• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Scoot and Ride Highwaykick Oturaklı Çocuk Scooter kullanıcı yorumları

Yok asla tükenmiyor. Her zaman fazlası var,olmaya da devam ediyor. Go kart bisikleti var mesela pedallı falan şu an bizim evde olmayan almayı da düşünmediğim,istemediğim, ki kızım bir ara avm'de kullanıp tutturmuştu bana bundan alın diye küçükken,plasmacar varken onu alamam demiştim.
Tembel işi akülü araba,elektrikli scooter vb şeyleri almadım,almıyorum ikisine de zira amaç hareket etsinler ,ama artık kızıma bu tip birşey alıyorsam ileriyi düşünerek unisex bir renk alıyorum ki oğlumda kullansın ne de olsa o da isteyecek diyerek😄
Top,misket,ip kesmez bu nesli.
İllaki arkadaşlarında görüp istiyorlar.
Bu yaz akülü araba istedi oglum sitede arkadaşında var,ki kiralanıyor parkta vs hep teklif ettim binmedi bir kez olsun ama alalım evde kullanırım diyordu uyanık😅 alamam dedim,almadım ama binmek istiyorsan parkta kiralarız ne zaman istersen binebilirsin dedim hala binmedi bu arada.
Gecen yaz sitede cocuklarda kaykay furyası başladı,kızıma kaykay aldım bende yalvardı yakardı kiyamadım,o da ahşaptı kırıldı pek dayanıklı degilmiş(arastırmadan almıştım bileydim onu almazdım) bu sene bir tane sağlam kaykay aldım dedim bu kırılmasın,ilerde kardeşin kullanacak ona göre. Ne de olsa oğlum da seneye kaykay isteyecek. Kaykayı almasam haftasonu kocaman bisikletini taşıyordum sahile falan gidersek,taşı katla,bagaja koy,indir aç kullansın tekrar kaldır bagaja,oradan eve taşı ,illaki sitede kullanacağım der diye. Kol kası yapmıştım artık bisiklet taşımaktan,şimdi kaykayını kendi taşıyor benim de kollarım kurtuldu. Bisiklette sitede kullanılıyor.
Artık kar zarar hesabı yapıyorum,bisikleti taşımamak icin 2.kaykayı aldım düşünün.
Aynı kafadanız, hareket her zaman iyidir.
Kâr zarar hesabı yapıp almak ve hem sağlığı hem bütçeyi hem ileriyi (diğer çocuğu) düşünmek şart tabii ki. Mutluluklar sağlıklar dilerim ailenize 🥰

Doğru dediniz, teknoloji bir üstünü üretmeye devam ediyor.

bu pahalılıkta millet peynir alamıyor ancak bunu bir Türk şirketi üretmeye zahmet ederse ucuz alabilirim bende torunuma yoksa böyle ancak bakarız ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu begeniyoeumda cogu influencerda goruyorum cocuk ayaklarını sürüye sürüye sürüyor. Ya da anne ittirirken arkadan,cocugun ayakları yerde sürünüyor ıyle cok ayaklabı eskir😀 bide cocukların ayagı acıyordur bence pedal gibi bişey olsa ayagını koymalık. Selin dereli die bi influencerda goruyorm hep oglu 3 yasunda kullanıyor hala bunu otururken sürmek yorucu . Tabi cocuguna ayak egzersizi gbi kulşandırcam diyorsanız güzel urun. Bizde bundan degilde 350e almıstım 1 yl önce koltuklu oembe bi scooter hem koltugu xıkıyor normal oluyor hem koltuklu ayak koymalıgıda var. Ama ben patenli kıxları cok begenirdim gittim alıstırm pateni aldım kızıma dugmesş var basında numarası büyüyor 32-35 noya kadar giylyor.hm cift teker hem tek tekerli oluyor. Onu cok seviyr ayagıa büyük geldigi halde illa onla gidiyor heryere pat küt dusuyor ama zamanla ogrenircek.

Hmm daha uygunu var malum sitelerde tabii bunun gibi kaliteli midir bilemem ama şahsen bu parayla üzerine koyup akülü araba alacağım bebeğim 2 yaşına basınca.

Back