Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sebamed anti hairloss shampoo

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eccemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
212
0
116
36
Ankara
saç dökülmesi için bu sampuanı aldım yeni. henüz kullanmadım,doktorun verdiği bi sampuan vardı onun bitmesini bekliorum. kullanan varmı acaba bu sampuanı? işe yarıo mu iimidir kötümüdür deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim.

ben repair shampoo kullanıyodum onda bile inanılmaz işe yaramıştı anti hairloss diyosa işe yaramamasına imkan yok diyorum:) sebamed güvenilir bi marka bence

kullanıyorum ve ınanılmaz işe yaradı kı benım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dokuluyoduuu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet bendede işe yaradı. bende 2 şişemi kullanıorum. 3.yüde aldm hemen bitmeden cok memnunum.

Bende sebame everyday aldım henüz kullanmaya başlamadım elidorum vardı bitsin diye uğraşıyorum ama sanırım onu çamaşır yıkamak için kullanacağım zira yağmur gibi döküyor...Market şampuanlarının hepsi de birbirinden kötü. Bazen promosyonlara kanıp alıyorum ama bir daha yapmayacağım. Sebamed işe yaramazsa Novocrin deneyeceğim.

Yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum. Ama dikkate değer bir etkisini göremedim şimdiye kadar.

Dört aydır sebamed dökülme karşıtı şampuanı kullanıyorum. Hiç bir etkisini göremedim arkadaşlar. Aynı şekilde yatağımdan, yerlerden avuç avuç saç topluyorum. Çok da düzenli kullandım. Bir kere bile başka şampuan kullanmadım. Bundan sonra da işe yarayacağını düşünmüyorum ama yine altı aya tamamlayacağım.

aynen hiç bi şe yaramıyo gitti paracıklarım

fena deği iyi bile sayılırdelikafaduldenl..ya saçlarım yıkarken aşaırı dökülürdü bu şampuanı kullandıktan sanra bir iki tel...onun dışında kesmedi dökülmeyi ama baya azalttı.fena şampuan değil bence ama daha iyisi varsa bırakabilirim.var mı öneriniz çabuk yağlanan ince telli aşırı dökülen saçlar için öneriniz

Çok başarılı bir şampuan, düzenli kullanımda eşimin kelleşen şakaklarında bir ayın sonunda tüylenme başladı, benim de saç dökülmemi durdurdu.. Şampuan içeriğindeki Gingko Biloba ve Kafesinden dolayı sürülen deride kan dolaşımını arttırıyor (saç dökülmesini de bu şekilde önlüyor zaten) ve deriyi kızartıyor.. Çok fazla kullanımda ve ancak saçsız bölgede (alında) uzun süre bekletilirse biraz yanmaya ve ısınmaya sebebiyet verse de 20 dakikanın sonunda bu yanmadan eser kalmıyor.. Tek kusuru saçı biraz sertleştirmesi, benim saçlarım kısa olduğundan bu da benim için sorun değil.. Kendi saçlarınızda duruşunu beğenmeseniz bile; kısa saçlı eşe, sevgiliye vs önerin, ısrar edin, hediye edin derim ben..

Fiyatı 12 - 18 arası değişiyor.. İnternette bir sürü sitede ve eczanelerde var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…