. Gönlünü ferah tut.. Rabbim vermiyosa da vardır bir nedeni.. Daha güzel bir zamanda gelecektir bizim sıpalar :D ben böyle bakıyorum artık, üzülmek çözmedi hiç bişey çünkü

Sen bilirsin canım, tabiki yaptırabilirsin. Gönlünü ferah tut.. Rabbim vermiyosa da vardır bir nedeni.. Daha güzel bir zamanda gelecektir bizim sıpalar :KK70: ben böyle bakıyorum artık, üzülmek çözmedi hiç bişey çünkü
Kesinlikle 🍃
Vaktiyle olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back