selam
olive oil ile ilgili araştırmalar yapıyorum, arkadaşlar kıvırcık saçlı olmak ayrı bonus kafa koyun kıvırcık yani zenci kıvırcığı olmak ayrı ben onlardanım ve şu yaşıma kadar hep eziyet çektim, küçükken önce glatt, sonra straight theraphy ( ki şu an türkiye de yapılan tek sonuç veren bu ama bu da düzleştiriyo ama çok pahallı ve çok uzuun süren bi işlem- 6 senedir senede 2 defa yapan biri olarak söylüyorum-) bonus kafaysan türkiye de tek şansınız bu , düz oluyosunuz ama böyle elektriklenmiş bir düz gibi. şimdi bu olive oili araştırıyorum evde bile yapılabilyormuş sadece sürüyosun boya gibi, tarama ya da extra bişi yokmuş, onun da çeşitleri var işte. siz de bilgi alırsanız sevgili bonus kafa arkadaşlar bana da haber verin ebay da satılıyor. keşke burda zenci saçlı insan çok olsaydı da yurtdışındaki gibi marketlerde satılsaydı, neyse araştırmaya devam.
arkadaşlar size en son yazdığım bu mesajın ardından aylar geçmiş, sınava hazırlanıyorum nete pek giremiyorum. Ebay den olive oil root stimulator u istettim, yarın eşim bana yardım edecek ve evde deneyeceğiz, sie gelişmeleri yazarım, ama dediğim gibi tarak girmeyen koyun kıvırcık bonus kafa bir saçım var, saçı benim gibi olmayanlar böyle işlere bulaşmasın gerek yok arkadaşlar, bir fön çektirin kuaförde tamam, en iyi işlem bile kimyasaldır, zararlıdır az da olsa ve en iyisi bile saç köklerini azaltır, baştan söyleyeyim, benim bile saçım 6 sene önce bu işlemlere başlamadan önce daha gürdü, ama tarak bile girmeyen zor bir saçınız varsa mecburiyetten yaptırıyorsunuz, neyse saçı benim gibi olan arkadaşlara yardım babında gelişmeleri yazarım, çünkü sorunlu saç zordurr biliyorum, sevgiler saçınızla mutluluklar.