SEBEBİ BILINMEYEN INFERTILITE

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
37
Kizlar benim 1bucuk yildir çocuğum olmuyor evlendigimden beri hic korunmadik ve 18 aydir hastane hastane geziyoruz.Eşim ve ben bütün tahlilleri yaptirdik ben hsg bile cektirdim hersey normal ama olmuyor doktora sordum dedimki hic bi sorun bulunamazsa sebebi bilinmeyen infertilite dedi..sizinde fikirlerinizi bilmek istiyorum basina bböylebuna benzer bi olay gelen varmi sizce bu sadece pisikolojik bisey mi

Ayni durumdayiz canim, rabbim nasip edecek bizede hic uzulme inşAllah bizim kucaklarimizda dolacak evlatlarimizla

canım bizimde aynı 20 aydır olmuyor ben hsg de çektirdim histereskopide ama yok bulamıyorlar sebebini aşılama yaptırdım oda tutmadı bekliycez bakalım Allahım bizede nasip eder inşallah

Eşinizin sperm değerleri ne durumda? Sayı,Hareket,morfoloji ve Sperm dna hasarı?

Arkadaşlar eğer siz de sorun olmadığına kesin eminseniz. Eşinizin spermine değerine yönelin.

Ben de sebepsiz infertilite sorunu ile yıllarca bekledim ve 3. Tüp bebek denemesi ile hamile kalabildim. Ancak şimdiki aklım olsaydı bir de laparaskopi yaptırırdım. Bir arkadasım sebepsiz infertilite teşhisi sonrası, çapa hastanesinde laparaskopi yaptırdı ve yaptırdığı ay hamile kaldı. Umarım çok beklemezsiniz bebeğinizi..

Benimde 1 bucuk yil olmadi canim.hsg cektirdim bisey cikmadi esimde test yaptirdi bisey yoktu 3 kere yumurtlama takibi yaptirdim.her ay duzenli yumurtluyodum ayni gunde ama olmadi.psikolojik dedi doktorum.sonra herseyi biraktim yedigim ictigim herseyi ise girdim o ay kafamda is vardi adet gunumu bile unutmusum.o ay hamile kaldim.biliyorum dusunmemek cok zor ama yeni ugraslar edin kendine biraz uzaklas o fikirden sukret hicbiseyib yok diye.ve cok dua et.yakindir olmasi canim.

"hayatbenimm, post: 40877469, member:
]Benimde 1 bucuk yil olmadi canim.hsg cektirdim bisey cikmadi esimde test yaptirdi bisey yoktu 3 kere yumurtlama takibi yaptirdim.her ay duzenli yumurtluyodum ayni gunde ama olmadi.psikolojik dedi doktorum.sonra herseyi biraktim yedigim ictigim herseyi ise girdim o ay kafamda is vardi adet gunumu bile unutmusum.o ay hamile kaldim.biliyorum dusunmemek cok zor ama yeni ugraslar edin kendine biraz uzaklas o fikirden sukret hicbiseyib yok diye.ve cok dua et.yakindir olmasi canim.[/QUOTE]
Her namazimda dua ediyorum ama kalbim bebek askiyla yanip tutusuyo dusunmmeye calistikca basaramiyorum mutlaka bat biliyorum bigun gecse hemen seviniyorum bugun bat di mesela adet olmadim ama biliyorumki hamile degilim 10gun önce migrenim tuttu acile gittik serum verdiler ozamann kan testi negatifti 10gun oncesinden anlasilir herhalde rabbim saglikli ve hayirli bi evlat versin sizede banada mesajınız bnni duygulandirdi ağladım sizin adiniza cok mutlu oldum..bu arada bisey daha var bn evlendgimden bu yana hemen hemen her ay idrar yolu enfeksiyonu yada mantar hastaligi yaşıyorum buda gebelige engelmis galiba ilaclarimi duzenlide kullaniyorum ama tekrarliyo surekli

Her namazimda dua ediyorum ama kalbim bebek askiyla yanip tutusuyo dusunmmeye calistikca basaramiyorum mutlaka bat biliyorum bigun gecse hemen seviniyorum bugun bat di mesela adet olmadim ama biliyorumki hamile degilim 10gun önce migrenim tuttu acile gittik serum verdiler ozamann kan testi negatifti 10gun oncesinden anlasilir herhalde rabbim saglikli ve hayirli bi evlat versin sizede banada mesajınız bnni duygulandirdi ağladım sizin adiniza cok mutlu oldum..bu arada bisey daha var bn evlendgimden bu yana hemen hemen her ay idrar yolu enfeksiyonu yada mantar hastaligi yaşıyorum buda gebelige engelmis galiba ilaclarimi duzenlide kullaniyorum ama tekrarliyo surekli [/QUOTE]

Anliyorum ben seni canim.benim.seni en iyi ben anlarim ben de her ay aglamaktan mahvoluyodum. Doktorlara da gittim.artik 3 yumurtlama takibinden sonra doktor bana sana yapcak biseyim yok herseyin normal.gelmene gerek yok hangi gun yumurtladigin belli dedi. Ama kafandan atmaya calis gorev gibi iliskiye girmw mesela bu ay tatil ver kendine baska biseylerle ilgilen.zaten hicbiseyiniz yok cok sukur olucak. 4444 tefriciye okumustum ben. Bide inanirmisin bilmem ama birine kendinizi okutturun sonucta doktorlara gitmissin artik is duaya kalmis. sabret canim benim benim cok arkadasim 1 bucuk yildan snra kendiliginden hamile kaldilar bi sorunlari yoktu. Enfeksiyon icin antibiyotik aldinmi.onu da ihmal etme. Ferah tut icini.

Anliyorum ben seni canim.benim.seni en iyi ben anlarim ben de her ay aglamaktan mahvoluyodum. Doktorlara da gittim.artik 3 yumurtlama takibinden sonra doktor bana sana yapcak biseyim yok herseyin normal.gelmene gerek yok hangi gun yumurtladigin belli dedi. Ama kafandan atmaya calis gorev gibi iliskiye girmw mesela bu ay tatil ver kendine baska biseylerle ilgilen.zaten hicbiseyiniz yok cok sukur olucak. 4444 tefriciye okumustum ben. Bide inanirmisin bilmem ama birine kendinizi okutturun sonucta doktorlara gitmissin artik is duaya kalmis. sabret canim benim benim cok arkadasim 1 bucuk yildan snra kendiliginden hamile kaldilar bi sorunlari yoktu. Enfeksiyon icin antibiyotik aldinmi.onu da ihmal etme. Ferah tut icini.[/QUOTE]
saol canım antibiyotik kullandım ama yeniliyo devamlı..bu ay taşınma işlerimiz var tayinimiz çıktı düşnmemeye çalışıcam ama dün adet günümdü hala adet olmadm aslında hamile olmadığımı biliyorum bugün halı bile yıkadım ama içimde acaba varsa diyede düşünmeden edemedim çünkü çok istedğim için bişey olurmu diye içime şüphe doğdu ama illaki belirtim olur ya insan hamile kalsa anlar dimi

Vala canim ben hic anlamadim 8.gunku gecikmemde test yaptim dusun. Cunku her ay negatif gormek beni mahvediyodu.hic sallamadim hatta adet olcak gbiydim ilk 2 gun kasiklarim ayni adet olcak gbi agriyodu goguslerim acyodu ayni adet belirtileriydi. 8 gun gecince artik yapiyim dedim. Belli olmaz yine de dikkat et sen.

Anlıyorum canım bende seni benimde 11 ay oldu hala yok bizde de herhangi birşey yok takmayın diyorlar üzülmeyin diyorlar ama üzülmemek elde mi bak yine regl dönemindeyim umutlar diğer aya kaldı , bende hep dua ediyorum acve hurmasına 41 yasin okutturdum bende okudum onları yiyorum şimdi bazen imtihan bazen nasip diyip bekliyoruz....

Allah hepimizin kucagini tez zamanda doldursun bizde cennet kokularini doya doya koklayalim ins. Bugun adetim 5gun gecikti cuma gunu idrar testi yapicam ins pozitif cikarsa hastaneye giderim artik o testte negatif gormekten okdar cok yoruldumki simdi test yapmaya korkar oldum rabbim bu mutlulugu bizede yasatsin amin

merhaba bizimkide sebpsizdi dr kapısında çok yıprandım klomen,hsg aklına gelen tüm bitkisel kürler baktım olmuyor tüp bebekle hamile kaldım çünkü kendimi çok yıpratıyordum biri hamileyim dese ağlamaya başlıyordum ya daha 2 ay oldu evleneli ne arar yaptınız diyordum bence stres hikaye bana doktorum bir nedeni var ama biz bulamıyoruz dedi yaşınıza dikkat edin 35 yaş üstü çok beklemesin tedavi çin hayırlı sonuçlar alın inşallah önce göbeğiniz sonra kucaklarınız dolsun kızlar...

Merhaba canım benimde teyzemin bebegi olmadi 17 yıl ne eniştem de ne de teyzem de hic bir sorun yoktu.17 yil sonra kendiliginden oldu.

tugbaerkut .!.:
Merhaba canım benimde teyzemin bebegi olmadi 17 yıl ne eniştem de ne de teyzem de hic bir sorun yoktu.17 yil sonra kendiliginden oldu.
Merhaba cnm ins biz okdar beklemeyiz rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize

Bende 3 kez klomen kullandim 2 kere catlatma ignesi oldum hsg de cektirdim hic bi sorunumuz da cikmadi ama21 aydirbebis olmuyo ama tup bebek icin erken bn daha 27 yasindayim hayirlisi ins bebisimiz oolur

Kıxlar bende aynı sıkıntı. .18 ay dir yok bişey. .her tahlil yapıldı ben geçen ay ist. Gittim dr rahimde şekil bozukluğu var bu bir sebep dedi ve histereskopi önerdi. .çalıştığım için uygun zaman bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…