sebebsiz takintilarim kuruntularim ..

Aynen ..

Hanımlar neden böyle karamsarsınız. İyilerde var kötülerde. Sadece kötüler saman çöpleri nasıl suyun üstünde belirgin ise onlarda o şekilde. İyi insanlar çok şükür var. Sadece hayat şartları çok zor.

Çok fazla kazik yedim ama hala ayniyim :// kitta kitta nin dedigi gibi bana demediğihalde bazen alinabiliyorum. Alinti yapmadim ama aynen yazdigin gibiyim tipkisiyim. İnsanin olduğu her yer sorun belki ama. Kendi evim olsa belki bu kadar takmam sonuçta aksam bi basimayim tanimadigim cekmek zorunda oldugum insanlar olmaz. Ogrencilikte bana gore değil ama mecburiyettn bi de sona yaklastikca iyice bi bunalti bitmislik geldi

Karamsar değilim insanlar kotu de demiyorum ama umursamk istemiyorum sadece yok yenemiyorum bu ozelligimi...

Hımm afedersin. Çocukluğunuzda anneniz ya da babanız vs. bir yaramazlık durumunda kaş göz işareti yaparak mı sizi uyarırdı? Ya da dibinde iseniz çimdik atarak...
Babam döverdi ve hakaret ederdi. Hatta bununla ilgili bir konu da açtim

Bak bu doğru, insanin sabri taşinca biraz değişiyor.

Babam döverdi ve hakaret ederdi. Hatta bununla ilgili bir konu da açtim
Canim kiyamam sana belki de bu yuzden olabilir .annem de beni küçükken doverdi sonra gelip aglardi dovdugu için o da o donem pskljk sorunlar yasiyordu ama hepsi geçmişte kaldi. Çok çokiyiyiz simdi lise hhayatin boyunca hep destek aldim terapilere götürdü annem beni. Ama insalari takmaktan vazgecemedim

Benim de profesyonel bir desteğe ihtiyacim var aslinda

Ben de sendenim hatta muhtemelen daha beterimdir. Hani akli kesmeyen kucuk cocuklar niye geldin evimize git diyip simarirlar ya ona bile uzulur oturur aglarim o derece

Cozumunu ben bulamadim, buyuzden cok yiprandim hala yıpraniyorum

Ama etrafimdaki herkes beni cok guclu bilir, kimseye uzuldugumu kirildigimi belli etmem umursuz davranirim (aile ici haric) bu yuzden arkadaslarim beni cok guclu bilir ve cok gururluyum sildim mi silerim, icimden silemem ozlerim sildim dedigim insani hem de cok, hep gozlerim arar falan..

Sunu ogrendim ben guclu degilsen bile guclu gorun, gardini düşürme çünkü seni yikmaya calisan birsuru insan olacak.

Ayni ben valla bazem kriz geciriyorum bu takintilarim yuzunden off

Pat pat söyle gitsin kız .
Bir kere yapınca arkası geliyor, valla bak

Sen bende ki takıntıları görsen canım o niye böyle oturdu bana niye bakti sofrada catal masaya düşse ses ciksa sinirleinirim bagirirm cagiririm yolda yürürken neden arkamdan geliyor bu adam bisimi yapcak bana bu odevleri nasil yetistircem vs vs vs daha bir suru sey kafaya taka taka hasta oldum isin kötüsü cevremdekilerde rahatsiz olmaya başladı

Selamun aleykum kardeşim
Aslında dert ortagim desem daha dogru olacak..
Ayyy canimsin yaa anlattiklarinin harfi harfine mi benle ayni olur
Bende ayni senim gibiyim canim
Bu sorun yani özgüven eksikligi çocukluktan basliyor.
Mesela benim böyle olmamin sebebi ailem.. Babam cok sert adamdir o bizi vurmaz dovmezdi ama şöyle bi bakis atardi nasil susardik kosarsak dururduk,duruyorsakta kosardik oyle bi adamdir yani
Psikolojik doverdi anlican
Keske dayak atsa bundan daha iyi valla
Kimseye hayir diyemem dedigin gibi
Herkeste bu halimden faydanlnmaya calisir tabi
Kimseyle samimi olamam cunku herkee ya ezer
Yada islerini yaptirir calisiyorum ben bazen isim harici is verir bazilari
Yok diyemem ezilirde ezilirim
Anlican derttasim bu durumdan cok muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…