- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
Vücutta açlıktan olabiliyor. Ayni oruç tutarken ilk zamanlardaki gibi.Arkadaşlar ben diyete basladim 1.63 boyunda 69 kiloyum gecen hafta 70 dim 1 kilo verdim ama derdime gelirsek diyette konsantrasyonüm çok iyi dengeli yiyorum kaçamak nerdeyse yapmadım ama öglen 4 ten sonra baş ağrisi çekiyorum migren tarzi sese duyarlı ışıktan acayip rahatsız eden bi ağri daha önceden migrenim yok bu arada acaba az mi yiyorum, nerde yanlıs yapiyorum bulamadım susuz kalmıyorum susuzluktan baş ağrısi olur diye biliyorum ama o değil geçmis yıllarda da diyet deneyimim oldu hiç baş ağrısı çekmedim neler yapmam gerekir bilenler bi el ativerin yoksa şişko kalacam bu gidişle
Bende 1.60 90 kiloyum dr gittim bugün kanlarımı verdim haftaya çıkacakmış sonuçlar ınsaalh başlıycam diyeteAyyyy bende diyetteyim 1.62 boy 73 kilo ile basladim suan tahminimce 70 olmusumdur
Benimde kahvalti ve yemekten sonra cok miskinlesiyorum uykum geliyor acken daha iyiyim resmen arada bas agrisi gibi bisey geliyor geciyor ama
Bir dr. Gorunun derim belki baska bir problem vardir yada psikolojiktir
Kahve kolikseniz icmediginiz icinde agriyor olabilir
Ya aslında proteini de l cok yemiyorum ama karbonhidrati kestim galiba dengeli yemiyorum galibaKarbonhidratı çok düşürüp proteine yüklendiyseniz vücudunuz tepki veriyor. %45-60 tı galiba karbonhidrat oranı. Onu ilk önce %30lara çekmeniz lazım. Proteini vücudun tam ihtiyacı kadar alıp, günlük almanız gereken kaloriyi yağ ile dengelemeniz lazım. Vücut karbonhidratı yakar, o yoksa yağ yakar. Proteinin alınma amacı o değil.
Tabi kuru incir kayısı ceviz yiyorumArada bir ödüllendiriyor musunuz kendinizi mesela kuru incirin arasına 1 adet ceviz gibi ?
Inşallah istediğin kiloya sağlıkla varırsın...
Arkadaşlar ben diyete basladim 1.63 boyunda 69 kiloyum gecen hafta 70 dim 1 kilo verdim ama derdime gelirsek diyette konsantrasyonüm çok iyi dengeli yiyorum kaçamak nerdeyse yapmadım ama öglen 4 ten sonra baş ağrisi çekiyorum migren tarzi sese duyarlı ışıktan acayip rahatsız eden bi ağri daha önceden migrenim yok bu arada acaba az mi yiyorum, nerde yanlıs yapiyorum bulamadım susuz kalmıyorum susuzluktan baş ağrısi olur diye biliyorum ama o değil geçmis yıllarda da diyet deneyimim oldu hiç baş ağrısı çekmedim neler yapmam gerekir bilenler bi el ativerin yoksa şişko kalacam bu gidişle
Simdi netten baktimda sekerden olurmusBende 1.60 90 kiloyum dr gittim bugün kanlarımı verdim haftaya çıkacakmış sonuçlar ınsaalh başlıycam diyete
Yalnız sizin şikayetlerini dr sordu bana bunlar oluyormu diye hayır dedim sizde doktorunuza danışın isterseniz
Ablam şekeri yüksekti dr kilo ver ilaç vermiyorum dedi 15 kilo verince düzeldi su an gayet sağlıklı ınsaalh sizde en yakın zamanda sağlığınıza kavusursunuzSimdi netten baktimda sekerden olurmus
Zaten zannimca seker hastasiyim kesin ama dr. Gidince bisey cikmiyor
Bende boyle bir tipim
Zamanla normale doner insallah
Bende ac olunca başıma vurur ağrısı acaba acliktan miArkadaşlar ben diyete basladim 1.63 boyunda 69 kiloyum gecen hafta 70 dim 1 kilo verdim ama derdime gelirsek diyette konsantrasyonüm çok iyi dengeli yiyorum kaçamak nerdeyse yapmadım ama öglen 4 ten sonra baş ağrisi çekiyorum migren tarzi sese duyarlı ışıktan acayip rahatsız eden bi ağri daha önceden migrenim yok bu arada acaba az mi yiyorum, nerde yanlıs yapiyorum bulamadım susuz kalmıyorum susuzluktan baş ağrısi olur diye biliyorum ama o değil geçmis yıllarda da diyet deneyimim oldu hiç baş ağrısı çekmedim neler yapmam gerekir bilenler bi el ativerin yoksa şişko kalacam bu gidişle
Bende aynen sizin gibiyim çok hareketliyim oğlumu okula göturup getiriyorum yürüyüyorum 4 e kadar çok iyiyim ama 4 ten sonra başım felaket ağrıyo ama kilo almayın ben 57 kiloydum ikinci hamileliğimden sonra 6 kilo kaldi 7 sene de üstünede aldım böyle oldu ama en azından 5 kilo vermem gerek başım ağriyacak diye bugün düzenli yapamadım diyeti deBende ac olunca başıma vurur ağrısı acaba acliktan mi
Gun içinde hareketleriniz nasıl ben surekli bi tempo içindeyim spor yapamasam bile ev işi,yürüyüş,çocukların arkasında derken yediğimi yaktırıyor
Aynı boydayız bende normalde 54 kiloydum bi ayda 60 .gördüm tartida 6 aylik gebeyim ve iştahım öyle bi açıldı ki gecenin bi yarısı kendime koca bi tepsi pizza yaptım oturdum yedim minik bi dilim kaldı benimde kendime bi ayar çekmem lazım yoksa alıp başını gidecek yoksa bu kilolar
Benim bu üçüncü gebelik diğer ikisinde de 20 kilo alarak girmiştim doğumaBende aynen sizin gibiyim çok hareketliyim oğlumu okula göturup getiriyorum yürüyüyorum 4 e kadar çok iyiyim ama 4 ten sonra başım felaket ağrıyo ama kilo almayın ben 57 kiloydum ikinci hamileliğimden sonra 6 kilo kaldi 7 sene de üstünede aldım böyle oldu ama en azından 5 kilo vermem gerek başım ağriyacak diye bugün düzenli yapamadım diyeti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?