• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sebbnemm ' nin nişah bohçaları (hasır kutu )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm nişanlıma aldğımız büyük kutunun içinde astarı falan vardı çok şıktı biz koçtaştan almışız gerçi annem almıştı 3 boy kutu iç içeymiş fiyat olarak daha uygunmuş bence oraya bir bak

tamam cnm teşekkürlerrrrrropuyorumnanaktan

canım zevkler aynıı benımmkı bohçama bakkkk :) yeniii açtım konu sedanın bohçası diye gecen seenee yaptımm bendee:)

canım zevkler aynıı benımmkı bohçama bakkkk :) yeniii açtım konu sedanın bohçası diye gecen seenee yaptımm bendee:)

evet cnm benimkilerin bir kapakları fazla :):):) baktım cnm biraz önce güle güle kullanalımda içindekileri :Saruboceq:

çok değişik olmuş. ben de 12 gün sonra nişanlanıyorum. bu hafta koçtaşa gideyim. kaydirigubbakcemile3 ben sadecekendisine bohça hazırlayacağım. ailelerle öyle düşündük. fuzuli şeylere de gerek yok. kullanmayacağımız şeyleri almak mantıksızlık

hayırlısı olsun cnm uğra tabi koçtaşa :1:

en iyisini yapıyorsunuz bizde öyle çok açılmadık sonuçta sizin kullanabileceğiniz şeyleri almak daha mantıklı mutluluklar cnm

teşekkürler kızlar bende sonrasında kullanışlı olsun diye düşündüm hem daha derli toplu duruyor

ama kıskanmak yok :1:

süpersinn kafa dengiyiz bende hasır sepete koyacagım deri sandık almayacagım nasıl olsa geri dönüşü benim eve olacak banyoda kirli sepeti olarak kullanacgım :23::23::23:en azından bi işe yarar

Back