sebeplerim boşanmak için yeterlimi kizlar sizce daha sonra pisman olmaktan korkuyorum :((

evi üzerime yapmaz sanmam ama zamani geldiginde soyliycem zaten benden mal kaciran bi insana ben kendimi harcamam gercekten ben hakkimi alip giderim diye yaptiysa barismak icinde benim uzerime yapmali

kizlar gercekten napicam bilmiyorum herkes onun benden mal kacirmak icin evi baskasina devrettigini biliyor bu bile benim kendimi aşağilik hissetmeme sebep oluyor belki bunuda sindiririm dedim ustune ailesinin yaninda azarlamasi ustune tuz biber oldu beni en cok cikmaza sokanda onun ayrilik konusundaki isteksizligi yanindayken it kak ayrilik deyince aşkimdan oluyor bu nasil bir insandir bilmiyorum
cnm dedgm gbi karsina al zoruna giden hersyi syle konusun ciddi anlamda sans ver bence konusarak halledlcek bsey

Boşa anasını satayım bende boşayacam bugun karar verdim
bekarlık sultanlık

Herkes yaşadığını bilir elbet ama ben olsam bir kere daha şans verirdim.Belki iki,üç,dört...Bilemiyorum tabi neler yaşıyorsunuz da bu kararı verdiniz ama bence aldatılmak ve şiddet gibi uç konular hariç geri kalan herşey çocuklar için tolere edilebilir gibi geliyor.Hiçbir evlilik sorunsuz değil ve hiçbir eş sosyal ağlarda gözümüze sokulan bol sürprizli,çok ilgili,romantik,tatlı,uçuk kaçık,deli aşık değil.Değil yani.Bir kere kabul edelim ilişkiler evlilikler çocuklardan sonra bambaşka bir hal alıyor."biz değişmedik,aynı kaldık"diyen yoktur herhalde.Varsa da saygı duyarım,inanırım da ama benlik değildir öncelikleri ayarlayıp da hala aynı kalmaları.Yani uzun lafın kısası bence gemileri yakmadan önce bütün kırgınlıkları,kızgınlıkları bir köşeye soyunup oturup yüzleşin.Durum nedir,nasıl devam edilir,çocuklar için ne yapılabilir?Ve onlar için bir araya gelindiğinde bu hepinizi de mutsuz eder mi?Çocuklar,eşiniz evet belki haketmiyor ama onlar hakediyorlar huzuru,mutluluğu,düzeni...Ama bir arada ama ayrı ayrız.

cnm dedgm gbi karsina al zoruna giden hersyi syle konusun ciddi anlamda sans ver bence konusarak halledlcek bsey
canim konusmakla cozulebilse keske yataga girene kadar konusulan hersey sonrasinda buzdolabi gibi artik onla ayni yatagi bile paylasamiyordum aylardir kendimi mendil gibi kullanip atilan bisey gib hissetmeye baslamistim
Doğuma 3 hafta var :)

canim konusmakla cozulebilse keske yataga girene kadar konusulan hersey sonrasinda buzdolabi gibi artik onla ayni yatagi bile paylasamiyordum aylardir kendimi mendil gibi kullanip atilan bisey gib hissetmeye baslamistim
cnm ya kiyamam son kez sans vermeyi denesen bence kendnz icn olmasa bile kucck cocgunuz icn deneyn baktn olmuyor snra ne istrsn uygularsn cnm. bnce

İlgisizlik bence bir kadın için çok kötü ve kırıcı bir durum. .

Elbette haklısınız ama çözülmüyorsa da yorulmayın artık. .

Herkes yaşadığını bilir elbet ama ben olsam bir kere daha şans verirdim.Belki iki,üç,dört...Bilemiyorum tabi neler yaşıyorsunuz da bu kararı verdiniz ama bence aldatılmak ve şiddet gibi uç konular hariç geri kalan herşey çocuklar için tolere edilebilir gibi geliyor.Hiçbir evlilik sorunsuz değil ve hiçbir eş sosyal ağlarda gözümüze sokulan bol sürprizli,çok ilgili,romantik,tatlı,uçuk kaçık,deli aşık değil.Değil yani.Bir kere kabul edelim ilişkiler evlilikler çocuklardan sonra bambaşka bir hal alıyor."biz değişmedik,aynı kaldık"diyen yoktur herhalde.Varsa da saygı duyarım,inanırım da ama benlik değildir öncelikleri ayarlayıp da hala aynı kalmaları.Yani uzun lafın kısası bence gemileri yakmadan önce bütün kırgınlıkları,kızgınlıkları bir köşeye soyunup oturup yüzleşin.Durum nedir,nasıl devam edilir,çocuklar için ne yapılabilir?Ve onlar için bir araya gelindiğinde bu hepinizi de mutsuz eder mi?Çocuklar,eşiniz evet belki haketmiyor ama onlar hakediyorlar huzuru,mutluluğu,düzeni...Ama bir arada ama ayrı ayrız.
canim romantiklik filan degil aksam isten geldimi bi nasilsin diye sorup bi muhabbet etmezmi insan herkesle bol muhabbetli konusuyor guluyor bana geldimi hic evde yokmusum gibi sordugum sorulara bile cevap vermiyor kusken filan degil ama normal halimiz bu neden boyle yapiyorsun deyincede ben tv basindayken konusulmasini sevmiyorum diyor geldigi gibide tv basina geciyor zaten yada ne bilim arada bi cocuklari anneme birakip birazcik yalniz kalalim diyorum iatemiyor suslenip karsisina cikiyorum adam cogu zaman hic umurunda degil gibi davraniyor zaten onlari simdi hatirladikca yemin ederim bosver neyini dusunuyorsun bitsin kurtul diyorum kendime sinir hastasi olucam arkadasim bide lafa geldimi cok seviyor cok kiskanc beni kimseyle gorusturmuyor disari cikmama izin vermiyor kendide evde yokmusum gibi davraniyor ben napiyim duvarlarlami mihabbet ediyim dusundukce sinirleniyorum boyle

lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim

Bazı erkekler için aileleri çok önemli.Eğer böyle bi adamla evliyseniz ailesinin hatalı ve suçlu olduğunu ona anlatmaya çalışmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.Ne olursa olsun ailesine çok düşkünse zaten haklıda olsanız bu bişeyi değiştirmez.Bu yüzdende ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin derler adama tabii... Yerinizde olsam ailesiyle yakın olup olamicağımı ölçer tartardım.Eğer sırf eşim için bunu yapabilirim ne var iki rol yapmakta canım cicim demekte diyorsanız sorunlarınız hallolur.Ama asla diyosanız o zaman boşanmak en doğrusu olur çünkü eşinizde size karşı değişmeyecek demektir bu.

Bazı erkekler için aileleri çok önemli.Eğer böyle bi adamla evliyseniz ailesinin hatalı ve suçlu olduğunu ona anlatmaya çalışmaktan vazgeçmeniz gerekiyor.Ne olursa olsun ailesine çok düşkünse zaten haklıda olsanız bu bişeyi değiştirmez.Bu yüzdende ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin derler adama tabii... Yerinizde olsam ailesiyle yakın olup olamicağımı ölçer tartardım.Eğer sırf eşim için bunu yapabilirim ne var iki rol yapmakta canım cicim demekte diyorsanız sorunlarınız hallolur.Ama asla diyosanız o zaman boşanmak en doğrusu olur çünkü eşinizde size karşı değişmeyecek demektir bu.
canim ben iki yüzlü olamam eşim icin bile ols
canim ben elimden geleni yaptim fazlasini yapamam yaptigimdanda o menun olamamis ama simdiden ondaki pismanligi goruyorumda ben bir sans daha verebilirmiyim onu bilmiyorum

esimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun
bu kadar benzerlik olur aynı sorunları bende yasıyorum hergun geçer düzelir diye bekliyorum ama yok bende ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten :KK43:

Boşansam pişman olurmuyum diye sorduğuna göre emn değilsin. Ve hala eşini seviyorsun. Sorunlarınız haledilmeyecek şeyler değil belki profesyonel birisi onu yönlendirirse karşılıklı iletişim kurabilirsiniz.
Fakat bu konudaki tüm mesajlarını okuduğumda evi başkasının üstüne yaptı demişsin. Bu gerçekten çok aşağılayıcı. Seven insan hemen evin derdine düşmez. Düşmesi için senin hiçbir katkın olmaması lazım. Bu bile bir boşanma sebebi bence. Güven bitmiş bu evlilikte..

Eğer çocuk varsa... şiddet, aldatma, psikolojik baskı hakaret dışında boşanmayi hiç uygun bulmuyorum.
Yeniden sevilmek ilgilenilmek güzel bulunmak isteyebilir herkes. Ama çocuk varsa sadece kendini değil hepinizi düşünmelisin.
Duygusal boşluk hissedilmesini anlayabilirim...ama bunu bosanarak başkasıyla doldurmaya çalışmak buyuk risk.cocuklari riske atmak oluyor.tabi benim görüşüm bu.
Anlasamiyoruz boşanalim diye birşey kabulum değil benim...çocuk varsa anlaşılacak bir şekilde.

Annelik bence önce çocukları düşünmektir.

Tabi yukarda belirttigim durumlar hariç. ..şiddet aldatma vb.

X