Allah sabir versin kardesim..elden bisey gelmiyor vardir bi hayir deyip dua etcez ..dr milletini anlamak cok zor illa bi kac aciyi yasayip oyle mi tanı konmali..baska bi dr gitsem de ilk düşük diye araştırma yapmıyorlar canm..bi bayan yazmisti ilk dudukten sonra baska hastaneye gidip 3 dusuk yaptim demis boylelikle arastirma yapmislar.bu gidisle bende oyni yontemi uyguliycam.sen nasil yaptin canm uni hastanesine mi gittin...Allahtan olacak bisey biliyorum ama aklimda bu kadar soruyla ikinci bebegi nadil dusuneyim..bi taraftan da bebek ozlemi gece gunduz aklimda ruhumdaGecmisolsun cnm.bende 20gun once 15haftalik bebegmi kaybettm.cok zor cok aci.benim 3.cu oldu bu.rahimagzi yetmezlgi oldugunu soyleyip 14.haftada dikip attilar ama genede kese patladi.busefer hamile kaldgmda 11.haftada dikisatacklarms.ilkinde arastiramadm babam wefat etmsti.ikincide haziranda 15haftalik kese patladi gene.dr rahim filmi istedi.randewu beklerken 3ay snra hamile kaldim.dr kontrollri iyiydi ama 14.haftada rahim incelmsti.dikisattilar ama kismetolmadi.tawsiyem baska bi dra gitmen.bende baska dra gidip iyice arastirlmasni istcem.ins bida yasamassin.bebeklermize kawusuruz hayirlisyla.bende toparlanmaya calisyrum.bundada war bi hayirdyorum
allah sabir versin kardesim..elden bisey gelmiyor vardir bi hayir deyip dua etcez ..dr milletini anlamak cok zor illa bi kac aciyi yasayip oyle mi tanı konmali..baska bi dr gitsem de ilk düşük diye araştırma yapmıyorlar canm..bi bayan yazmisti ilk dudukten sonra baska hastaneye gidip 3 dusuk yaptim demis boylelikle arastirma yapmislar.bu gidisle bende oyni yontemi uyguliycam.sen nasil yaptin canm uni hastanesine mi gittin...allahtan olacak bisey biliyorum ama aklimda bu kadar soruyla ikinci bebegi nadil dusuneyim..bi taraftan da bebek ozlemi gece gunduz aklimda ruhumda
gecmis olsun canım ..
Bi kere olduysa gene olur korkma ..
Hic olmasa napıcaksın bizim gibi
bacm dua etmekten baska bisey gelse elimden..allahtan umit kesilmez canmcm..gel gor ki boyleside zor ben yavrumu kanlar icinde minicik bedeni cansizz gördüm. .senin yas falan kac..kac yildir istiyosun..
23 yasındayım cnm 1 yıldır istiyoruz.dualarını esirgeme ..
Allah sabırlar versin
ablacm senin daha yasin kac canmcm boyle düşünme hemen.ben 4. Seneme girdim ilk iki sene korundu esim sonra dr bir sene olmaması normal dedi oylede oldu yaklasik 1 sene 3 ay sonra hamile kaldim..biraz sabret olur ins..tabi bu arada tum testlerini de yaptir..
tüm testlerim yapıldı abla hsg temiz
hormonlar normal
eşim normal
tek problem pko !
acikcasi canimcm o hastalik hakkinda detayli bi bilgim yok ama cok okudum burda bi cok bayan bebegini kucagina almis bu hastalige ragmen o yüzden hic ümidini kirma ..rabbim dermansiz dert vermesin..
aminn ablacım allah razi olsun
Allah sabir versin kardesim..elden bisey gelmiyor vardir bi hayir deyip dua etcez ..dr milletini anlamak cok zor illa bi kac aciyi yasayip oyle mi tanı konmali..baska bi dr gitsem de ilk düşük diye araştırma yapmıyorlar canm..bi bayan yazmisti ilk dudukten sonra baska hastaneye gidip 3 dusuk yaptim demis boylelikle arastirma yapmislar.bu gidisle bende oyni yontemi uyguliycam.sen nasil yaptin canm uni hastanesine mi gittin...Allahtan olacak bisey biliyorum ama aklimda bu kadar soruyla ikinci bebegi nadil dusuneyim..bi taraftan da bebek ozlemi gece gunduz aklimda ruhumda
Tatlim 1.de ozele gttm.2.hamilelgmde kadin dogum hastanesine 3'hamilelgmde hem dewlet hastanesine hemde ozel ortadogu hastanesine gittim.simdi arastirma yapilsin dye fakulteye gitcem.sende ihmal etme arastir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?