Sebepsiz Fertiliteliler Buraya Lütfennnnnnn Deneyimlerimizi Paylaşalim

ranuna04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.646
1
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kızlar 3 yıllık evliyim bebk yok dr gittik bütün tetkikler yapıldı hem bana hem eşime hiç bi şeey yok yani bizim ki sebepsiz fertilite yarın 3.aşılamamı olucam bakalım nolucak benim sizlere bi sorum var: benim gibi olupta aşılama olan tüp bebek olanlar ne yaptınız ve şimdi hamiş olan var mıııııı :uhm::uhm::uhm:

infertilite demek istedin galiba fertilite dogurgan olmak anlamı na gelir.. <insaallah saglıklı saglıklı bebişlerin olur

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kızlar 3 yıllık evliyim bebk yok dr gittik bütün tetkikler yapıldı hem bana hem eşime hiç bi şeey yok yani bizim ki sebepsiz fertilite yarın 3.aşılamamı olucam bakalım nolucak benim sizlere bi sorum var: benim gibi olupta aşılama olan tüp bebek olanlar ne yaptınız ve şimdi hamiş olan var mıııııı :uhm::uhm::uhm:

Bizimde sebepsiz infertilite, 3,5 sene içinde iki aşılama bir tüp bebek yaptırdık tutmadı, bu ay ilk tüp bebekten kalan dondurulmuş embriyolarımızı transfer ettik tuttu şükür, inşallah senin bunlara gerek kalmaz bu aşılaman tutar hayırlısıyla a.s.

CANIM arkadaşım semam allahım izniyle inşallah 3.Aşılaman tutucak ve güzel müjdeli haberler vericeksin bize burdan a.s.

bizde aynı dertten muzdaripiz. temmuzda 4 sene bitecek. 3 aşılama yapıldı sonuç negatif. bu ay mikro yapılacak. hayırlısı inşallah.

canim benimde ayni derdim var benim adetlerim düzensiz ama hamile kalmamam icin bir sebep yok esimdede sorun yok ama olmuyor biz sekiz yillik evliyiz önce ilac tedavisiyle denedik olmadi sonra tüp bebege karar verdik ilk tüp denemem negativ sonra dondurulmuslarla 3 defa denedim yani 4. denememde hamile kaldim ama malesef 12 haftaliktan sonra düsük yaptim yani halen bebegimiz yok allah büyüktür ne yapalim insallah bizimde cocuklarimiz olur valla 3 tane isterim allahin izniyle ne güzel olur demi heehe

saolun kızlar aşılamyı oldum bakalım nolucak hayırlısını istiyorum her şeyin
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

aynı dert ya hiç sebep yok hersey normal ama olmuyor ya dr bile hayret ediyor olmamasına bizde 4 senelik evli olduk olmadı 2 asılamamda sonuc vermedi herhalde cünkü 12gün yaptırdım kan degeri 1.94cıktı yani yok buda negatif bakalım bundan sonra ne olucak asılaman hayırlı olsun canım inş. bu sefer güzel haberler veirirsin

arkadaslar kafaya takmayın benimde öyleydi yumurtlama cok düzğün esimde bir sey yok aylık renglimi olurum ama yedi yıl hic olmadı 4 asılama denedik ve hic biri tutmadı bos kürtaj aklınıza ğelen tüm tedavileri uyğuladı doktorum ve ğercektende eğer olmasa icimde bir sey kalmaycak derecede tedavi ğördüm ama malesef olmadı ama tedaviyi bıraktık ümidi kestim anaaaaa hamileyim ilk cocğumu ben hamile değilim diye hoplayıp zıplamadan dolayı düsük tehditiyle yedi bucuk ay tasıdım ve erken doğum bebeğimiz yasamadı ama arkasından bir yıl sonra ikinci kızıma sonrada ücüncüye allah kısmet ederse ve bebeğiniz dünyada nasibi varsa doğacak ğünü bekliyor ve simdi üzülüpte her ğün ağladığım ğünlere üzülüyorum ğünlük tutardım ozamanlar ne ğünler ğecirmisim kendimi ne kadar yıpratmıs ama kısmette varsa oluyor bence kendinizi baska seylere verin ve ilerde doğacak bebeğiniz icin sağlıklı sıhatli bir anne olun

canım cok güzel anlatmısısn işte gönül ferman dinlemiyor zamanı var gelicek ama biz dayanamıyoruz en cokta sorun olmayıp olmamamsı inş. yakıyor inş. bzilerde birgün o cennet kokusunu duyucaz amin

ay ne güzel canım benim allah bağışlasın çocuklarını darısı bizim başıma hayırlı evlatlar olur inşallah hayırlısını istiyelim her zamanvardır bi zamanı olmur elbet zamanı gelince

sema canım arkadaşım nşallah bu aşılaman tutacak allah izin ederse.bu ay müjdeli haberleni vericeksin inşallah seni seseyom mucukkka.s.

bizde 3 yıllık evliyiz.25 aydır uğraşıyoruz.bi kere kimyasal gebelik yaşadım o kadar.2.aşılamamı oldum.sabirsizlıkla sonucumu bekliyorum.aslında korkarak bekliyorum.olur inşallah hayırlısıyla hepimizin.

Bizimkide Sebepsiz Infertilite.3 Aşilma 1kerede Tüp Bebek Yaptirdik Ama Olmadi Işte.temmuzda 2. Başlayacağiz.çok üzüldüm Ağladim Ama Elimizden Ne Gelirki.......

hayırlısını istemek lazım yine de sabretmeliyiz ve bol bol dua başka çare yok rabbim neylerse güzel eyler

sanki 3- 4yıldır evli olup ta neden çocuğu olmadığının (bu kadar arştırmaya rağmen) sebebini bilmeyen bir tek ben varım gibi geliyordu dünyada.tek olmadığımı bilmek ne tuhaftır ki güselmiş.3. aşılamaya bugün start verdik.ama bu aşılamayı sadece tüp bebeğe geçebilmek için bi prosedür olarak görüyorum.ya tüp bebek te tutmazsa işte o zaman dibe vurmam inşallah?..

ezine rahat ol canım inşallah tutar bu aşılaman belli mi olur ama yine de rahat ol dibe vururum felen deme hayırlısını iste rabbim inş en kısa zaman da tüm isteyenlere verir

2.MİCROM bizde sebebsiz inferiliteden nasibini alanlardanız.
Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

bende sizler gibi sebepsiz inferliliteyim.3 senelik evliyiz bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdım sonuç malesef negatif...malum hiç bir problem olmayıpta olmayınca insan ister istemez üzülüyooo ama nasip işte...dondurulmuş yumoşlarımı tekrardan denemek için regl olmayı bekliyorum...hayırlısı inşalah bu benim son tedavim çünkü fazlada kendimi yıpratmamın bir anlamı yok..Cenabı Allahım nasip edecekse olur...
rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah...

Selam Kizlar Bende 2.5 Yillik Evliyim Ve Sebebi Bulunamayan Kisirlik Problemini Yaşiorum.ben Henüz Sizin Kadar Yol Almadim Ne Aşilama Ne Tüp Bebek Yaptirmadim Doktorum 3 Ay Bekleyelim Dedi. Ne 3 Aylar Gördüm Ama Olmuo Beklioruz Bakalim Yinede Kismet Deyip.rabbim Isteyen Herkese Hayirli Evlatlar Nasip Etsin. Beklemek çok Zor Gelio Insana Ama Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler Demiş Mevlana.hepimiz Için Bi Hayir Vardir Mutlaka.allah Yardimcimiz Olsun Hepimizin........

X