15 gün oldune kadar oldu diyete baslayali ?
Kahve içiyorum çay iciyorum yani onlardan değil psikolojikmi ki hic anlamadimAyyyy bende diyetteyim 1.62 boy 73 kilo ile basladim suan tahminimce 70 olmusumdur
Benimde kahvalti ve yemekten sonra cok miskinlesiyorum uykum geliyor acken daha iyiyim resmen arada bas agrisi gibi bisey geliyor geciyor ama
Bir dr. Gorunun derim belki baska bir problem vardir yada psikolojiktir
Kahve kolikseniz icmediginiz icinde agriyor olabilir
15 gün oldu
Evet açlık hissediyorum çoğunda midemde bulanıyor ama kusmadım hicMigren ağrısı basın tek bir tarafinda zonklama tarzında olur..Sesten ışıktan rahatsız olursunuz..Bulantı veya kusma da eşlik edebilir..Migren açlıkla stresle tetiklenir..Acaba aç mı kalıyorsunuz..
Inanın bu kiloların sebebi yemek ya da ekmek değil şeker pasta kurabiye ve çikolata onları kestim tabiSeker/karbonhidrat tuketme aliskanliginiz ne boyuttaydi diyetten once?
Soyle ki sekerli seyleri bir sure yiyip alisinca, sonra da birdenbire birakinca bende de oldu. Normalde seker sevmem yemem yani ama bir ara her gun cikolata yiyordum. Birden kesince kafama agrilar girdidaha sonra bitti gitti. Biraz direnin, alisirsiniz. Mideniz bos degilse gerisi hikaye.
Kahveseverseniz ve biraktiysaniz o da yapar. Ogleden sonra sekersiz sutsuz 1 neskafe icin derim
Inanın bu kiloların sebebi yemek ya da ekmek değil şeker pasta kurabiye ve çikolata onları kestim tabi
Kuruyemis atıştiriyorum ara öğündeÖncesinde karbonhidrat, paketli gıdalar gibi tüketiminiz vardıysa bir anda kesince insülin hormonunuz dengelenmeye uğraşıyordur.
Bir anda kesmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Öncesinde yediklerinizden eser miktarda alın bence.
Ayrıca kuruyemiş falan atıştırın
Kendim yapıyorum benAhhh o kurabiyeler renkli renkli
Bitiyorum onlara iste
Misir surubu ile yapiliyormus bagimlilik yapar diyordu Canan karatayda misir surubunu uyusturucuya benzetiyor
Belkide ondandir
Olabilir az mi yiyorum acabaSekeriniz dusuyordur ,aslinda cok da demgeli olmayabilir yemeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?