• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sebbnemm ' nin nişah bohçaları (hasır kutu )

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sebbnemm

umutlarbaskabaharakaldı
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
4.919
1
356
Bursa
kızlar sizlere yazmıştım bohçaları kutuların içine koyduk diye görün istedim.

aaaait.jpg

bbbu.jpg

ccccwoq.jpg

çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııı:)modern bohçaaaaaa diyelim buna bence:):):):))

evt çok tatlı çok güzel ve daha kullanışlı bence iyi günlerde kullanın

sağolun kızlar nasıl olsa tekrar bize gelicek bohçalar :) böyle yaptık bizde zemuszemus

çok güzel olmuş cnm ya
bende böle bişey yapıcam senin kutun çok şıkmış ama önceden heryerde hasır kutlar sepetler görürdüm şimdi arıyorum ya bulamıorummboshayallersmile

mafoldumben ben göremiyorum yaaaa işyerindeki pc resimlerin hepsini açmıyor yasaklı sitelerden

çok iyi düşünmüşsün bende bu akşam bohça götürücem ama klasik oldu benimki, hiç böyle bişey aklıma gelmemişti :(

kızlar sağolun opuyorumnanaktan aklıma başka fikir gelirse yine paylaşırım zemuszemus

Levrek cnm ben en alttaki resimdeki kutuyu koçtaştan almıştım oraya bakabilirsin.üstündeki tüllerde çiçekçiden kaydirigubbakcemile4

bende gördüm şimdiiiiii çok datluuu olmuşşşşşşşşşşşş bayıldımmmm boshayallersmile

Ayy çok güsel olmuşş wallaaaa farklıı, :nazar: hayırlı olsunnn canım

çok güzel değişik bi fikir olmuş. bizim gibi evlenecek olanlara güzel fikirler valla.
ellerine sağlık

Back