3 sene dolucak temmuzda hala kucagim bos ortada buyuk bi neden yokken olmek istiyorum ;((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 sene dolucak temmuzda hala kucagim bos ortada buyuk bi neden yokken olmek istiyorum ;((
Sebepsiz inftltrtemi
Bak bu saatte herkes bu formda yalniz değilsin.. Sabretmeli ve dua etmeliyiz vardır sebebi deyip rabbime siginmaliyiz
Hiç öyle kötü şeyler düşünme bak benimde üç sene dolacak Haziran'da ama bende de yok üstelik hamilelik heyecanını yaşadığım halde olmadı.kalbi durdu ve 12 haftam dolarken kürtaj oldum.herşeyin bir zamanı vardır üzme ve üzülme.allahtan hayırlısını iste her zaman
Butun umitlerinin tukendigi an da hersey bitti dedigin an da bir umut kapisi acilacak hayirlisiyla az daha sabretmeli seytanin vesveselerine kulaklarini tikamalisin.
Sabir arkadasim sabirrr sen ne yasiyorsan aynisini yasiyorum su an ne yapalim imtihan belkide?? ????
Benm arkadasimin rahmi tersti ve yumurtalari catlamiyodu 3 doktor cocugun olmaz deyip sebebini de soyledi istanbulda bir doktr var inanmiycaksiniz bir kutu ilac bitmeden hamile kaldi bebegi cok sukur dunyaya geldi 4 aylik allahin oldurmadigi sey yok kizlar sabir yeter
uzuldum senin adinada okadar bekleyip sevinip kimseye yasatmasin rabbim boyle acilar .umarim saglikli sihatli gelir tekrar yavrularimizz
Evet bende çok üzüldüm çok ağladım 2 ay oldu ama hala dün gibi gözümü kapattıkça son görüntüsü aklıma geliyor hala içim acıyor ama yapacak bişi yok Allah verdi Allah aldı diyoruz.o yüzden sende ümidini kırma kaybetme bol bol dua et yer gök duayla demişler.herşeyin bir zamanı vardır.zor ama yapacak bişi yok sabredeceğizz
oyle tabiki elimzden gelen sadece allaha yalvarip dua etmek ,bu ay daha bi sikintiya girdim catlatma ignesi yapicakti doktorum gun geldi gittim goremedi yumurtami catlamis cok iyi kendiliginden catlayabilmesi dedi bu arada hic ilac falan kullanmiyorum ogunu iliski olsun dedi ama bu 24 saat dollenmeyi bekleme falan varya canim skldi iste ya onceki gun catladiysa diye
ister istemez strese giriyorum ya ruyalarima giriyor ta regl oldugumCnm spermler 72 saat canlı kalabiliyor.bide bu kadar düşünme olacağı varsada stresten olmayacak biliyorsun stres çok etkiliyor.gerçi anlıyorum seni bende hep düşünüyordum ama bu sadece bizi strese sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?