SEBEBİ BILINMEYEN INFERTILITE

işimiz duaya kalmış benmde 18 aydr olmuyo 5ay ilaç tedavisi gördm ama bi ay yumurtam gelişmedi bi ay gelişti çatlamadı bi ay çatladı yne yok yine yk ne zaman olck allahm sanırım bizi böyle sınıyo

Bende 3 kez klomen kullandim 2 kere catlatma ignesi oldum hsg de cektirdim hic bi sorunumuz da cikmadi ama21 aydirbebis olmuyo ama tup bebek icin erken bn daha 27 yasindayim hayirlisi ins bebisimiz oolur
rabbim gönlüne göre versin ben 26 yaşında yaptırdım 27 de anne oldum şimdi yaş 28 tekrar dr gidiyorum yine sebep yok diyor.

rabbim gönlüne göre versin ben 26 yaşında yaptırdım 27 de anne oldum şimdi yaş 28 tekrar dr gidiyorum yine sebep yok diyor.
Cnm banada sebebi bilinmeyen infertilite dedi simdi ben tip fakültesine gitsem ilk aşılama mi yaparlar yoksa tüp bebek mi yani bu tercihi bizmi veriyoruz yoksa doktormu birde ilk bebeginizde tek yumurtami dollendi genelde tek tutmaz diye 2 yumurta dolleniyo ikiz oluyo bebeginiz daha kucuk degilmi ?

Cnm banada sebebi bilinmeyen infertilite dedi simdi ben tip fakültesine gitsem ilk aşılama mi yaparlar yoksa tüp bebek mi yani bu tercihi bizmi veriyoruz yoksa doktormu birde ilk bebeginizde tek yumurtami dollendi genelde tek tutmaz diye 2 yumurta dolleniyo ikiz oluyo bebeginiz daha kucuk degilmi ?
canım önce aşılama ondan öncede hsg istiyorlar ben hiç devlete gitmedim direk özelde başladım ve aşılama hiç yaptırmadım çünkü yaptırıpta tutan yoktu çevremde devlette kararı doktor veriyor ama özelde tercih senin bana tek yumurta verildi ve tuttu oğlum var 14,5 aylık darısı sana olsun

[QUO7, post: 41028293, member: 338263"]canım önce aşılama ondan öncede hsg istiyorlar ben hiç devlete gitmedim direk özelde başladım ve aşılama hiç yaptırmadım çünkü yaptırıpta tutan yoktu çevremde devlette kararı doktor veriyor ama özelde tercih senin bana tek yumurta verildi ve tuttu oğlum var 14,5 aylık darısı sana olsun[/QUOTE]
Ben gectigimz ekim ayinda hsg cektirdim tuplerim acik çıktı hatta 6 ay icinde hamile kalirsin dedi doktor yine tik yok ben kafayi yemek uzereyim cevremde herkez hani bebek diye soruyo olmuyo mevlam vermedikten sonra biz ne yapabiliriz..amin cnm ins bigun bende anne olurum

Anlıyorum canım bende seni benimde 11 ay oldu hala yok :KK43: bizde de herhangi birşey yok:KK43: takmayın diyorlar üzülmeyin diyorlar ama üzülmemek elde mi bak yine regl dönemindeyim umutlar diğer aya kaldı , bende hep dua ediyorum acve hurmasına 41 yasin okutturdum bende okudum onları yiyorum şimdi bazen imtihan bazen nasip diyip bekliyoruz....
merhaba canm bende de 10 ay oldu dün gece berat kandili dua edeym dedm adet oldum dün gece nasıl agladıysam gözlerimi sabah acamadm hiç sebebi yok diyolar tüpleri kapalı olanlar 3-5 ay da bı yumurtlayanlar ileri pkolular kaldı ama bende hala yok korunmayı beraber bıraktgmz arkadaslarım hep hamile çok aglıyrm cok uzulyrm elımde değil

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

selam canım öncelikle bir süre anynı kaderi paylaşmışız 5 yıllık evliyim henüz çocuğum olmadı bizede sayısız test sayızız ilaç tedavisi uygulandı ama olmadı işte artık karar verme zamanıydı 2,5 yıl zaman kaybetmiştim çünkü özel bir tüp bebek merkezine gittim ve ne gerekiyorsa yapalım dedim doktrorum yaşın küçük herşey normal görünüyor aşılama deneyelim dedi hiç istemedim ama çok ısrar etti bişey kaybetmezsin olmazsa tüp bebek deneriz dedi ve tedaviye başladık ilk muayenede herşey normal dedi iğne tedavilerine başladık 3 kontrol günümde rahmin içinde polip olduğunu söyledi ama aşılamaya engel değil dedi ve aşılama yapıldı tutmadı. sonra başka bir doktora gittim ve oda polip olduğunu gebeliğe engel ve düşük tehlikesinden dolayı alınmalı dedi 2 taneydi ve rahim içerisindeydi spermlerin geçişini engelliyor falan aldırdım bu ay bakalım şimdi ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum size tavsiyem şudur tüp bebek bile yaptırsam tutmayacaktı düşecekti ofis histeroskopisiyle rahim içine baktırın eğer polip rahimde bozukluk falan varsa olmuyor olabilir inanın sayısız doktora muayene oldum hep özele gittim hsg çektirdim ama polipi 2,5 yıl sonra tüp bebek merkezindeki doktorum fark etti kaybedek hiçbişeyiniz yok bazen ulrasonda ve hsg de görünmüyormuş çünkü
z

canım benim bildiğim önce aşılama diyorlar 35 yaş altı kadınlara tek embriyo transfer ediliyor

merhaba canm bende de 10 ay oldu dün gece berat kandili dua edeym dedm adet oldum dün gece nasıl agladıysam gözlerimi sabah acamadm hiç sebebi yok diyolar tüpleri kapalı olanlar 3-5 ay da bı yumurtlayanlar ileri pkolular kaldı ama bende hala yok korunmayı beraber bıraktgmz arkadaslarım hep hamile çok aglıyrm cok uzulyrm elımde değil

canım benim seni en iyi anlayanlardanım aynı şeyleri bire bir yaşadım ama zamanla anladım ki üzülmek çözüm değil niye olmuyor dedikçe isyan eder gibi olduğunu fark ettim ve hep dualarımda rabbim sen her şeyi bilensin bana ve benim gibi evlat hasretiyle yananlara hayırlı zamanda salih evlatlar ver diye dua etmeye başladım vermezse de biliyordum ki artık bu da benim kaderim ve imtihanım biliyordum ki buna sabır gösterirsem rabbim bu dünyada olmasa ahirette mükafatını verecek eğer o arkadaşım hamile kaldı benden sonra evlenmişti yok akrabalar soruyor çocuk yok mu falan bunlar insanı tüketen şeyler kafana takma ben yaşadım çünkü en sonunda olmuyor bunumu duymak istiyorsunuz dedim her sorana ve inan bana üstümden yük kalktığını fark ettim rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda nasip etsin

selam canım öncelikle bir süre anynı kaderi paylaşmışız 5 yıllık evliyim henüz çocuğum olmadı bizede sayısız test sayızız ilaç tedavisi uygulandı ama olmadı işte artık karar verme zamanıydı 2,5 yıl zaman kaybetmiştim çünkü özel bir tüp bebek merkezine gittim ve ne gerekiyorsa yapalım dedim doktrorum yaşın küçük herşey normal görünüyor aşılama deneyelim dedi hiç istemedim ama çok ısrar etti bişey kaybetmezsin olmazsa tüp bebek deneriz dedi ve tedaviye başladık ilk muayenede herşey normal dedi iğne tedavilerine başladık 3 kontrol günümde rahmin içinde polip olduğunu söyledi ama aşılamaya engel değil dedi ve aşılama yapıldı tutmadı. sonra başka bir doktora gittim ve oda polip olduğunu gebeliğe engel ve düşük tehlikesinden dolayı alınmalı dedi 2 taneydi ve rahim içerisindeydi spermlerin geçişini engelliyor falan aldırdım bu ay bakalım şimdi ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum size tavsiyem şudur tüp bebek bile yaptırsam tutmayacaktı düşecekti ofis histeroskopisiyle rahim içine baktırın eğer polip rahimde bozukluk falan varsa olmuyor olabilir inanın sayısız doktora muayene oldum hep özele gittim hsg çektirdim ama polipi 2,5 yıl sonra tüp bebek merkezindeki doktorum fark etti kaybedek hiçbişeyiniz yok bazen ulrasonda ve hsg de görünmüyormuş çünkü
z
selam canım öncelikle bir süre anynı kaderi paylaşmışız 5 yıllık evliyim henüz çocuğum olmadı bizede sayısız test sayızız ilaç tedavisi uygulandı ama olmadı işte artık karar verme zamanıydı 2,5 yıl zaman kaybetmiştim çünkü özel bir tüp bebek merkezine gittim ve ne gerekiyorsa yapalım dedim doktrorum yaşın küçük herşey normal görünüyor aşılama deneyelim dedi hiç istemedim ama çok ısrar etti bişey kaybetmezsin olmazsa tüp bebek deneriz dedi ve tedaviye başladık ilk muayenede herşey normal dedi iğne tedavilerine başladık 3 kontrol günümde rahmin içinde polip olduğunu söyledi ama aşılamaya engel değil dedi ve aşılama yapıldı tutmadı. sonra başka bir doktora gittim ve oda polip olduğunu gebeliğe engel ve düşük tehlikesinden dolayı alınmalı dedi 2 taneydi ve rahim içerisindeydi spermlerin geçişini engelliyor falan aldırdım bu ay bakalım şimdi ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum size tavsiyem şudur tüp bebek bile yaptırsam tutmayacaktı düşecekti ofis histeroskopisiyle rahim içine baktırın eğer polip rahimde bozukluk falan varsa olmuyor olabilir inanın sayısız doktora muayene oldum hep özele gittim hsg çektirdim ama polipi 2,5 yıl sonra tüp bebek
canım benim bildiğim önce aşılama diyorlar 35 yaş altı kadınlara tek embriyo transfer ediliyor
As cnm sanada çok gecmis olsun bu rahimde olan seyi tip fakultesi doktorlarida gorurmu nereye muane olnam lazım

Kozlar ben hala anne olmadom bugun 8.gun adetim gecikeli bugun evde idrar testim negatif cikti artik yarın dr gidicem beklemekten cok yoruldum

X