Burcun neSöze lap diye daliyorum..
Ben samimi sicakkanli bi insanim hemen hemen herkesle anlasirim. Olaya ev arkadaşlarından ornek vereyim ama bunu genelde hep yapiyorum. Kimseyle kavga etmem hayir demesini bilmem birisine çok kizarim ama söyleyemem mesela şuan oda arkadasimi hic sevmiyorum sürekli esylarima müdahale ediyor vs kizin nefes alisi bile batiyor bana o derece sevmiyorum ama agzimi acipta tek laf söyleyemiyorum. Aman ali riza bey agzimizin tadi bozulmasin misaliii sustukca susuyorum. Kimse kirilmasin diye sürekli içim icim i yiyor ofkeleniyorum susuyorum . boyle olmak istemiyorum.
İkincisi insanları kafama çok takiyorum bu huyumu da bir turlu yenemedim . hayatimda su kadarcik değeri olmayan insanlar ya bunu biliyorum istediklerini yapsinlar hiçbir etkisi olamaz hayatima ama gel gör kendime anlatamiyorum hemen agliyorum üzülüyorum. Birisi yüzüyle kasiyla bana kötü bi imada bulunsun aman aman acaba neden öyle yapti ben ona naptim ki hemen üzülüyorum. Aslinda çocukluktan beri çok şey yasamis atlatmis güçlü bir insanin lakin bu konuda boyle aciz takintili bi insana dönüyorum ay biri dedikomumu yapmis duysam hemen uzulurum neden neden diye gerilirim. Biktim boyle olmaktan ev arkdslarimi sevmiyorum son senem idare ediyorum biseye üzüldüm diğer odadaki kiz gördü mesela omuz silkti gitti zaten sinirliydim dahada sinirlendim ya sanirim belkide sebebi ben insanların herşeyiyle ilgilenurim kosarim yardimlarina karsimda bu tip insanlar görünce üzülüyorum herkesi kendim gibi zanniyorum klişe bir laf ama gerçekten.. Herkes benim gibi diye düşünüyorum olamayinca da agla ağladur . simdi gerginim hicbisey yapasim yok dokunsa biri aglayacagim. İnsanları umursamka istemiyorum artik ama yok yok olmuyor :/
İnsanlar böyle, artık onları tolere edebilecek önerim kalmadı.Söze lap diye daliyorum..
Ben samimi sicakkanli bi insanim hemen hemen herkesle anlasirim. Olaya ev arkadaşlarından ornek vereyim ama bunu genelde hep yapiyorum. Kimseyle kavga etmem hayir demesini bilmem birisine çok kizarim ama söyleyemem mesela şuan oda arkadasimi hic sevmiyorum sürekli esylarima müdahale ediyor vs kizin nefes alisi bile batiyor bana o derece sevmiyorum ama agzimi acipta tek laf söyleyemiyorum. Aman ali riza bey agzimizin tadi bozulmasin misaliii sustukca susuyorum. Kimse kirilmasin diye sürekli içim icim i yiyor ofkeleniyorum susuyorum . boyle olmak istemiyorum.
İkincisi insanları kafama çok takiyorum bu huyumu da bir turlu yenemedim . hayatimda su kadarcik değeri olmayan insanlar ya bunu biliyorum istediklerini yapsinlar hiçbir etkisi olamaz hayatima ama gel gör kendime anlatamiyorum hemen agliyorum üzülüyorum. Birisi yüzüyle kasiyla bana kötü bi imada bulunsun aman aman acaba neden öyle yapti ben ona naptim ki hemen üzülüyorum. Aslinda çocukluktan beri çok şey yasamis atlatmis güçlü bir insanin lakin bu konuda boyle aciz takintili bi insana dönüyorum ay biri dedikomumu yapmis duysam hemen uzulurum neden neden diye gerilirim. Biktim boyle olmaktan ev arkdslarimi sevmiyorum son senem idare ediyorum biseye üzüldüm diğer odadaki kiz gördü mesela omuz silkti gitti zaten sinirliydim dahada sinirlendim ya sanirim belkide sebebi ben insanların herşeyiyle ilgilenurim kosarim yardimlarina karsimda bu tip insanlar görünce üzülüyorum herkesi kendim gibi zanniyorum klişe bir laf ama gerçekten.. Herkes benim gibi diye düşünüyorum olamayinca da agla ağladur . simdi gerginim hicbisey yapasim yok dokunsa biri aglayacagim. İnsanları umursamka istemiyorum artik ama yok yok olmuyor :/
Bendensin. Zor çoculuk geçirmiş insanlarin yetişkinlikte kaderi bu galiba. Fazlasiyla hassas ve alingan oluyoruz
Nasıl?Baskı altında yetişen insanlarda daha çok oluyor. Ama atlatılabilir.
BasakBurcun ne
Canım yea bildim zaten , kız bana benzio didim . Benim yükselen başak , nasıl yükselense , 1 gün önce doğsam başak doğcakmışım . Yaratılış bu , şöyle olcam böyle olcam diyorum olmuyo ! Sabrın taşınca biraz değişirsin hepsi bu .
Nasıl?
Burcun ne
İnsanlar böyle, artık onları tolere edebilecek önerim kalmadı.
Bazıları, insanı gerçekten hayretler içerisinde bırakabiliyorlar.
Bende de obsesiflik var, beraber geçinip gidiyoruz ama hayat kalitem düşüyor.
İşin aslı bizde de sorun var ama insanlar çok değişti.
Ayrıl o insanlardan, kurtul.
Mecbur musun onlarla birlikte yaşamaya?
Her şey daha güzel olur mu bilemem ama en azından çözüm odaklı bakarsak, bir yerden başlamış olursun.
Benim sorunum beğenilmemek sevilmemek değil ki, tam tersi sevilen bir insanim. Benim sorunum aşiri alinganlik ve hassasiyet. Mesela bir arkadasimin bir bakisindan sesinin vurgusundan yada bir kelimesinden alinip kirilabiliyorum oysaki o bakista yada kelimede alinacak birsey yok yada bana karsi değildir ama ben bunu kendime anlatamiyorumİnsanları çok önemsemeyerekten başlayabilirsin. Yolda yalnız yürü. Kendini en başta özgür hisset. Kendinle barış. Unutma insanın en iyi arkadaşı kendisi. Kendinle kanka ol. Herkes bizi sevmek zorunda değil. Herkesi bizim sevmediğimiz gibi... Herkes bizi beğenmek zorunda değil. Herkesi bizim beğenmediğimiz gibi...Ama bizimde sevdiklerimiz ve beğenenlerimiz var. Tıpkı bizim de sevdiğimiz ve beğendiklerimiz gibi...
Benim sorunum beğenilmemek sevilmemek değil ki, tam tersi sevilen bir insanim. Benim sorunum aşiri alinganlik ve hassasiyet. Mesela bir arkadasimin bir bakisindan sesinin vurgusundan yada bir kelimesinden alinip kirilabiliyorum oysaki o bakista yada kelimede alinacak birsey yok yada bana karsi değildir ama ben bunu kendime anlatamiyorum
. Çok güzel yazmışsın peki neden böyle salvia ! Neden bir taraf canavar ( tazmanya canavarı gibi şirince tozu dumana katıp tarumar eden ) diğer taraf tebessüm eden güvercin gibi ? Kırılanlar kendini geri çekip üzülürken , kıranlar ezenlar kalabalık ve mutlu !!!İnsanlar böyle, artık onları tolere edebilecek önerim kalmadı.
Bazıları, insanı gerçekten hayretler içerisinde bırakabiliyorlar.
Bende de obsesiflik var, beraber geçinip gidiyoruz ama hayat kalitem düşüyor.
İşin aslı bizde de sorun var ama insanlar çok değişti.
Ayrıl o insanlardan, kurtul.
Mecbur musun onlarla birlikte yaşamaya?
Her şey daha güzel olur mu bilemem ama en azından çözüm odaklı bakarsak, bir yerden başlamış olursun.
Hep söylerim zaten, öğrencilik bana göre değil.İkinci donem belki degistrbilirim. Su sene bitsin başka bisey istemiyorum. Belki de hep öğrencilik hayatinda başkabbaşka insanlarla kaldigim için bu haldeyim saçma insalari cekiyorum az kaldi sabr diyorum :)
Kitta , insanlar zalimleşti . Yumuşak karın bulup vurmaktan keyif alıyorlar . Hassas insanların tepkileri ifadelerinden belli oluyor hemen ! Neye kırıldığı taktığı vs. anladıkları anda Manüplasyon yaparak kırıyorlar ! Ezmeye uğraşıyorlar vs.vs. Bende acaba hasasmıyım diyordum baktım kazın ayağı öyle değil . İyi insanlarda yaşamadığım şeyleri , kötü insanlar periyodik olarak yaşatıyor !Hımm afedersin. Çocukluğunuzda anneniz ya da babanız vs. bir yaramazlık durumunda kaş göz işareti yaparak mı sizi uyarırdı? Ya da dibinde iseniz çimdik atarak...
Bunun sebebini ben de çözemiyorum.. Çok güzel yazmışsın peki neden böyle salvia ! Neden bir taraf canavar ( tazmanya canavarı gibi şirince tozu dumana katıp tarumar eden ) diğer taraf tebessüm eden güvercin gibi ? Kırılanlar kendini geri çekip üzülürken , kıranlar ezenlar kalabalık ve mutlu !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?