Sebebi Ne Ola ki?

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Bir süredir kendimi aşırı yorgun hissediyorum.
Koltukta uzanmak bile beni yoruyor, bacaklarım sızlıyor. Ellerim, kolum, sırtım ağrıyor.
Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Öyle evde oturup duruyorum. Belki dışarı çıkıp hava alsam iyi gelecek ama hiç halim yok.
Istahim da çok açıldı. Doymak bilmiyorum. Sürekli bir şeyler yiyorum.

Sebebi ne ola ki? Gerçi sebebinden ziyade çözümü önemli. Bir fikriniz, tavsiyeniz varsa çok makbule geçer.

3 hafta önce sevgilimin beni aldattığını öğrendim.
Gerçi o sıralar sürekli uyumak istiyor ve iştahsızlık yasıyordum.
Üzüldüm adınıza... Belirtiler bana depresyon belirtisi gibi geldi. Ben de çok stresli olduğum zamanlarda kol, bacak ve şiddetli baş ağrısı yaşardım. İştahım da hayli açık olurdu. Yine de bir doktora görünmenizde fayda var.

Depresyon galiba. Abla tavyiseyi: sakın girme. Acil bir şekilde kalk, güzellik kürleri yap ve giyin kuşan at kendini dışarı. Spora başla, kitap oku...dantel yap ama sakin girme depresyona

Depresyon galiba. Abla tavyiseyi: sakın girme. Acil bir şekilde kalk, güzellik kürleri yap ve giyin kuşan at kendini dışarı. Spora başla, kitap oku...dantel yap ama sakin girme depresyona
Yarın şunu bunu yapacağım diyorum yarın oluyor, yapacağım dediğim şeyleri yapamıyorum. Daha doğrusu yapmıyorum. Bu da daha çok canımı sıkıyor.

Yarın şunu bunu yapacağım diyorum yarın oluyor, yapacağım dediğim şeyleri yapamıyorum. Daha doğrusu yapmıyorum. Bu da daha çok canımı sıkıyor.

Hergün kendine sadece iki hedef koy ve koydugun hedef için telefonuna alarm koy. Ayni mecburi işe gider gibi kalk ve yap...ama ikiden fazla hedef koyma. Bu seni strese sokar. Sadece iki küçük hedef... birkac gün sonra 3 hedef, 4 hedef diye ilerlersin

X