- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Merhaba,
Saçlarım omuzlarımda ama düz hali çok çok uzun. Yani nerdeyse popoma değiyo..
Yani benim saçlar çok çok kıvırcık. Telde önce 650 olur dediler, sonra beni görünce 1.100 olcak dediler..
Aslında fiyat çok farkındayım, ama hayatımda bi kereliğine bu parayı verebilirim. Sonra zaten 7 ay sonra hemen tekrar yaptırmam yıpranmaması için uzatırım, biraz. Yani 1 yıla yakın kullanırım, diplerden çıkanları evde yaparım makinelerle, sonra bi daha yaptırırım ki bidahakinde 700 TL alcaklarmış ki 7 ayda bir yaptırsam da ayda 100 liraya tekabül eder.
Ama inanın ki benim saç açısından buna değer ve ilker beyler çok güzel olacağı konusunda garanti veriyolar zaten aksi halde dava açarım.
Ben görüntüyü filan da umursamıyorum ki bana dümdüz saç yakışmaz, dalgalı da olamayacağını sööledi ilker bey.. Ama ben artık jöleden bıktım! Benim saçta güzel sonuç verirs hepinizinkinde verir inanın
baya çokmuş yaa Diba da 300 e felan yapıyorlar diye duymuştum oranın sahibi de benim eski çalıştığım güzellik merkezinin kuaföründe müdürdü bu işin eğitimini almışlardı ama gerçekten dümdüz oluyor gdiyor 7-8 ay.. Son zamanlara doğru tabi altlardan kıvırcıklar çıkıyor uzadıkça ama idare edersin valla bende şu anda hep şekillendirici kullanıp sürekli toğluyorum başka şehirdeyim gittğimde fırsat bulamıyorum eşimde düz istemiyor böyle seviyorum diyor ama ben rahat etmek istiyorum diyorum bakalım bende bir daha ki aya yaptırcam tekrar...