- 7 Ağustos 2010
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toplamda 600 verdin yani, kac ay surcekmis etkisi? onemli olan duzken canli ve saglikli gozukmesi bence.. umarim oyle gozukurler.. hayirli olsun..
mrb arkadaşlar bu konu hakkında yaptırmadan önce çok araştırma yaptım ama n yazık ki çok net sonuçlara ulaşamadm. bazıları foruma bişeler yazmş sonucunu bildiririm demiş bi daha uğramamş. bazıları pişman. bazıları çok memnun. ben tüm riskleri göze alarak dün bu işlemi yaptrdm. 3gün yıkamamak gerekiomş. şimdi saçlarım bildiinz yapşmş gibi ama orda yıkadıklarında çok güzel görünüodu dümdüzdü:) saçlarım n kıvırcık n dalgalı, kalçamın 4parmak üstüne gelio boyu. 450tl dediler. bakım ürünleri de 150tl tuttu. başka yerlerde çok uçuk fiyatlar vermişlerdi bana. gerçekten çok ilgili davrandılar. bu 3gün içinde toka vs metal şeylerin de değmesi yasak. ptesi akşam yıkıcam. bu halde dışarı da çıkamıorm:) size tüm gelişmeleri bildiricem. sorunuz varsa burdan rahatlıkla sorabilirsnz herkes okusun.
bu arada ben ankarada yaptırdım. yöntem için google dan straight therapy die aratabilirsinz.
kent güzellik merkezinde yaptırdım. atakulenin biraz yukarısında serenderin bi alt sokağı.
toplamda 600 verdin yani, kac ay surcekmis etkisi? onemli olan duzken canli ve saglikli gozukmesi bence.. umarim oyle gozukurler.. hayirli olsun..
bende yaptırmayı istiyorum ama gerçekten çok pahalı ve etkiside bu paraya göre çok uzun sürmüyor
haklısın gerçekten fiyat çok yüksek ama ben 2günde bir fön çeken biri olarak hem bu fiyata değiceini hem de daha az yıpranıcaanı düşündüüm için yaptrdm. umarm öle de olur..
Yardım edebilecek biri yok mu? Nasıl şekil verilebilirki bu saçlara?Gerçekten nefret ediyorum hiç sevmiyorum saçlarımı Lütfen yardım edin...
bende ankarada oturuyorum yaptırcam sizin önerdiğiniz kuaföre benimde dalgali ve aynen biçimsiz ve çok uzun hemen yaptırmak istiyorum ama hava cok sicak dayanabilirmiyim o sıcakta duş almadan ve kalıp gibi bi saçla bilemedim.zor oluyor mu??
tam pırasa gibi olmasa da çok faydasını göreceğini düşünüyorum. kendim yaptırdım çünkü ama benim çok hafif dalgalıydı. yine faydasını görürsün ama diplerden çıktıkça bayağı sorun olur
arkadaşlar bn straight therapy yi ilk çıktıgı zamanlarda 3 sene önce yaptırmıştım. Saçlarmda kalın buklelı kıvırcık .İlk 6 ay çok rahat ettim yıkayıp çıkabiliodum. Sonra dipten kıvırcık cıktıgı için rahatsız etmeye basladı 4 ay daha kullandım oyle arada dıplerini maşayla düzleştrdım. Başedemedıgm zaman da tekrar pahalı oldugndan yaptrmadm kestrdım ucundakı düz kısımları .Bu seferde bıraz kısa kaldı tabı kıvırcık oluncada kabardı sıkıntı oldu. Yani bunu göze alıyosanız yanı sonrasındakı bu durmu bu işlem gerçekten uzun süre rahat ettirio insanı sonu kötü işte biraz:) Ha tabi bide sacın yapısı degısıyo bende hıc dokulme falan olmamıstı dıger arkadaslar gibi saçım gür oldugndan fakat uzun sürede kuruyodu baya
canım sen bu işlemi izmir demi yaptırdın izmirde yapan bir yer var mı?