• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sebbnemm ' nin nişah bohçaları (hasır kutu )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ehueehuee

çok cici olmuşlarr

benimkilerde kırılmaz sert valizdii

görenler beğendii

en iyisi ilerde kullanabileceğin birşey olması sonuçta para veriosun

kaldır kenara olmamamlı

çok güzel bi fikir olmuş bence çokta şık boshayallersmile

ehueehuee

çok cici olmuşlarr

benimkilerde kırılmaz sert valizdii

görenler beğendii

en iyisi ilerde kullanabileceğin birşey olması sonuçta para veriosun

kaldır kenara olmamamlı

sağol cnm ben hiç valiz düşünmedim tabi zevk meselesi valiz daha sonrada alınır diye düşündüm

kızlar hepinize teşekkürler bu arada opuyorumnanaktan

Şebnem canım hayırlı uğurlu olsun...
bizimde şurada kısa süre sonra bohça telaşımız olacak.
Farklı ama güzel bi mantık hoşuma gitti...

gayer gzl... değişik olmuş... Bende Damat bohçasında traş takımı için bu tarz kutu almayı düşünüyorum.

gayer gzl... değişik olmuş... Bende Damat bohçasında traş takımı için bu tarz kutu almayı düşünüyorum.

cnm bu görünen kocaman bir kutuydu birde küçük bir kutu almıştım ondada traş takımı falan vardı ama onun fotografını çekmeyi unutmuşum

hepinize teşekkür ederim kızlar boshayallersmile

speedy-gonzales cnm senin içinde hayırlısı olsun

canımcım bisde düğüne yakın bohça yaparız demiştik nişanda yapmadık yani çok güsel fikir verdin süpermiş hemen koçtaşa gidip bakmam lazım a.s.

canımcım bisde düğüne yakın bohça yaparız demiştik nişanda yapmadık yani çok güsel fikir verdin süpermiş hemen koçtaşa gidip bakmam lazım a.s.

rica ederim cnm boshayallersmile sende yaptığında eklersin size fikir verdiğim için çok mutlu oluyorumopuyorumnanaktan

kızlar sağolun opuyorumnanaktan aklıma başka fikir gelirse yine paylaşırım zemuszemus

Levrek cnm ben en alttaki resimdeki kutuyu koçtaştan almıştım oraya bakabilirsin.üstündeki tüllerde çiçekçiden kaydirigubbakcemile4

oraya bakmamıştım cnm teşekkürlerrr burada bende geçenlerde ıkeada buna benzer hasır kutular gördüm fiyat 120-130 gibi bişeydi sence pahalımı?

oraya bakmamıştım cnm teşekkürlerrr burada bende geçenlerde ıkeada buna benzer hasır kutular gördüm fiyat 120-130 gibi bişeydi sence pahalımı?

cnm nişanlıma aldğımız büyük kutunun içinde astarı falan vardı çok şıktı biz koçtaştan almışız gerçi annem almıştı 3 boy kutu iç içeymiş fiyat olarak daha uygunmuş bence oraya bir bak

Back