sebeplerim boşanmak için yeterlimi kizlar sizce daha sonra pisman olmaktan korkuyorum :((

Sevgiyi göstermek,standart bir şekilde olmuyor.
Bu kişiden kişiye değişebilir.
Bazısı burnuna sokar ne kadar sevdiğini,bazısı ara ara yaptığı hareketlerle hissettirir. Bazısının sevdiğini de bir şekilde bilirsin..Hoppa

Sen seviyorsan ve çok büyük sorun da yoksa bence devam etmeli evlilik. Bol şans..

bence bu aşamada geri adım atma, mutsuz oldugunu söyluyorsun çünkü.
eşin bu yuva bozulmasın ıstıyorsa senınle konusma yapacaktır

esimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun
Hakkından hayırlısı kardesim

eski konularına da göz attım. eşin seni sevmiyor arkadaşım. aldatma ihtimali, ilgisizlik, ailesine ezdirmesi vs hadi affedersin.
boşanma ihtimali var diye iki çocuğunun annesinden mal kaçırmak, saklamak nedir?
bu tipler boşanır boşanmaz yeni kadın alır el üstünde tutar, nafaka ödememek için bin takla atar.
Allah yardımcın olsun.

Ailesi ile iyi geçinmeyecek veya alttan almayacak kadar ne sıkıntınız oldu?
ailesiyle bi sikintimda yok saniyorum esim askerdeyken bana zulmettiler üzerimden atmam zaman aldi ama sonra gorustumde gidip geldimde ama kiz kardesiyle gorusmek istemedim beni birak kendisi bile vatsaptan engel koyuyorki dengesiz mesajlariylamo ugrasicam diye kendisi bile dayanilacak yani yok kocasina allah sabir versin diyor ama is bana gelince onun yapisi boyle sabrediceksin diyordu ya gorunurde buyuk bi problemde yoktu eskide yasanan onlarin bana yaptiklari haric yerimde baskasi olsa silip atmazdi gecmisi ben silip attim ama daha napmami bekliyordu bilmiyorum

eski konularına da göz attım. eşin seni sevmiyor arkadaşım. aldatma ihtimali, ilgisizlik, ailesine ezdirmesi vs hadi affedersin.
boşanma ihtimali var diye iki çocuğunun annesinden mal kaçırmak, saklamak nedir?
bu tipler boşanır boşanmaz yeni kadın alır el üstünde tutar, nafaka ödememek için bin takla atar.
Allah yardımcın olsun.
canim isin garip yani kac gundur bosanma davasi acalim bitsin artik diyorum bu seferde zaman verelim kendimize diyor konuyu kapatiyor surekli anlican bosanmayada yanasmiyor nasil bir insanla karsi karsiyayim bilmiyorum

Durumuna üzüldüm ama çocuklarını babasız bırakan sen değilsin eşin. evi bile başkasının üzerine yaptığına göre ne seni ne çocuklarını düşünmüyor bence. Ancak sana vicdan yaptırıyor. O ses kaydı dediğin şey de bana inandırıcı gelmedi yani eşin senin o kaydı ele geçirmeni istediği için sen onu ele geçirdin bence..

canim isin garip yani kac gundur bosanma davasi acalim bitsin artik diyorum bu seferde zaman verelim kendimize diyor konuyu kapatiyor surekli anlican bosanmayada yanasmiyor nasil bir insanla karsi karsiyayim bilmiyorum
muhtemelen devredecek başka şeyler varsa onlar için zaman kazanıyordur.
işyeri, araba, para, altın vs gibi. bazıları aylık kazancını olduğundan az gösteriyor ki nafaka az olsun diye. neler neler duyuyoruz okuyoruz.
gözünü dört açmalısın bundan sonra.

Siz ayirmissin bile herseyi. Oturup hic düsündünüzmü acaba oda kafasina takiyormu benim taktigim kadar? Bosanmak istemese evi ayirmaniza sonuna kadar karsi cikar direnirdi
aslinda o istemedi ama ben zorladim o konuda hatta bir kac defa esyalarini toplayip gonderdim bir ay icinde ama geri geldi ben en azindan ust katta kalsam olmazmi filan dedi ben hayir dedim

Durumuna üzüldüm ama çocuklarını babasız bırakan sen değilsin eşin. evi bile başkasının üzerine yaptığına göre ne seni ne çocuklarını düşünmüyor bence. Ancak sana vicdan yaptırıyor. O ses kaydı dediğin şey de bana inandırıcı gelmedi yani eşin senin o kaydı ele geçirmeni istediği için sen onu ele geçirdin bence..
ses kaydı için ben de aynı şeyi düşünüyorum.ayrıca boşanacağım diye evi başkasının üzerine yapması da çk çirkin bir davranış.çocuklarını da mı düşünmüyor?

su ara soyledigi tek sey benim askimdan oluyor simdi yemek yiyemiyor uyku uyuyamiyormus benden ayrilmak istemiyormus hep boyle yapip beni ikna ediyor sonra hersey yeni bastan yasaniyor cok zor bi karar arkaslar oda bosanacam dese daha kolay evide kacirmadim yasadigimiz ilden gideme diye yaptim yoksa orda bir omur otur diyor

su ara soyledigi tek sey benim askimdan oluyor simdi yemek yiyemiyor uyku uyuyamiyormus benden ayrilmak istemiyormus hep boyle yapip beni ikna ediyor sonra hersey yeni bastan yasaniyor cok zor bi karar arkaslar oda bosanacam dese daha kolay evide kacirmadim yasadigimiz ilden gideme diye yaptim yoksa orda bir omur otur diyor
inanıyorsan yine dene, tekrar dene, olmazsa unut tekrar inan ve dene.
seven insan böyle mi davranırmış?
madem öyle, evi senin üstüne yapsın, bir ömür orada kalırsın böylece.

Gerçekten bak ablam olacak yaştasın afedersin ama saf olma.. Zaman vererek elinde başka şeyler varsa onları da kaybediyor olabilirsin. Bir gün evine gelip eşyanı bulamazsan şaşırma. Evin de senin pay almaman için devredildiğini ispat et payını al. Bu kadar da olmaz aç gözünü gerçekleri gör.

aıle terapıstı...
sorunlarınızı halletmeye calısın bosanmadan önce
ıletısım kurun orta yolu bulmaya calısın

o zaman ayrılmak istemiyor sana yeniden güvenebilmem için evi benim üstüme yaptır de ne diyecek
dikkatli ol bence canım
bizim bir akrabamızı da adam böyle böyle kandırdı yok daha güzel ev alacağım diye gitti kiraya çıktı birde yeni ev alacağım diye kadının tüm parmağında ki yüzüğüne kadar bozdurup elinde aldı sonrası boşanma davası ve güya elinde hiç bir şeyi olmayan çalışmayan bir koca

Adem.ilgisiz hemdr sevgi ve ilgi icin kosullar one suruypr.
ailesine katlaniraniz sizi sevecek...
evi baskasinin ustune yapiyor bunlar bana hic masum gelmedi...
sirf ailesinin hosuna gitsin diye sizi azarliyorsa bu basli basina bir konu zaten

karsina al ciddi ciddi uyar canım bi sans daha ver kendiniz icin olmasa bile kucuk cocuklariniz için

kizlar gercekten napicam bilmiyorum herkes onun benden mal kacirmak icin evi baskasina devrettigini biliyor bu bile benim kendimi aşağilik hissetmeme sebep oluyor belki bunuda sindiririm dedim ustune ailesinin yaninda azarlamasi ustune tuz biber oldu beni en cok cikmaza sokanda onun ayrilik konusundaki isteksizligi yanindayken it kak ayrilik deyince aşkimdan oluyor bu nasil bir insandir bilmiyorum

X