lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
İşini bitirip sırtını dönerdi ne demek aaa, cinselliği iş olarak düşünmeyin lütfen
25 yaşında 2 çocuk, maşallah canım.
Keşke önce evliliğin otursaydı, bu evlilik bu herif çocuğu hakediyor mu diye düşünüp öyle karar verseydin.
Her erkek malesef baba olmayı haketmiyor!
Güzelim, gencim, hoşum diyorsun. Eşin ilgisizin önde gideniymiş. Ben ki ilgi - sevgi arsızı biriyimdir. Ben olsam evi başına yıkardım. Sizin eşleriniz böyle mi diye sormuşsun, yok öyle bi dünya. Özel hayattır anlatılmaz ama neyse ki burda kimse kimseyi tanımıyor ; ben, eşimin başında bir tacıım, o da benim başımda. Hele başbaşayken liseli aşıklardan beteriz. Aşk sözcükleri mi asla birbirimize adlarımızla hitap etmeyiz. Kaç yıllık evliyim henüz çocuğum yok. İyice ölçüp tarttım iyi eş , iyi baba olur mu diye. Kararım evet! Ve baba olcak allahın izniyle. Sevgisi - ilgisi az olsa ne ömrümü ne günümü geçiririm onunla ne de vücudumu bozup çocuk doğururum ona.
Bi de senin ki çok anacıymış be gülüm. Ailesine düşkün deme, onun ailesi evlendiği andan İtibaren sensin, sonra da çocuklar olmuş aileniz büyümüş, allah esirgesin.
Diğerleri dış kapının dış mandalı.
Bu senin kısmetin diyorum artık.
Üzüldüm de gerçekten. Çocuk olmasa ne çekiyon çık git derim. Başka bi zamanda başka bi erkekte muhteşem bi aşk bekliyor seni, derdim.
Amaaaa çocuk var! Ebeveynleri ayrılmış bir çocuk olarak sana diyorum ki ayrılma sakın, buna hakkınız yok! Ama şiddet - aldatma varsa o ayrı tabii. Ha bi de ekonomik özgürlüğün olmalı ayrıldın mı. Öyle nafakayka, annemlere giderim tarzı hayallerle olmaz bu işler.
Aklını kullan gülüm. Avucunun içine al eşini. Onu senden daha iyi kim tanıyabilir ki Allah aşkına. Tanımıyorum ki şöyle konuş böyle davran diyeyim. Zayıf yanlarından yakala. Ne bileyim sen ilgisiz davran bi. Her zamankinden Farklı davran da adam bi şaşırsın, merak etsin. Gizemli kadın ol yani. Tatlı dilli ol.
Ayrılık konusunu da açma artık hiç. Adam emin olsun evliliğinden, o da haklı hep ayrılacağım diyorsun diye yaklaşamıyorum diyor. Biraz pohpohla pışpışla, gaz ver ya. Sen şöylesin sen böylesin.... Ya taş olsa çatlar kardeşim. O sana ilgi göstermiyorsa sen göster, karşılık görmezsen bıçak gibi kes ilgiyi. Ona da bişey de deme, sonra da esrarengiz kadını dene.
Son düzenleme: