Saç Kesim Şekilleri schwarzkopf strait therapy yaptırdım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar pahalı semtlerdeki kuaförlere boşuna para vermeyin. ben de 1 ay önce bahçelievler osman bilal kuaförde yaptırdım. ve bu kuaförde schwazkopfun sitesinde ismi geçen yetkili kuaförlerden biri. saçım uzun denecek boyda ve hafif dalgalıydı. ve gölge vardı saçımda. bana yaptılar fakat çok işlem görmüş bir saçsa yapmayabiliyorlar. duruma göre karar veriyorlar. 1 hafta kesinlikle toka takılmıyor, ilk 3 gün saç yıkanmıyor. saçın yıknamadığı ilk 3 gün bayağı kafaya yapışık oluyor saçlar pırasa gibi ama gözünüzü korkutmasın o. sonradan normal fönlü gibi oluyor. ben nakit 300 TLye yaptırdım. ve çokk çokkkkk memnun kaldım. herkese tavsiye ederim. çok büyük rahatlıkmış gerçketen. ve hiç yıpranma olmadı saçımda. imkanı olan varsa hiç düşünmesin yaptırsın. kuaförde çalışanlar da çok ilgilililer. eğer güzel bir dalganız varsa boşuna para vermeyin doğal kullanın diye bile uyarıyorlar.

Çok haklısın aslında boşuna 450lira daha fazla ödemiş olacağız.Ama işte benim saçım biraz meşakkatli olduğu için doğru düzgün de bir kuaföre gitmem gerek sanırım..

bi de bu işlem sonrasında şampuanı bakım kremi falanı filanı da var 750yle de sınırlı diil, kötü bi kuaföre de gitmein ama schwarzkopf un sitesine bi göz atın derim. aklınıza yatan başka yerler de olabilir.

be kararszım hala. Az para verip kötü sonuç almaktan korkuyorum ama 6 aylık iş içinde bi avuç para vermek zor geliyo. ılker Yavrutürkün sitesinde saçlarını dğzleştirenlerin resimleri var. Benim gbi zenci kıvırcıklar bile dümdüz olmuş. Ama gerçekten de çok pahalı..
Cansoo senin saçlar şuanda nasıl? Pırasa gibi mi?

kızlar ben yaptırdım ve sonrası için ayrıca şampuan filan almadım. normal kullandığum şampuanlarıma devam ediyorum. kuaöför de şampuan filan önermedi. bence para tuzağı onlar. hiç öyle lüks semtlere de gitmenize gerek yok. sonuçta schwarzkopfun sitesindeki tüm kuaförler aynı eğitimi almış kuaförler ve aynı ürünleri kullanıyorlar. sadece semt farkı için fazladan para ödemiş olursunuz.

aslılı hyr saçlarm pırasa gibi diil tam istediim gibi. yapışık olmayan bi düzlüğü var ve artık banyodan sora çok raatım.
bence krem fln kullanmak gerek sonuçta bu işlem saçın tüm nemini alıo ve saç gücünü kaybedio.

kızlar ben dibada yaptırmıştım kasım ayında, 6 ay oldu dersek şu an eski haline dönmek üzere diyebilirim..
diba uygun fiyat vermişti bana ama yaptırırken çok pişman olduğumu söyleyebilirim..
telefonda gitmeden mutlaka ön bilgi alın,işlemi kimin uygulayacağını kesinlikle öğrenin ben gitmeden sorduğum halde saçıma bu işlemi hiçbir eğitim almamış çıraklık lise 2.sınıf öğrencisi bir çocuk uygulamıştı ve haliyle o kadar para vermiş olmama rağmen saçımı deneyimsiz ellere bırakmanın sıkıntısını yaşayıp çocuğa straight therapy eğitimi alıp almadığını sorduğumda yanıt malesef hayır olmuştu!!!
bu durumu telefonda görüştüğüm kişiye ilettiğimdeyse bunun öneminin olmadığını işlemin 4 saat gibi bi zaman aldığını haliyle bunu kendilerinin yapamayacağını savunmuştu bana..
siz o kadar para verip saçınıza zarar gelmesin isterken adamlar sadece paraya önem verdiklerinden umursamıyorlar kim yaparsa yapsın..
oysa ilker yavrutürk uygulamayı kendinin yaptığını söylemişti ama ucuz diye dibayı tercih etmiştim..inanın çok pişman oldum isteyene olayla ilgili özelden isim ve bilgide verebilirim...

cansoo mrb cnm.bende aylardır yana döne bu işlemi yaptıracak kuaför arıyorum.konyada bulmak ve yaptırmaya ikna etmek zor..küçük bebeğim olduğu için telefonla sordum ve pek yapma yanlısı çıkmadı karşıma.iş böyle oluncada tabii sorumluluk almıyorlar üstlerine ve bende cesaret edemiyorum bi türlü.bu hafta inşallah gidip tek tek görüşeceğim kuaförlerle.merka ettiğim bişi var şimdi saçların fönlü gibi dümdüzmü birde bu işlem yapılırken kaç saat sürüyor? küçük bebeğim olduğu için onu bırakmak sorun olabilir bunun için soruyorum..
bu arada güle güle kullan saçlarını..

ha birde arkadaşlar schwarzkopf un sitesinden strait theraphy yapan salonların isminin olduğunu yazmışsınız ama ben bakıyorum bulamıyorum acaba sorun bendemi?..hiçbir salon çıkmıyor sadece konya değil tüm şehirler..

Dalgali saçi bilemem ama kivirciksaniz yaptirmayin kizlar saçiniza yazik olur. Ben yaptirdim saçimda nem kalmadi, çalisüpürgesine dönsün istemiyorsaniz saçlariniz yaptirmayin.. illa yapacam diyorsaniz bir defaya mahsus yaptirin, üst üste yaptirinca olan saçiniza olur.. aslan yelesi gibi saçlarim vardi simdi kus gibi kaldi.

merhaba,
Ben İlker Yvrtrkten bu c tesi için randevu aldım. ama işlerim yüzünden galiba bu c tesiyi erteliiceem. Benim saç resmen zenci kıvırcığı, yani yaptırmadığım her gün biraz daha enerji kaybediyorum. Telde kimi yaptıına dair bilgi aldım, biri 20 diğeri 25 yaşında iki kişi yapıyomuş, ilker bey de inceliyomuş.
İnanın ki çok korkyorum çok kötü bi sonuç çıkmasından ama aradığımda yavrutürkün bu işlemi yapanlar arasında ödül aldığını söölediler.. bilemiyorum ama tek tek istediğim bundan artık kurtulmak. Jöle kokusundan nefret ediyorum. Ne zaman saçıma jöle sürsem ki dışarı çıktığımda sürmek zorundayım, tüm jöleler suratıma yapışıyo her rüzgar estikçe.. En çok bundan nefret ediyorum. İnşallah sınuç iyi olur

Straight Terapy ydi cnm, ilk 2sini Ilker Yavrutürk'te yaptirdim, sonuncusunu Adnan Serter kuaförde. Ilk yaptirdigimda sonuçtan memnun gibiydim ama vaad ettigi kadar güzel de olmuyor yani, biraz saç tipiyle de alakali, dalgali saça tutar da kivircik saçta maalesef zaten saçin az olan nemini alip gidiyor. 2.cisi felaket oldu, ilk ilaç seansinda dalgayi kiramadilar o yüzden tekrar süreyim derken galiba yandi saçlarim asiri islemden. En son 1 ay önce Adnan Serter kuaförde yaptirdim bir umut.. ama yine ayni.. su anda kendi saçimin tekrar çikmasini sabirsizlikla bekliyorum. Benim saçimin kivircigi da zor bir kivircik ama çali gibi kupkuru ve seyrek saçtan iyidir. Birdaha tövbe.

Yaptirmadan önce çok iyi düsün derim. Illa denemek istiyorsan da bir defalik yaptir. Çünkü 2. 3. seferler 1. seferki gibi güzel olmuyor, ki dipten de sürekli kendi saçinin çikacagi bilerek yaptirmalisin.. o görüntü de hiç hos olmuyor ben sirf görüntüden rahatsizlik duydugum için 3.yü yaptirdim ama simdi pismanim keske biraz daha bekleseydim en azindan baya bi çikmisti kendi saçim.. simdi tekrar ayni süreci yasamak zorundayim ama birdaha yaptirmam, saçimda baya azaldi bu yüzden.

Eger saçin kuruysa sampuan kullanmamayi deneyebilirsin cnm. Co wash diye bir sistemi bilmiyorum önceden duydunmu. Internette arastirirsan kivircik saçlilarin kisa sürece saç tipinin ne kadar degistigini göreceksin. Sampuanlarin içindeki birçok madde saça, özellikle de kivircik saça, aslinda çok zararli saçi daha çok kurutmaktan baska ise yaramiyorlar.. bu co wash denilen sistemde sampuan niyetine de saç kremi (conditioner) kullaniyorsun.. hafif yapili bir saç kremini sampuan gibi sacini arindirmak temizlemek için kullandiktan sonra, daha agir bir saç kremini normal saç kremi gibi bakim olarak kullanabilirsin. Birde saçlarini sadece dustayken tara, banyodan çiktiktan sonra kattiyen tarak vurma saçina, buklelerin açilmasina ve saçin elektriklenmesine sebep olur... jöle yi de hiç tavsiye etmem oda saçi kurutur, sekil vermek için köpük veya kivircik saçlar için özel üretilen 'leave-in conditioner'/durulanmayan saç kremi kullanmak daha yararli olacaktir.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, ama inan ki benim saç bu söölediklerini dinliicek bi saç değil. Yani ben sadece jöle de sürmüyorum altına bi de elidor 7/24 sürmek zorundayım. Benim saç tam zenci kıvırcığı.
Bak şimdi anlattıklarından sonra çok kararsız kaldım. Peki senin saç daha önce işlem görmüş müydü?
Bi de ahmet serter straıght terapy kllanmıyo galiba.. Eczacıbaşı sitesinde ismini görememiştim. Galiba orda sana defrizeyi uyguladılar. Sence ben buna karar verirsem ahmet beye mi ilker beye mi gideyim?
Ya inan ki saçlarım jöleliyken iyi duruyo ama jölesizken sabah uyandığımda tam bir felaket oluyo. Napçaamı şaşırdım. Dümdüz bi saç kesinlikle istemem zaten dalgalı olması benim için yeterli.
Ama çok kararsız kaldım şimdi

Zenci kıvırcığı olan ve benim gibi yaptırmayı düşünen veya yaptıran var mı?

merhaba.. Benim saçomda zenci kıvırcığı taraması felan çok zor oluyor haliyle. Ben güzellik merkezinde çalışıyordum birkaç sene önce oranın kuaförleri bunun eğitimin almışlardı ilk çıktığında ve belge almışlardı çünkü uygulama zor ve belli aşamaları var.. O yüzden eğitim gerekiyor. Benim saçomdan daha iyi model bulamayacaklarından bende denemişlerdi ve sonuç muhteşemdi. Hayatımda ilk defa saçlarım o kadar düz ve parlaktı Ayrıca saç bakım ürünüyle desteklendiği içinde saç onarılıyor. Ve bu kuaförde müdür olan Erkan bey oradan ayrılıp Diba kuaförü açtı. Zaten eğitim alanlardan biri de oydu. Ben tanıyorum yani.. Kesinlikle güvenip gidebiliriniz ismini verebilirsiniz ve onun yapmasını isteyebilirsiniz. Kötü yapılan işlem uzun sonuçlar vermiyor saç yıpranıyor ben bir kere daha yaptırdım sonra ilaç gelmemişti yaptıramadım işten de ayrıldım. Ama Erkan abinin yerine gidip yaptırmayı düşünüyorum da şehir dışına evlendiğim için zamanım olmuyor gittiğimde yaptırmaya uzun süren bir işlem çünkü...

Mrb.
Ben önümüzdeki pazar günü için ilker yavrutğrkten randevu aldım. Gelişmelerden sizlere de hbr veririm. Ama çok da korkuyorum aynı zamanda.. UMarım sorun olmaz.

aslılı meraba fiyatı konuştunmu nekadara yapıcak saçının uzunluğunu da tarif edebilirmisin?

Merhaba,
Saçlarım omuzlarımda ama düz hali çok çok uzun. Yani nerdeyse popoma değiyo..
Yani benim saçlar çok çok kıvırcık. Telde önce 650 olur dediler, sonra beni görünce 1.100 olcak dediler..
Aslında fiyat çok farkındayım, ama hayatımda bi kereliğine bu parayı verebilirim. Sonra zaten 7 ay sonra hemen tekrar yaptırmam yıpranmaması için uzatırım, biraz. Yani 1 yıla yakın kullanırım, diplerden çıkanları evde yaparım makinelerle, sonra bi daha yaptırırım ki bidahakinde 700 TL alcaklarmış ki 7 ayda bir yaptırsam da ayda 100 liraya tekabül eder.
Ama inanın ki benim saç açısından buna değer ve ilker beyler çok güzel olacağı konusunda garanti veriyolar zaten aksi halde dava açarım.
Ben görüntüyü filan da umursamıyorum ki bana dümdüz saç yakışmaz, dalgalı da olamayacağını sööledi ilker bey.. Ama ben artık jöleden bıktım! Benim saçta güzel sonuç verirs hepinizinkinde verir inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…