Bunlar benim çok hoşuma gidiyor ya ama bebe 2 tane olunca bütçeyi zorluyor :/
Ben Scoot and Ride Highwaykick 1 Oturaklı Çocuk Scooter Turkuaz 160629-96352 | Toysall sitesinden Amazin aracılığıyla aldım.
Ürün hakkında ki yorum için çok teşekkürler1 ila 5 yaş arası çocuklar için mükemmel bir oyun arkadaşıdır.
Bu ürün 2 ön tekerlek ve bir arka tekerlek sayesinde denge sağlayarak en küçük çocukların bile güvenli ve rahat bir şekilde oturarak hareket etmesine olanak tanır.
Highwaykick 1 hiç bir alet kullanılmadan kolayca ayarlanabilir ve dönüştürülebilen koltuğu ile 2'si 1 arada olan bu ürün Dünya çapında ilk scooterdır.
Her zaman çocuğunuzun bedenine ve fiziksel gelişimine mükemmel uyum sağlar.
Denge ve koordinasyon yeteneklerini geliştirerek kendilerine de güvenlerini pekiştirir. Highwaykick 1 ek güvenlik açısından devrilme koruması olan bir emniyet yastığına sahiptir.
Çocuğunuzun ilk adımlarından ilkokula kadar kullanabileceği scooter!
1 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
Eki Görüntüle 3251673
Eki Görüntüle 3251667
Eki Görüntüle 3251668
Eki Görüntüle 3251669
Eki Görüntüle 3251670
Eki Görüntüle 3251671
Eki Görüntüle 3251672
Eki Görüntüle 3251674
Secenekler bi yerde tükenir diyorum ama teknoloji ve bilim beni yanıltıyor, aha şimdi de bunu çıkarmışlar meselaÇok pahalı buldum ben bu ürünü,oturaklı olsaydı benim oğlum otururmuydu bilemedim,(bebek arabasına bile binmedi)klasik ışıklı 3 teker scooter aldım oğluma ben geçen yaz,baya severek kullanıyor. Yorulunca o üzerinde duruyor biz itiyoruz baya ebeveyn kontrollü scooter oldu bizimki
Bu sene bisiklet aşkı depreşti bisiklet alacağız,evdeki 3 tekerlekliye bebekler binebilirmiş,büyümüş kendileri.
Ben anladım bunun sonu yok,karadelik gibi icine ćekiyor bu acık hava oyuncaklari aileleri.
Kızım(11 yaşına girecek) paten,scooter,bisiklet,plasmacar kullandı,şu an paten,bisiklet ve kaykaya devam ediyor.
Oğlum (5 yaşına girecek)3 tekerlekli bisiklet,plasmacar,paten ,scooter kullanıyor,şimdi sıra bisiklette. Sonra ne ister bilemiyorum.
Kim paylaşıyor öyle sudan ucuz gibi?Maalesef öyle, sanki sudan ucuzmuş gibi birde paylaşıyorlar ya aklım almıyor
Kim paylaşıyor öyle sudan ucuz gibi?
Bizim forumun editörü mü yoksa
Yok yok ben paylaştırdım da hep pahalı dedim yahu :)))
Abi soktun vallahi aklıma şu mereti, kontrol kolu olmaması üzdü biraz…
2.750 çok paraama işin ucunda çocuk olunca göz görmüyor.
Vallahi abi aklıma düştü diye kontrollülere bakıyorum, 4 bin lira, bende var 2 bebe etti mi 8.ben 2015’te araba almıştım 5 bin liraya
sürebileceklerine inansam bunu alırdım direkt, gerçekten çok para, bunu söylediğime inanamıyorum ama piyasası bu olmuş ya, diğerlerine göre ucuz geldi.. :/
Hayırlısı olsun diyelim mi?
Diyemedik abi ya, eşim “yokuş aşağı çocuklar takla atarsa 10 sene bıdırdanırım” dedi. Seneye inşallah
Yok asla tükenmiyor. Her zaman fazlası var,olmaya da devam ediyor. Go kart bisikleti var mesela pedallı falan şu an bizim evde olmayan almayı da düşünmediğim,istemediğim, ki kızım bir ara avm'de kullanıp tutturmuştu bana bundan alın diye küçükken,plasmacar varken onu alamam demiştim.Secenekler bi yerde tükenir diyorum ama teknoloji ve bilim beni yanıltıyor, aha şimdi de bunu çıkarmışlar mesela
Hepsi tüketilince geçmişe döncez bence, top misket ip filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?