http://www.yvesrocher.com.tr/contro...ategory=4000/~product_id=69143?cmSrc=Category
Yves Rocher'in kendi mağazaları da var.
Yves Rocher'in kendi mağazaları da var.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm herhangi bi yağı yüze sürüp güneş çıkınca ben yapıyor diye biliyorum sende ben yapmadı mı
herhangi bir yağ deil bebe yağı yazın altına nivea sürüyorum benim cildim çok hassas ama hiç bir şey olmadı bu zamana kadar kuruluğa falan birebir gelio bebe yağı
cnm herhangi bi yağı yüze sürüp güneş çıkınca ben yapıyor diye biliyorum sende ben yapmadı mı
Ben Lancome kullanıyorum. Tavsiye ederim..
hadi ya bnm cildim de çok kuru. Bebe yağını nerden alıyorsun cnm
Doğal dediğiniz kimyasal yerine sadece mineralli koruyucular var. Ben Erbaviva ve Aubrey'den memnum şahsen. 30 Spf.
.
canım bu söylediğin doğal mı ve neden 30 spf üzeri hikaye zaten dedin
tatlım nasıl bi krem ben beyaz tenlym ve kuru bi tenm var bana uygun mu
eczaneden alıyorum canım Johnsons Baby kullanıyorum çoğunlukla bebeklere kullanıldığı için alerji yapma olasılığı falan olmayan ürünler benimde herşeye alerjisi olan bir bünyem var o yüzden bebek şampuanı bebek yağı v.s ürünlerle rahat ediyorum
bebek yağını bi denicem çook teşk ederim canım:))
cünkü 30 spf üzeri icindeki kimyasallar yüksek oranda o yüzdenn
canım bu söylediğin doğal mı ve neden 30 spf üzeri hikaye zaten dedin
Evet, kimyasal olanlarına göre en doğal alternatif mineralli olanlar. Onu da sürmeyin diyenler var ama. Şimdi şöyle düşünün; 2 türlü güneş koruma yöntemi var. Ya bildiğin marketlerde heryerde mevcut kimyasal olanlar, ya da cildinize bir zırh gibi kapatıp fiziksel olarak koruyan bu mineralli kremler.
Bu mineral kremlerde 30 üzeri bulmak çok zor. Yok herhalde, çünkü 30 olanın kıvamı bile çok koyu, 50 olsa badana gibi sürülmez.
Kimyasal olanlarda ise spf 30 üzeri korumu derecesini arttırmıyor, sadece süresini arttırıyor. O da mesela 30 faktör sizi 2 saat koruyacaksa, 50 olan 2 saat 15 dak koruyor. Ekstradan 15 dakika için cildiniz daha fazla kimyasal emmesine hiç gerek yok.
Mineralli kremleri mümkünse tester falan isteyip deneyin. Cildinizde kuru hissi verebilir. Çünkü bayağa kıvamlı bir şeyle yüzünüzü kaplıyorsunuz aslında, koruma mantığı da bu zaten.
.
ya bu mineralli diye bahsetttgnz güneş kremlerini ilk defa duyuyorum bunların ismi ney nerden bakabilirim alabilirim bu güneş kremini ben hiç duymamıştım
Organik güneş kremi diye araştırabilirsin. Sonra da içeriklerine bak. Aktif koruyucu olarak Titanium oksit, ve/veya Çinko oksit olucak. Geriye kalan içerik sadece doğal nemlendiriciler, kokular vs.
.
ben hep araştrıyorum ama pek anlamıyorum. Senin bildiğin kullangn yok mu