Nişan sebbnemm ' nin nişah bohçaları (hasır kutu )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tamam cnm teşekkürlerrrrrropuyorumnanaktan

canım zevkler aynıı benımmkı bohçama bakkkk :) yeniii açtım konu sedanın bohçası diye gecen seenee yaptımm bendee:)

canım zevkler aynıı benımmkı bohçama bakkkk :) yeniii açtım konu sedanın bohçası diye gecen seenee yaptımm bendee:)

evet cnm benimkilerin bir kapakları fazla :):):) baktım cnm biraz önce güle güle kullanalımda içindekileri :Saruboceq:

çok değişik olmuş. ben de 12 gün sonra nişanlanıyorum. bu hafta koçtaşa gideyim. kaydirigubbakcemile3 ben sadecekendisine bohça hazırlayacağım. ailelerle öyle düşündük. fuzuli şeylere de gerek yok. kullanmayacağımız şeyleri almak mantıksızlık

hayırlısı olsun cnm uğra tabi koçtaşa

en iyisini yapıyorsunuz bizde öyle çok açılmadık sonuçta sizin kullanabileceğiniz şeyleri almak daha mantıklı mutluluklar cnm

çok güzel duruyor =) bende traş setini küçük bi hasır kutuya koymayı düşünyrm cok güzel duruyor kıskandm valla =)

teşekkürler kızlar bende sonrasında kullanışlı olsun diye düşündüm hem daha derli toplu duruyor

ama kıskanmak yok

süpersinn kafa dengiyiz bende hasır sepete koyacagım deri sandık almayacagım nasıl olsa geri dönüşü benim eve olacak banyoda kirli sepeti olarak kullanacgım en azından bi işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…