• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz inferlite

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysenurbdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
5
0
1
29
Merhaba kızlar 14 aylık evliyim sürekli doktora gitmekten yoruldum 5 ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama bir sonuç yok bende bir sorun yok ama eşimde ileri hareketlilik %10 ileri hareklilik sorunu oluğta hamile kalan var mı yada bunun için doğal kür kullanan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba kızlar 14 aylık evliyim sürekli doktora gitmekten yoruldum 5 ay boyunca klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama bir sonuç yok bende bir sorun yok ama eşimde ileri hareketlilik %10 ileri hareklilik sorunu oluğta hamile kalan var mı yada bunun için doğal kür kullanan var mı yardımcı olursanız sevinirim
5 ay klomen ve catlatma iğnesi mi kullandın arka arkaya doktor mu verdı bunu yanı:KK57: klomenın cok kullanılmasını hekimler uygun bulmuyor normalde senın kı nasıl vermıs bu kadar cok anlamadım fazlası rahımde incelme meydana getırıyor cunku

5 ay klomen ve catlatma iğnesi mi kullandın arka arkaya doktor mu verdı bunu yanı:KK57: klomenın cok kullanılmasını hekimler uygun bulmuyor normalde senın kı nasıl vermıs bu kadar cok anlamadım fazlası rahımde incelme meydana getırıyor cunku
Vala üst üste verdi yaa hatta 2 kuru verdi bana sonra doktor değiştirdim bana oda niye bu kadar kullandın demedi rahim filmi çektirelim dedi bu kadar klomen kullanmak yeterli dedi bana

Merhaba bende 4 yıllık evliyim yaşım 31. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bizimde ilk başlarda eşimde varikosel var dediler geçti. Sonra benim tüm değerlerim normal olmasına rağmen 2 aşılama 2 de tüp bebek yaptırdık olmadı maalesef. Denemediğim şey kalmadı. Bana da sebepsiz infertelite dediler. O kadar zor bişeymiş ki . Her tedavimde her şeyin çok iyi geçtiğini söylemişlerdi. Bende tabi o gazla her şeyime dikkat ediyorum merdiven inip çıkmıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum, ağır hiç bir şey yapmıyorum sonuç 0,2 😔. Her ne kadar umutsuzluğa düşsemde yılmayacağım pes etmeyeceğim. Umarım buraya ilerde güzel haberler verebiliriz. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

Merhaba bende 4 yıllık evliyim yaşım 31. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz ama bizimde ilk başlarda eşimde varikosel var dediler geçti. Sonra benim tüm değerlerim normal olmasına rağmen 2 aşılama 2 de tüp bebek yaptırdık olmadı maalesef. Denemediğim şey kalmadı. Bana da sebepsiz infertelite dediler. O kadar zor bişeymiş ki . Her tedavimde her şeyin çok iyi geçtiğini söylemişlerdi. Bende tabi o gazla her şeyime dikkat ediyorum merdiven inip çıkmıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum, ağır hiç bir şey yapmıyorum sonuç 0,2 😔. Her ne kadar umutsuzluğa düşsemde yılmayacağım pes etmeyeceğim. Umarım buraya ilerde güzel haberler verebiliriz. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Seninle yaşadıklarımız birebir aynı gibi canım. Biz de 2,5 yıldır bebek istiyoruz önce varikosel denildi, sonra etkisi yok cok az dendi bu varikosel. Daha sonra çatlatma iğneleri kullanıldı 3 ay olmadı. 2 kere tüp bebek yapıldı memorialde yine olmadı. Şimdi bitkisel kürler kullanıyoruz 3 aya yakındır. Bakalım inşallaahhhh olur bu defa. Sebepsiz infertilite dendi ama bence sebepsiz infertilite demek biz sebebini bulamadık demek. Memorial bu konuda beni cok hayal kırıklığına uğrattı malesef. Rahim filmi hormon testi yumurta sayımı amh değeri her sey cok iyi cıktı. Eşimin de sperm sonucları cok cok iyi değil ama tüp bebek gerektirmeyecek kadar iyi denildi artık ne yapacağız bilmiyorum. Genetik test yaptırdınız mı siz? Artık aklıma baska hiçbir şey gelmiyor. Kışa kadar olmazsa sanırım bu defa da acıbadem veya bahceci de deneyeceğim tüp bebek😔 o süreci hiç yaşamak istemiyorum bir daha. İnşallah ikimizin de bebeği olur🙏🏼

bu da olumsuz sonuçlanınca doktorum genetik testi istedi. ama ben akışına bırakmak istiyorum. Dediğin gibi inşallah bizlerinde Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladımız olur. Sağlıkla kal.

Benim eşimde de varikosel var etkisini nasıl azaldı ameliyat gerekli olduğunu söyledi mi doktorlar

Back