Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dedgm gbi karsina al zoruna giden hersyi syle konusun ciddi anlamda sans ver bence konusarak halledlcek bseykizlar gercekten napicam bilmiyorum herkes onun benden mal kacirmak icin evi baskasina devrettigini biliyor bu bile benim kendimi aşağilik hissetmeme sebep oluyor belki bunuda sindiririm dedim ustune ailesinin yaninda azarlamasi ustune tuz biber oldu beni en cok cikmaza sokanda onun ayrilik konusundaki isteksizligi yanindayken it kak ayrilik deyince aşkimdan oluyor bu nasil bir insandir bilmiyorum
canim sen tam gaza gelmissin :)) senin cocuk yok heraldeBoşa anasını satayım bende boşayacam bugun karar verdim
bekarlık sultanlık
canim sen tam gaza gelmissin :)) senin cocuk yok heralde
canim konusmakla cozulebilse keske yataga girene kadar konusulan hersey sonrasinda buzdolabi gibi artik onla ayni yatagi bile paylasamiyordum aylardir kendimi mendil gibi kullanip atilan bisey gib hissetmeye baslamistimcnm dedgm gbi karsina al zoruna giden hersyi syle konusun ciddi anlamda sans ver bence konusarak halledlcek bsey
Doğuma 3 hafta var :)
cnm ya kiyamam son kez sans vermeyi denesen bence kendnz icn olmasa bile kucck cocgunuz icn deneyn baktn olmuyor snra ne istrsn uygularsn cnm. bncecanim konusmakla cozulebilse keske yataga girene kadar konusulan hersey sonrasinda buzdolabi gibi artik onla ayni yatagi bile paylasamiyordum aylardir kendimi mendil gibi kullanip atilan bisey gib hissetmeye baslamistim
canim bosanmak en son caren olsun arada cocuk oldumu hicbirsey kolay olmuyor iyi olursun esinle insallah bebek sizi toparlar belkiDoğuma 3 hafta var :)
canim bosanmak en son caren olsun arada cocuk oldumu hicbirsey kolay olmuyor iyi olursun esinle insallah bebek sizi toparlar belki
canim romantiklik filan degil aksam isten geldimi bi nasilsin diye sorup bi muhabbet etmezmi insan herkesle bol muhabbetli konusuyor guluyor bana geldimi hic evde yokmusum gibi sordugum sorulara bile cevap vermiyor kusken filan degil ama normal halimiz bu neden boyle yapiyorsun deyincede ben tv basindayken konusulmasini sevmiyorum diyor geldigi gibide tv basina geciyor zaten yada ne bilim arada bi cocuklari anneme birakip birazcik yalniz kalalim diyorum iatemiyor suslenip karsisina cikiyorum adam cogu zaman hic umurunda degil gibi davraniyor zaten onlari simdi hatirladikca yemin ederim bosver neyini dusunuyorsun bitsin kurtul diyorum kendime sinir hastasi olucam arkadasim bide lafa geldimi cok seviyor cok kiskanc beni kimseyle gorusturmuyor disari cikmama izin vermiyor kendide evde yokmusum gibi davraniyor ben napiyim duvarlarlami mihabbet ediyim dusundukce sinirleniyorum boyleHerkes yaşadığını bilir elbet ama ben olsam bir kere daha şans verirdim.Belki iki,üç,dört...Bilemiyorum tabi neler yaşıyorsunuz da bu kararı verdiniz ama bence aldatılmak ve şiddet gibi uç konular hariç geri kalan herşey çocuklar için tolere edilebilir gibi geliyor.Hiçbir evlilik sorunsuz değil ve hiçbir eş sosyal ağlarda gözümüze sokulan bol sürprizli,çok ilgili,romantik,tatlı,uçuk kaçık,deli aşık değil.Değil yani.Bir kere kabul edelim ilişkiler evlilikler çocuklardan sonra bambaşka bir hal alıyor."biz değişmedik,aynı kaldık"diyen yoktur herhalde.Varsa da saygı duyarım,inanırım da ama benlik değildir öncelikleri ayarlayıp da hala aynı kalmaları.Yani uzun lafın kısası bence gemileri yakmadan önce bütün kırgınlıkları,kızgınlıkları bir köşeye soyunup oturup yüzleşin.Durum nedir,nasıl devam edilir,çocuklar için ne yapılabilir?Ve onlar için bir araya gelindiğinde bu hepinizi de mutsuz eder mi?Çocuklar,eşiniz evet belki haketmiyor ama onlar hakediyorlar huzuru,mutluluğu,düzeni...Ama bir arada ama ayrı ayrız.
canim ben iki yüzlü olamam eşim icin bile olsBazı erkekler için aileleri çok önemli.Eğer böyle bi adamla evliyseniz ailesinin hatalı ve suçlu olduğunu ona anlatmaya çalışmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.Ne olursa olsun ailesine çok düşkünse zaten haklıda olsanız bu bişeyi değiştirmez.Bu yüzdende ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin derler adama tabii... Yerinizde olsam ailesiyle yakın olup olamicağımı ölçer tartardım.Eğer sırf eşim için bunu yapabilirim ne var iki rol yapmakta canım cicim demekte diyorsanız sorunlarınız hallolur.Ama asla diyosanız o zaman boşanmak en doğrusu olur çünkü eşinizde size karşı değişmeyecek demektir bu.
canim ben elimden geleni yaptim fazlasini yapamam yaptigimdanda o menun olamamis ama simdiden ondaki pismanligi goruyorumda ben bir sans daha verebilirmiyim onu bilmiyorumBazı erkekler için aileleri çok önemli.Eğer böyle bi adamla evliyseniz ailesinin hatalı ve suçlu olduğunu ona anlatmaya çalışmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.Ne olursa olsun ailesine çok düşkünse zaten haklıda olsanız bu bişeyi değiştirmez.Bu yüzdende ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin derler adama tabii... Yerinizde olsam ailesiyle yakın olup olamicağımı ölçer tartardım.Eğer sırf eşim için bunu yapabilirim ne var iki rol yapmakta canım cicim demekte diyorsanız sorunlarınız hallolur.Ama asla diyosanız o zaman boşanmak en doğrusu olur çünkü eşinizde size karşı değişmeyecek demektir bu.
bu kadar benzerlik olur aynı sorunları bende yasıyorum hergun geçer düzelir diye bekliyorum ama yok bende ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenesimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun
ben benimkinden umudu kestim canim ama seninki duzelr insallahbu kadar benzerlik olur aynı sorunları bende yasıyorum hergun geçer düzelir diye bekliyorum ama yok bende ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Inşallah canım ama bilmiyorum bi umut bekliyorum düzelir diye çünkü konuşuyorum soruyorum niye böle diye cevap vermiyor, sen kafadan uyduruyorsun diyorben benimkinden umudu kestim canim ama seninki duzelr insallah