Aynen ..Bunun sebebini ben de çözemiyorum.
Olgunlukla ilgili diye düşünüyorum ama herkes mi sorunlu.
Paraya çok değer vermek sıkıntılı olsa da, bence en dürüstü para şu devirde.
Sana ihanet etmeyeceğini biliyorsun.
İnsanlar da zaten sömürebileceği kişilerin yanından ayrılmıyor gördüğüm kadarıyla.
Hayat böyle devam ediyor.
Babam döverdi ve hakaret ederdi. Hatta bununla ilgili bir konu da açtimHımm afedersin. Çocukluğunuzda anneniz ya da babanız vs. bir yaramazlık durumunda kaş göz işareti yaparak mı sizi uyarırdı? Ya da dibinde iseniz çimdik atarak...
Bak bu doğru, insanin sabri taşinca biraz değişiyor.Canım yea bildim zaten , kız bana benzio didim . Benim yükselen başak , nasıl yükselense , 1 gün önce doğsam başak doğcakmışım . Yaratılış bu , şöyle olcam böyle olcam diyorum olmuyo ! Sabrın taşınca biraz değişirsin hepsi bu .
Canim kiyamam sana belki de bu yuzden olabilir .annem de beni küçükken doverdi sonra gelip aglardi dovdugu için o da o donem pskljk sorunlar yasiyordu ama hepsi geçmişte kaldi. Çok çokiyiyiz simdi lise hhayatin boyunca hep destek aldim terapilere götürdü annem beni. Ama insalari takmaktan vazgecemedimBabam döverdi ve hakaret ederdi. Hatta bununla ilgili bir konu da açtim
Benim de profesyonel bir desteğe ihtiyacim var aslindaCanim kiyamam sana belki de bu yuzden olabilir .annem de beni küçükken doverdi sonra gelip aglardi dovdugu için o da o donem pskljk sorunlar yasiyordu ama hepsi geçmişte kaldi. Çok çokiyiyiz simdi lise hhayatin boyunca hep destek aldim terapilere götürdü annem beni. Ama insalari takmaktan vazgecemedim
Benim de profesyonel bir desteğe ihtiyacim var aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?