Kokusuz 30 faktör olan. Şimdi de 30 kullanıyorum.
Mümkünse tester falan isteyin ama, sırf ben tavsiye ediyorum diye almayın. Sonra memnun kalmazsanız az para değil.
.
Bu sebamed güneş kremni 4 aydır fln kullanıyorum gözeneklerim kocaman oldu ya yüzüm bebek gibiydi doğal bi güneş kremi önerin bana ???
Bende sebamed kullanıyorum yıllardır ama ters bi etkisini görmedim. Sadece ilk sürdüğünde yağlı gibi oluyor ama bi yarım saat sonra geçiyor. Cilt tipine uymamıştır belki, cildin yaglı mı?
dermoskin güneş kremi süper. Doğal ve sadece eczanelerde olması güzel. Ben tavsiye ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu sebamed güneş kremni 4 aydır fln kullanıyorum gözeneklerim kocaman oldu ya yüzüm bebek gibiydi doğal bi güneş kremi önerin bana ???
Merhaba konu biraz eski ama procsin ve sebamed deneyimimi paylaşmak istiyorum uzun zamandır güneş kremi arayışındaydım sebamed güneş kremi almıştım50 faktörlük ama cildime yeterince korumadığındanmı bilmem güneş sonrası kaşıntı yaptı bende indirimden procsin güneş kremini aldım oda 50 faktörlük sivilce yada siyah nokta herhangi bi olumsuz bir etkisi olmadı bende almak isteyen gözü kapalı alabilir ben çok mennun kaldımArkadaşlar tatile çıkıcam güneş kremim bitti. Roc'un kremini kullanıyordum ama yüzümde sivilce yaptı. Araştırmalarım neticesinde PROCSIN ile SOLANTE Acne ürünlerini buldum. Solante hakkında yeterince yorum var ama Procsin hakkında hiç yorum görmedim. Bu ürünü kullanan var mı aranızda? Paylaşırsanız memnun olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?