Ya arkadaşım gidip buna bir şeyler deyip durmuş benim için bu da acaba sadece bana mı söylüyor yoksa getir götür mü yapıyor diye denemis zaten söylediği kötü bir şey değil ufak basit bir şey sadece çok önceden yaşadığım bir olaydı. Ortak arkadaş ise baya abarta abarta anlattıBen pek anlayamadım ikisi de garip geldi. Birini denemek için başkasının arkasından konuşmak ne alaka mesela? Orada baya sallamış. Konuşmuş konuşmuş sonra da kulağınıza gelir korkusuyla önlem almak için böyle bir bahane uydurmuş. İkisinden de mümkün mertebe uzak durun bence içten pazarlıklı insanlara benziyorlar. Zaten birkaç kere oturmuşsunuz sadece yani kendinizi açıklamanızı gerektirecek bir durum yok gibi.
Ya evet kendimi tutamadım ama öyle uzun mesajlar vs.. değil. Bu olay olalı bir hafta olacak ilk iki gün birkaç defa ulaşmaya çalıştım sonrada zorlamadım. Olacağı varsa ulaşmak isterse kendisi ulaşsın vs.. diye. İkisiyle de görüşmüyorum zaten biri beni engelledi öbürünü ben engelledimcocuga hiçççççççç güvenmedim , denemek için bir şşeyler söylemek vs
yeni tanıdığınız birinin sözüne(hoşlansanız da,haklı da olsa) inanmak yerine ortak arkadasın tarafıını tutardım.
cocuk sizi engellemiş ne acıklmaası?
cok istese düşünürdü kendini açıklasın diye alan bırakırdı. gelmek isteyene bahane yok.
ben bu cocugu sevmedim, görüşmeyin.
ortak arkadas da dengesiz.
emin,m bilmediğimiz cok sey var.
doğru açıdan bakamıyosunuz şu an, duruş sergileyemişsiniz bari devam ettirmeyin
hoşlantıdır geçer,saplantı yapıp anlam yüklmeeyin.
en basta bu kadar olay hayra alamet değildi zaten, erken farkettiğinize şükredip bititirn kafanızda duygular yoğunlşamdan.
ayrıca kendinizi kandırmayın:
KENDİMİ AÇIKLASAYDIM BARİ= belki oluruz, ollalım ya nolur olsun
Ya evet kendimi tutamadım ama öyle uzun mesajlar vs.. değil. Bu olay olalı bir hafta olacak ilk iki gün birkaç defa ulaşmaya çalıştım sonrada zorlamadım. Olacağı varsa ulaşmak isterse kendisi ulaşsın vs.. diye. İkisiyle de görüşmüyorum zaten biri beni engelledi öbürünü ben engelledim
Çok haklısınız gelmek isteyen konuşmak isteyen alan bırakırdı su an kafama yattı sevindim cok
Kendinizi neden açıklıyorsunuz sizin bir suçunuz yok ki. Başkalarının hatalarını üzerinize alacak kadar takıntılı olmaya lüzum yok. Adam belli ki sizden o kadar da hoşlanmamış. Yoksa daha toleranslı davranırdı. Buradan olayı lehinize çevirmeniz biraz zor ki belki de böylesi daha iyi. Karşınızda ki insan başkasının hatası yüzünden sizi silecek ve saçma sapan mevzulara hemen celallenecek kadar ergen birisi.Evet haklısınız da kendimi de açıklayamadım böyle kalsın istemezdimsanki kendimi açıklasam içim rahat edecek veya bana neden öyle bir kabalık yaptığını sorsam hiçbir şey demeden çekip gitti
Ortak arkadaş hakaret edip olay çıkartanBen ne sende ne de ortak arkadaşta bir sıkıntı göremedim. Sıkıntı o beyefendi de gelmesiyle ortalığı manipüle ringine çevirmesi bir olmuş. Gitmesi de hayırlı olmuş.
Ortak arkadaşınızın haksız olmasına rağmen tarafını tuttuğunuz için engellemiştir. Adam hem mesleğine hakaret etmiş hem de gelip olay çıkarmış. Onu desteklediğinizi düşünüp rahatsız olmuştur. Çok normal. Kk'da niye sevilmedi anlamadım.Tam tersi aslında haksız olmasına rağmen hep ortak arkadaşın tarafında durdum. Ufak bir şey söylemiş. Ortak arkadaşımızda çok ağzı sıkı biri sayılmaz. Yani her şeyi bire bin katıp anlatır. Birkaç kişi de bu konuda beni uyardı ben çokta takmadım özelimi anlatmıyorum nasılsa diye. Ortak arkadaş beyefendinin beyefendi de ortak arkadaşın tarafında olduğumu düşünüyor. Halbuki suçlu olan ortak arkadaş olsa da ben taraf tutmuyordum
Evet sizde haklısınız bu kadar sıkıntı yasatan biriyle olmaz.
Ya inanın bu anlattığım kişi çok sabretti arkasını dönüp gitti daha çocuk kışkırttı bir ton laf söyledi.
Evet haklısınız bu kadar kısa sürede tanisilan biri için uğraş vermek gereksiz ama bende erkeklere karşı uzun zamandır sadece beğeni oluyor devamı gelmiyor. Belki o yüzden böyle aklımda kaldı
Tesadüf olabilir çünkü buluştuğumuz gün konuşurken aaa ben her gün oradan geçiyorum serviste oradan iniyorum nasıl karşılaşmadık falan muhabbeti olmuştu.
Bir de uzuuuunnn zaman sonra birine hoşlantı duydum yazmışsınızYa aslında bu muhabbete kadar baya çabaladı benimle iletişime geçmek konuşmak icin. Ama ortak arkadaşın dedikleri de yenilir yutulur cinsten değildi çok ağırdı bir de o ortama onu ben çağırdım. Ve taraf tutmuş gibi oldum. Dışarıdan bakınca baya hataliyim. Kendimi aciklayayim konusmazsa gene konuşmasın ama bu şekilde olması da biraz canımı sıktı açıkçası. Bir de uzuuunn zaman sonra birine hoslantı duyunca hemen de vazgeçmek istemiyorum
+1 Kesinlikle katılıyorumPati, sana tek bir tavsiyem var.
Yorum yap ama konu açma sen..
Cidden açtığın konular hep bur tuhaf,hep bir karmaşık,hep bir çapraşık.
O bunu dövmüş,bu onun üzerine yürümüş,o diğerinin arkasından konuşmuş,başkası hakaret etmiş vs..
Bildiğiniz orta okul talebeleri gibi.
Ayrıca sen öğretmendin sanki ; çevrenin biraz daha düzgün insan motifleriyle bezeli olması gerekmez mi ?
O hoslantı değildi. Yazıyordu konuşuyordum. Siz işi gücü bırakıp beni stalkliyorsunuz galibaBir de uzuuuunnn zaman sonra birine hoşlantı duydum yazmışsınız
Sizin o uzuuuuunnn anlayışınız 15 gün mü?
Daha 15 gün önce "Şaka gibi bir durum salak yerine kondum." Başlığı açtığınızı hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?