Saç Kesim Şekilleri schwarzkopf strait therapy yaptırdım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

baya çokmuş yaa Diba da 300 e felan yapıyorlar diye duymuştum oranın sahibi de benim eski çalıştığım güzellik merkezinin kuaföründe müdürdü bu işin eğitimini almışlardı ama gerçekten dümdüz oluyor gdiyor 7-8 ay.. Son zamanlara doğru tabi altlardan kıvırcıklar çıkıyor uzadıkça ama idare edersin valla bende şu anda hep şekillendirici kullanıp sürekli toğluyorum başka şehirdeyim gittğimde fırsat bulamıyorum eşimde düz istemiyor böyle seviyorum diyor ama ben rahat etmek istiyorum diyorum bakalım bende bir daha ki aya yaptırcam tekrar...

ya cnm yine kafam karıştı.1 senedir yaptırıcam yavrutürk ve diba arasında kaldım karar veremiyorum...arada bayağı fiyat farkı var aynı işlemi yapıyorlar dimi...ya sence hangisine gitmeliyim...kafam durdu valla.

ben geçen sene 300 tl diye duymuştum. İşlem için garanti veririm çünkü ben güzellik merkezinde çalıştı orayı açan kişi benim çalıştıpım yerde kuaförde müdürdü sonra orayı açtı. Zaten bunun eğitimini alanlardan biriydi o yüzden garanti veriyorum. Hatta ismi Erkan bey gittiğinde isim verebilirsin. Ben güzellik merkezinde çalışırken yaptırmış hatta ilaç ilk defa gelmişti bende denemişlerdi çok kıvırcık saçım zenci kıvırcığı diyim yani.. Benden iyi model olamazdı ve dümdüz oldu. Şimdi yine yaptırmayı düşünüyorum..

Mrb kızlar yaptırdım sonunda..
Gerçekten dümdüz oldu ama bana hiç hem de hiç yakışmadı. çok kötü görünüyorum. Kuaförlere bakım maskeleriyle birlikte 1300 e yakın ödeme yaptım. ılker Bey çok ilgilenmiyo zaten özgür diye bi çocuk var sağolsun o çok ilgilendi.. ama bana hiç yakışmadı. ılker beye geçen haftaki konuşmamızla düzx saçın bana yakışmicaanı ancak iyi bir kesim olması halinde bişeye benziceeni söledim. ılker Bey o işin en kolay kısmı olduunu sööledi ve kesim şeklini filan da anlatınca bayaa umutlandım. Ama saçlar düzleştikten sonra "evet kesim işi nolcak dedim" şimdi kesim mesim yok dedi..
Hatta şaka bile yaptı bunun ğzerine nasılsa paranı aldık artık ilgilenmeyiz de dedi gülerek anlamadım ne demek istediini.
Ya hiç bişe umrumda değil ne para ne pul ama ben bu halimden çok çok rhtsızım..
saçlarımın sadece uçlarından biraz olsun kesti ilker bey o da kırıkları için yani şekil vermek adına değil..
Bundan sonrası nolcak bilmiyorum ama böyle depresyondayım adeta..
zaman çabuk geçsin istiyorum. Özgür 10 gün sonra filan kesim olur demişti.. Ama yine kesim mesim yok demelerinden korkuyorum

Hiç mi yakışmadıki canım ya?Çok mu kıvırcıktı peki saçların ben de yaptırmayı düşünüyorum da zenci kıvırcığı benim..

aynen öyle hiç yakışmadı..
Saçlarım zenci kıvırcığıydı.. Ama şuanda dümdüz.. Yarın banyo yapıcaam çok mrk ediyorum sonucu
ınşallah dümdüz olmaz. Hiç yakışmadı. Arkamdan tanımayanlar bile gülüyo, işe gelmek istemiyorum depresyonda gibiyim. Peruk takmak istiyorum. Saçlarımı o kadar çok düzleştirmişler ki kafama yapışık, gerçek pırasalarınkinden bile pırasa..
Sonra bi de azaldı saçlarım döküldü yani.
Kafamda bi tutam saç yok şuanda. Alnım filan da apaçık oldu.. Güya yazı rahat ve güzel geçirmek için yaptırmıştım. Bi de onca para da cabası.. Şimdi nasıl dalgalı yaparım bunun yollarını arıyorum. Kabusun içindeyim sanki. Hangi gaflet anıyla yaptım böyle bişeyi anlamıyorum. Saçımda bari bi katlı kesim filan olsun dedim. ılker Bey olmaz dedi ki bu işlemi yapmadan evvel o en kolay iş diyodu..
Anlayın artık yani siz. Yaptırmadan önce 40 kere düşünün.
Rezil oldum ben rezzziiill, hayatımın kabusunu yaşıyorum

daha ilk günler diye pırasa gibidir. sonra o kadar kafaya yapışık hali geçiyo normal fönlü gibi oluyor.. ve kesinlikle ilker yavrutürke filan o kadar para dökmeyin derim. aynı eğitimi almış eczacıbaşının sitesinde isimleri geçen kuaförleri araştırım. ben bahçelievler osman-bilal kuaförde 3 ay önce nakit 300e yaptırdım. ve çok da ilgililer. çok memnunun yıpranma olmadı saçımda. iyi ki yaptırmışım diyorum. kesinlikle çok para dökmeyin bu işe. onlar sadece isimleri var diye o kadar para alıyorlar..

Bilmiyorum, yaptırmışken en iyisine yaptırayım dedim işte..
Bi de benim saçlar zordu, zenci gibiydi..
Ama dün banyo yaptım biraz daha iyice sanki.. Yapışık hali gitti. Ya saçları dümdüz olsun isteyenler varsa ve gerçekten düz saç yakışıyosa yaptırsın gerçekten düz oluyo..
Ama benim gibi düz saç yakışmamasına rağmen yaptırmayı düşünen varsa bikere daha düşünsün

Canım ya çok üzüldüm senin adına.ınşallah zamanla güzel olur belki düzlüğü gider..
Saçının şuanki resmini koyabilir misin acaba çok merak ettim.Acaba ben yaptırsam bana da mı yakışmaz bunu nasıl anlayabilirim ki.Benimki de aynı şekilde zenci kıvırcığı hem de çok

ah cnm ya üzüldüm..ama forumda bir arkadaşlar konuşmuştum evet ilk üç gün çok kötü oluyormuş yapışık bir durumda dolaşmış, sonra düzelmiş...merak etmek seninkide seninkide iyi olucak ....

teşekkürler tatlım....gidicem en kısa zamanda oraya yaptırıyım ben....yavrutürk 750 diyor bana bi de ilaçları falan bayağı uçucuklar yani....

sık sık takip ediorum bu sayfau yardımcı olabilmek için ama yeni gördm bu yazı gözümden kaçmş sanrm, çok üzgnm saçlarım şu an fönlü gibi dümdüz diil ama düzleştiriorm üstüne tkrr. eskisi gibi kötü bi kıvırcık da diil. yalnız şöle bi sorun var çok fazla dökülüo ve çok kırıldı saçım nemini de çok kaybetti, hatta bi kuaför bunun üstüne herhangi bi kimyasal işlem uygularsam kökten dökülüceeni bile söledi.

aslılı sen de üzülme bence ben de ilk yaptrdıımda öleydi ama zamanla düzelio

merhaba arkadaşlar bende bu işlemi yaptırdım 2 ay önce acıbademde ilk bir ay fena deil ama soradan öle fönlü gibi dümdüz kalmıyo. ben yıkadıktan sora bidaha düzleştiriyorum.dökülme yıpranma olmadı saçlarımda. herşeye rağmen eski saçıma göre bin şükürlük.

bende yaptırmayı düşünüyodum ama vazgeçtim çünkü emin değilim yani aklımda bi soru var tamam yapılan yerler düz kalıyoda peki dipten uzayanlar nolucak ki çirkin bi göürntü olmaz mı altlar düz uzayan saçlar kıvırcık olur diye emin değilim onun bi çözümü var mı peki çünkü benim saçlarım çabuk uzuyo yani:uhm:

Kızlar daha önce yazdıım tüm olumsuz sözleri geri alıyorum.
Saçlarım fönlü gibi dümdüz oldu en ufak bir dalga bile yok, dümdüz.. Üstelik benim saçlar zenci gibiydi, hatta daha da feciydi..
Şuanda çok memnun ve rahatım, fön filan da çekmiyorum, yıkıyorum, kendiliğinden kuruyo ve hayatıma devam ediyorum, üstelik yüzüme de yakıştı.
İlk yaptığımda çok komikti, halkalı filminde televizyondan çıkan kız gibiydim, ama sonra yine gittim yavrutürke kestirdim filan süper oldu. Çok memnunum
Tek derdim diplerden çıkan olursa ki şuanda çıkan bişe yok, tekrar yaptıımda çok zararı olur mu? Ben artık böle yaşamak istiyorum.

Offf ya ben hiç sevmiyorum saçımı nefret ediyorum.Benim saçıma da olur mu acaba aşırı derecede zenci kıvırcığı benim Bir de fiyatı hiç de uygun değil ya.
Acaba yapan arkadaşlar eski saçlarıyla yeni saçlarının fotoğraflarını koyabilirler mi rica etsem?

Merhaba daha çok taze üye oldum. Çok da taze saç düzleştirttim. Hep buradan okudum da buldum kuaförü falan. Sonra dedim gir sen de paylaş bir işe yara :)

Öncelikle ben de kent güzellik merkezinde yaptırdımilk mesajı yazan arkadaş gibi. Çok ilgilendiler, zaten saçım dalgalıydı kıvırcık değil. Böyle fönlenmezse kabarık acayip duran cinsten. Şekilsizdi kısaca. O yüzden işlem çok uzun sürmedi. Ücreti de 400tl tuttu. Daha dün yapıldı, daha önce de bahsedildiği gibi 3 gün yıkamak,ıslatmak yok; ama her gün tara bir de sabah kalkınca düzleştiriciyle kabaca düzelt dediler. Zaten minik bir düzleştirici hediye ediyorlar yoksa da dert etmeyin. Onun dışında çok rezil bir kokusu var. Perma gibi hatta daha kötü bir koku. Hala buram buram alıyorum kokuyu. Son olarak, saçlarım boyalıydı koyu renge ama uçlarda boyanın altında taaa bir sene önceden kalma röfle vardı. Oralar biraz çatır çutur oldu ve koyu boyayı kusturdu biraz rengini açtı. Umarım o sertlik geçer. 2 gün sonra yıkayınca tekrar sonucu bildiririm.

bende ankarada oturuyorum yaptırcam sizin önerdiğiniz kuaföre benimde dalgali ve aynen biçimsiz ve çok uzun hemen yaptırmak istiyorum ama hava cok sicak dayanabilirmiyim o sıcakta duş almadan ve kalıp gibi bi saçla bilemedim.zor oluyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…