Straight Terapy ydi cnm, ilk 2sini Ilker Yavrutürk'te yaptirdim, sonuncusunu Adnan Serter kuaförde. Ilk yaptirdigimda sonuçtan memnun gibiydim ama vaad ettigi kadar güzel de olmuyor yani, biraz saç tipiyle de alakali, dalgali saça tutar da kivircik saçta maalesef zaten saçin az olan nemini alip gidiyor. 2.cisi felaket oldu, ilk ilaç seansinda dalgayi kiramadilar o yüzden tekrar süreyim derken galiba yandi saçlarim asiri islemden. En son 1 ay önce Adnan Serter kuaförde yaptirdim bir umut.. ama yine ayni.. su anda kendi saçimin tekrar çikmasini sabirsizlikla bekliyorum. Benim saçimin kivircigi da zor bir kivircik ama çali gibi kupkuru ve seyrek saçtan iyidir. Birdaha tövbe.
Yaptirmadan önce çok iyi düsün derim. Illa denemek istiyorsan da bir defalik yaptir. Çünkü 2. 3. seferler 1. seferki gibi güzel olmuyor, ki dipten de sürekli kendi saçinin çikacagi bilerek yaptirmalisin.. o görüntü de hiç hos olmuyor ben sirf görüntüden rahatsizlik duydugum için 3.yü yaptirdim ama simdi pismanim keske biraz daha bekleseydim en azindan baya bi çikmisti kendi saçim.. simdi tekrar ayni süreci yasamak zorundayim ama birdaha yaptirmam, saçimda baya azaldi bu yüzden.
Eger saçin kuruysa sampuan kullanmamayi deneyebilirsin cnm. Co wash diye bir sistemi bilmiyorum önceden duydunmu. Internette arastirirsan kivircik saçlilarin kisa sürece saç tipinin ne kadar degistigini göreceksin. Sampuanlarin içindeki birçok madde saça, özellikle de kivircik saça, aslinda çok zararli saçi daha çok kurutmaktan baska ise yaramiyorlar.. bu co wash denilen sistemde sampuan niyetine de saç kremi (conditioner) kullaniyorsun.. hafif yapili bir saç kremini sampuan gibi sacini arindirmak temizlemek için kullandiktan sonra, daha agir bir saç kremini normal saç kremi gibi bakim olarak kullanabilirsin. Birde saçlarini sadece dustayken tara, banyodan çiktiktan sonra kattiyen tarak vurma saçina, buklelerin açilmasina ve saçin elektriklenmesine sebep olur... jöle yi de hiç tavsiye etmem oda saçi kurutur, sekil vermek için köpük veya kivircik saçlar için özel üretilen 'leave-in conditioner'/durulanmayan saç kremi kullanmak daha yararli olacaktir.