Popüler Konu Scoot and Ride Highwaykick Oturaklı Çocuk Scooter kullanıcı yorumları

Aynı kafadanız, hareket her zaman iyidir.
Kâr zarar hesabı yapıp almak ve hem sağlığı hem bütçeyi hem ileriyi (diğer çocuğu) düşünmek şart tabii ki. Mutluluklar sağlıklar dilerim ailenize

Doğru dediniz, teknoloji bir üstünü üretmeye devam ediyor.

bu pahalılıkta millet peynir alamıyor ancak bunu bir Türk şirketi üretmeye zahmet ederse ucuz alabilirim bende torunuma yoksa böyle ancak bakarız ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu begeniyoeumda cogu influencerda goruyorum cocuk ayaklarını sürüye sürüye sürüyor. Ya da anne ittirirken arkadan,cocugun ayakları yerde sürünüyor ıyle cok ayaklabı eskir bide cocukların ayagı acıyordur bence pedal gibi bişey olsa ayagını koymalık. Selin dereli die bi influencerda goruyorm hep oglu 3 yasunda kullanıyor hala bunu otururken sürmek yorucu . Tabi cocuguna ayak egzersizi gbi kulşandırcam diyorsanız güzel urun. Bizde bundan degilde 350e almıstım 1 yl önce koltuklu oembe bi scooter hem koltugu xıkıyor normal oluyor hem koltuklu ayak koymalıgıda var. Ama ben patenli kıxları cok begenirdim gittim alıstırm pateni aldım kızıma dugmesş var basında numarası büyüyor 32-35 noya kadar giylyor.hm cift teker hem tek tekerli oluyor. Onu cok seviyr ayagıa büyük geldigi halde illa onla gidiyor heryere pat küt dusuyor ama zamanla ogrenircek.

Hmm daha uygunu var malum sitelerde tabii bunun gibi kaliteli midir bilemem ama şahsen bu parayla üzerine koyup akülü araba alacağım bebeğim 2 yaşına basınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…