- 27 Ocak 2021
- 11
- -2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Melek Klnc
-
neyyy??Arkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir ped denedim ... Arkadaş çevremde duymuştum ..dünya sağlık örgütünün araştırmalarına göre kadın hastalıkları nin yüzde 80 i pedlerden kaynaklanıyor diye ...kullandığım ped in kaşıntıyi ve miyomlari geçirdi... Başka bi arkadaşım 3 ay sonunda hamile kaldığını öğrendi..sizlrrede tavsiye ederim böyle sıkıntılarınız varsa da yoksa da tedbirinizi alin
Okunmuş uflenmis pedneyyy??pedi rahminizin içine falan mı sokuşturdunuz da miyomlarınızı geçirdi?? o nasıl pedmiş öyle içinden hormonal ilaçlar mı fışkırıyor??
hastalıkların çoğu pedlerden mi kaynaklanıyormuş??? hemi de yüzde 80'i??? aynen eğer 24 saatte 1 tane ped kullanıyorsanız belki ondandır ,sık sık değiştirmenizi tavsiye ederim
neyyy??pedi rahminizin içine falan mı sokuşturdunuz da miyomlarınızı geçirdi?? o nasıl pedmiş öyle içinden hormonal ilaçlar mı fışkırıyor??
hastalıkların çoğu pedlerden mi kaynaklanıyormuş??? hemi de yüzde 80'i??? aynen eğer 24 saatte 1 tane ped kullanıyorsanız belki ondandır ,sık sık değiştirmenizi tavsiye ederim
Ve pedi sık değiştirmeyle alakalı bı durum değil pedi içindeki naylonu suyun içine atıp o suyun testi yapıldığında bile enfeksiyon oranı çok yüksek daha pedi kullanmadan enfeksiyonluneyyy??pedi rahminizin içine falan mı sokuşturdunuz da miyomlarınızı geçirdi?? o nasıl pedmiş öyle içinden hormonal ilaçlar mı fışkırıyor??
Ama gebe biraktirir yazmiyorÖyle değil işte kullandığınız pedin ne kadar sağlıksız olduğunu içinde nişasta ve domuz jelatini olduğunu naylondan yapıldığını ayakkabı çanta yapıştırıcı kullanıldığını bilseniz böyle demezsiniz evet bu benim bahsettiğim pedler negatif iyon ve aktif oksijen var içinde bakteri üretmez ve koku yapmaz
nişasta ve domuz jelatini
Ped mi hamıle bırakmıs arkadsınızıArkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir ped denedim ... Arkadaş çevremde duymuştum ..dünya sağlık örgütünün araştırmalarına göre kadın hastalıkları nin yüzde 80 i pedlerden kaynaklanıyor diye ...kullandığım ped in kaşıntıyi ve miyomlari geçirdi... Başka bi arkadaşım 3 ay sonunda hamile kaldığını öğrendi..sizlrrede tavsiye ederim böyle sıkıntılarınız varsa da yoksa da tedbirinizi alin
Ped mi hamıle bırakmıs arkadsınızıbu nasıl bi cahilliktir ya, reklamın bu kadar kötüsünü de görmedi
Zaten bu saydıklarım organik olmayan ürünler market peşlerinde var.... Organik pedlerde pamuk kullanilir ....%100 organik üründür deseniz faydalarını sıralasanız daha mantıklı olur. Yok domuz jeli, yok nişasta, yok ayakkabı yapıştırıcısı. Sanırsın haribo yapıyor adamlar....
Bunu ben demiyorum 8 Nobel ödülü almış sağlık firmasi soyluyor ...ve heralde bilimsel hiç dergi okumuyor sunuz ...ki satışta yapmıyorum sadece biraz araştırın bilinçli olunartık bu saçmalıklara bir son verin. Domuzun girmediği yer kalmamış, insanlara ürün satmak adına domuzun günahından vurup, yürümeyin.
bu satış stratejileri eskidendi o kadar salak yok bu sitede...
Şeyi merak ettim, bu bilimsel içeriği paylasmk ıcın mi üye oldunuz siteyeBunu ben demiyorum 8 Nobel ödülü almış sağlık firmasi soyluyor ...ve heralde bilimsel hiç dergi okumuyor sunuz ...ki satışta yapmıyorum sadece biraz araştırın bilinçli olun
Bu nasıl bir dalga geçme şeklidir arkadaşım..?? Belki bir iki kişide de olsa buna inanacak bir an heyecanlanacak hiç mi düşünceniz yok? Zaten konu başlığınızın saçmalığına istinaden gelmiştim "sebepsiz hamilelik" nedir yaaaArkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir ped denedim ... Arkadaş çevremde duymuştum ..dünya sağlık örgütünün araştırmalarına göre kadın hastalıkları nin yüzde 80 i pedlerden kaynaklanıyor diye ...kullandığım ped in kaşıntıyi ve miyomlari geçirdi... Başka bi arkadaşım 3 ay sonunda hamile kaldığını öğrendi..sizlrrede tavsiye ederim böyle sıkıntılarınız varsa da yoksa da tedbirinizi alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?