- 27 Ekim 2008
- 199
- 1
- 35
- Konu Sahibi denizaysim
benim cildim yağlı sebamed spf 30 faktör sprey kullanıyorum çok memnunum hiç sivilce yapmadı ve çok güzel bronzlaştım vücut ve yüzde kullanıyorum yağlı yağlı da olmuyo çok ii tavsiye ederim:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bir aydır sebamed 50+ faktör nemlendirici özelliğe sahip losyonunu kullanıyorum.şimdilik çok memnunum. eczacı bana krem yerine losyonu önermişti. çünkü cilt losyonu daha çok emer diye. sizin bu konu da bilginiz var mı krem ya da losyon hangisi daha faydalı?
güneş lekeleri içinde etkilimi acaba arkadaslar..benım2 yıldır cıddı annamda güneş lekelerim olursuyoy yüzümde ne yaptımsa olmadı..bu yöndede etkili mi..
Cilt tipin yağlıysa krem ağır gelir ve akne yapabilir eğer kuru cilt tipine sahipsen kremi öyle tercih etmelisin benim cildim yağlı o yüzden 30 faktör sprey olanını kullanıyorum ve memnunum:)
kızlar bugday tenliyim. sebamed günes Losyonu var bende 50+
onu alırken yüzümede kullanabilcegimi sölemişlerdi de pek kullanmadım ben öle pek güneş kremi alışkanlıgım yok... ama artık kullanmam gerek. onu kullansam olurmu acaba. kremi deil ama losyon olanından böle büyük şişede. yüzede kullanılıyomu?
bide bi arkadas fazla yüksek faktörlü kullanmayın demiş. nedenki acaba ..
bide son olarak açıldıktan sonra nekdr zaman süresi var ne kadar sonra bozuluo?:44:
benim cildim çok hassastır hemen sivilce yapar bir çok kozmetik ürün ve krem ama sebamed'in güneş kremini ve yüz yıkama jelini kullanıyorum 3 yıldır hiç sivilce yapmadı diyebilirim. Bir de güneş sonrası ben oluşuyor zamanla yüzümde geçen yaz güneş kremi sürmeden hiç çıkmadım benlerimde artış olması hatta anlam veremediğim şekilde 2 tane benim kayboldu.
Ben de likitini kullanıyorum hem yüzüm için hem de vücudum için çok memnunum artık temizleme jelimi değiştirmem zaten dermatlogların önerdiği ph ı ciltle uyumlu çok güzel bi marka birde lekelerin,benlerin ve kırışıklıkların en büyük sebebi zaten güneş ışınlarıymış dermatolog söylemişti ve yazın mutlaka herkesin cildine uygun bi güneş kremi kullanması gerekiyormuş fakat sebamedin ki bana ağır gelmişti her cilt tipi farklı sonuçta ama güneş kremi hariç diğer ürünlerinden çok ama çok memnunum... Bence siz de güneş kremi kullanmayı bırakmayın çok sevindim sizin adınıza
Çok açık tenliyseniz 2-3 saatten fazla güneşe maruz kalmamaya özen gösterin ya da 2 saatte bir güneş koruyucunuzu yenileyin. Birde leke oluşmaması için parfümlü ürünlerden kaçının onlarda güneşin etkisiyle tende leke yapabilir. Yani mümkün olduğunca güneşten kaçarsanız leke oluşumunu da önlemiş olursunuz özellikle saat 11:00-15:00 arası.. 45 faktörde yeterli olur diye düşünüyorum.ben çok çok beyaz tenliyim.geçen sene sebamed 50+ kullandım bugün 3 eczaneye sorduk annemle ilki 28 önerdi.diğer ikisi 50+ dedi.ilk önce 50+ aldık ama annem çok yüksek olmasnı istemedi zaten gerek de olmadığını söyledi.ben de korkyum zarar verir diye 45 aldım.yine çok korkuyorum yeterince koruyamaz lekeler oluşursa??? :18:
Kızlar,buğday tenliyim ve cilt tipim kuru,sebamed almak istiyorum,kremini hem yüzüme hem vücuduma kullanabilir miyim?Yoksa yüzüm için kremini vücudum için losyonunu mu almalıyım?
Sebamedin kendi sitesinde "yüz ve kuru ciltler için krem, vücut için losyon" diye geçiyor eğer vücudunuzda çok kuruluk varsa hem yüz hem vücut için krem kullanmanın bir sakıncası olmaz sanıyorum. Bence deneyin eğer krem vücut için ağır gelir ve sivilcelenme yaparsa, vücudunuza losyon olanını alırsınız..