• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon seanslar arasında cıkan tüylerin alınması

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
simdiye kadar kol altı 2.seansım oldu.3.ye gitmem lazım..ama aklıma takılan bişe war..ilk seansımda baska ikinci seansımda baska bi yere gittimm we ilk gittigim yerde 1.seanstan sora ki bna dedi ki hiç bi şekilde almıyosun tüyleri dedi 1 ay boyunca.bn burda alcam dedi.ilk ay öle yaptım..2.seans için(baska bi salon) gittigim yerde bana jiletle alabilrsin dedi sadece kökten alma dedi kafam karıstı jilet cogaltır mı ki???

Kesinlikle jiletle almayın.Daha çok kalınlaşır ve daha kötü sonuçla karşılaşabilirsiniz.
Ben de yüzüme lazer yaptırıyorum.Kesinlikle jileti önermemişlerdi, hatta jileti bile dile getirmemişlerdi.
Uzayan tüylerinizi ucu tırtırlı olan traş makinasıyla kısaltmanızı tavsiye ederim.

cnm ben ilk iki seasnımda yüzümdekileri kısaltmıştımmm 3.seasnımda gerek kalmadı bir iki tane çenemde belli olmayan ama beni rahatsız eden vardı onları tırnak makasıyla kısalttım..doktorrr 1 kerelik bşy olmas ama sürekli yapma demişti..

simdiye kadar kol altı 2.seansım oldu.3.ye gitmem lazım..ama aklıma takılan bişe war..ilk seansımda baska ikinci seansımda baska bi yere gittimm we ilk gittigim yerde 1.seanstan sora ki bna dedi ki hiç bi şekilde almıyosun tüyleri dedi 1 ay boyunca.bn burda alcam dedi.ilk ay öle yaptım..2.seans için(baska bi salon) gittigim yerde bana jiletle alabilrsin dedi sadece kökten alma dedi kafam karıstı jilet cogaltır mı ki???

Bende lazer epilasyona başladım,bende 2. seanstayım kesinlikle kılı çeken ağda,cımbız gb şeylerle kesinlikle alma çıkan tüylerini,jilet kullanabilirsin.
Sonuçta kılın köklerini yaktığı için jiletin sadece temizleme etkisi olacaktır canım.
Benim koltuk taltım ilk senas sonrası çıkanlar zaten döküldü,kalanlarıda muayeneye gittiğimde kendisi jiletle alarak tekrar kalan bölgelere atış yaptı.
Bikini bölgesi için aynı durum oldu.
Ama bıyık ve çene bölgesindekilere hiç bir şekilde jilet vurmadım,kalanları tırnak makası ile kısalttım zaten yüz önemli bir bölge olduğu için jilet olmazdı yüzüme.Sadece makas yardımı ile kısaltma yaptım.

Son düzenleme:
bn 2. seansımı yaptıralı 40 gün falan oldu.we suan tüylerimin %60ı yokk ama acaba cıkar mı ki?

bn 2. seansımı yaptıralı 40 gün falan oldu.we suan tüylerimin %60ı yokk ama acaba cıkar mı ki?

cnm 20 gün içinde o çıkmayanlarda çıkar ikinci seasn daha yeni oldugu için kıların çogu duryordurrr..3.seasntan sorna bayaaa fark oluyo 1 ile 2 de çokd eişme olmuyoda...bide kılar seon 20 günde çıkıyo daha çok ..

selam kizlar,

Yardim edin neolur!!!

Biyiklarima epilasyon yaptirmak istiyorum fakat gittigim yerdeki kadin simdi jilet vurcaz dedi. 1 ay sonra tekrar geliceksin o arada cikan tuylerine jilet vurabilirsin dedi.Kafam karisti o an vazgectim ama istiyorum nasil oluyor??

Herkes farkli bir sey söylemis..gerci söylenilenler arasinda baya bi yil gecmis...Arkadslar ne düsünüyorsunuz ?

seans arası tüyleri kısaltıp tekrar lazere girin ya da çoğunun uzaması bekleyin. ama lazere tedavi süreci içindeyken uzun süre ara vermeyin etkili olmuyor

Bende lazer epilasyona başladım,bende 2. seanstayım kesinlikle kılı çeken ağda,cımbız gb şeylerle kesinlikle alma çıkan tüylerini,jilet kullanabilirsin.
Sonuçta kılın köklerini yaktığı için jiletin sadece temizleme etkisi olacaktır canım.
Benim koltuk taltım ilk senas sonrası çıkanlar zaten döküldü,kalanlarıda muayeneye gittiğimde kendisi jiletle alarak tekrar kalan bölgelere atış yaptı.
Bikini bölgesi için aynı durum oldu.
Ama bıyık ve çene bölgesindekilere hiç bir şekilde jilet vurmadım,kalanları tırnak makası ile kısalttım zaten yüz önemli bir bölge olduğu için jilet olmazdı yüzüme.Sadece makas yardımı ile kısaltma yaptım.

Bnde bikini bölgesi için gidiyorum ama bana kontrol seanslarına da gelirken jilete vur diyor gittiğim yerdekiler sizde jilete vuruyor musunuz kontrole giderken ?

Bnde bikini bölgesi için gidiyorum ama bana kontrol seanslarına da gelirken jilete vur diyor gittiğim yerdekiler sizde jilete vuruyor musunuz kontrole giderken ?
Evet hangi bolgemize yaptiracaksak gitmeden 2 gun once jilet yapiyorum. Zaten 2.nci seanstan sonra. Dogru duzgun uzamiyor bile. Tuylerin sadece kokunun gozukmesi lazim.

Back