Şampuan ve Saç Kremleri schauma kullananlar

bende yeşil 7 bitkili yağlı saç için olanını kullanıyorum birkaç haftadır faydasını görmeye başladım yağlanma azaldı ayrıca saçlarım çok hafifliyor banyodan sonra saç derim nefes alıyor gibi geliyor bana tavsiye ederim....

Ben de kahverengi olanı kullanmıştım bi ara, hindistancevizli olanı.
Güzeldi aslında, yumuşatıyor saçı.
Neden bıraktım bilmem, bitkisel şampuan arayışlarım yüzünden sanırım.
şimdi Dove kullanıyorum, ondan da memnunum.
Belki bi ara yine Schauma alırım.

ben de kullanmayı düşünüyorum. aslında benim derdim sert saçlar. yapı olarak uzadıkça uçları sertleşiyır. hiç kırık yok ama sertler. bakalım buna çözüm olabilecek mi schuma

ben bu şampuanın erkekler için üretilmiş lacivert renkli olanını uzun zaman kullandım. şu yaşıma kadar kullandığım en güzel şampuandı. ama üretimi yokmuş artık. bahtsız bedevi miyim neyim anlamadım ki? :))

sanırım saç kremleri türkiyede yok.

schauma türkiyde varmiydi ya ilkkez ögrendim saynizde burdan canim biliyosun türkiyede cogu hatta hemen hemen hepsinde (sampuanlar)kremli .ama almanyada mesela öyle bisi yok yani varsada bana etki yapmamistir belki tr de kullandiklarim yumusacik yapardi ayni markayi burda kullaninca sertlerstiridi o yüzden burdaki sampuanlarin hepsinin kremi de var o yüzden arkadaslarin dedigi gibi icerikler farklöiymis kremlide yapabilirler o yüzdendir biraz karsik oldu galiba

bende de iki tane var bir tanesi kepeğe karşı bir tanesi yedi bitkili Almanya dan geldi.ben çok memnunum iyiki de keşfetmişim bu şampuanı.

Bende artik schauma denemeye karar verdim bugn kullanmaya basladim icinde dimethicone maddesi yok diyekullaniyorum ama simdide yine KK dan duydum bu maddede cok zararliymis saca (SLS=Sodium Lauryl Sulfat) ve buda schaumada var ama hepsinde deil birinde yok oda benim kullandigim bademli olan...artik hangi schampuani kullancama sasirdim valla heralde schaumada kalirim iki maddede yok diye.. ama yikadim sert oldu zor taraniyor saclarim (

canım bademli schauma nasıl nerden aldın.ben baktım bendeki schaumalara sls var.ama bu madde bütün şampuanlarda var

tüh ya biz nerden bulabiliriz ki burda onu,

bunda sls yok ama ammonium lauryl sulfate var...oda sls nin baska bi anlami deildir insallah :)sampuani sacima bi sürdüm sanki icinde krem varmis gibi sampuani yiyesim geldi.. sürerken böyle resmen kayiyor saclarimin arasindan..ama yikadiktan sonra saclarim kuru oluyor.. zaten benim saclarim kuru belki ilk kullandigim icin alismadigi icinböyledir..

benimkinin üzerinde bio mandel yaziyor..türkiyede satilanlarda türkce yaziyor heralde oradada aslinda bademli olmasi lazim..belkide bunlar yeni cikmistir öyleyse eger yakinda oradada cikar bence..

kizlar kafam karsiti simdi bi dakika herkes sacina ne iyi geldi ve iciregindekilere maddelere göre hangisini kullanmak lazim siz kullanmamsi olsaniz bile iste size schaumanin tüm ürünleri produkteye gelin ve yazilara gelin bu arada unutmadan koydugunuz resimlere göre türkiyedeki schaumanin dis kapi burada 2005 de kullanilmis birde sorum olucak türkiyede kaca satiliyor schauma sampuan??http://http://www.schauma.de/produkte/haartypen/alle-anzeigen/

burda ki cogu sampuan kremli olmadigi icin ek olarak sac kremi almak zorundayiz gecen baktim kolay taranan saclar icin olanindan vardi aldim kolay taramak bi yana dahada kötü yapti onun üzerine o bitince dha önce kullandigim B5 vitaminli aldim yine krem kullaniyorum ama bu iclerindne en iyisi ötekileri daha denemedim
seiden kam yazan kolay taranan saclar icin pembe renkli

burada kullanip memnun olanlar vardi ben cok urun degistiririm bunu da kullanayim dedim ve hic memnun kalmadim ustelik kuru saclar icindi saclarimi maffetti..

bulmana gerek kalmadi (( cünkü biraz önce arastirdim oda saclar icin iyi birsey deilmisss.. offffffffffffff ya ne kullanicaz biz hepsinde var bu maddelerdennnn..sampuansizmi yikicaz saclarimizi yanii

ne yapalım sonuçta şampuan kimyasal birşey elbet içinde zararlı maddeler olacak.ben şimdilik schaumadan çok memnunum devam edicem.cevap için de sağol canım

ya arkadaslar bu SLS maddesi dün herpsine olmasada bi kac schaumaya baktim vardi bademlidede sls olmayan hangisi gidip markette tek tek okadar cesite bakmaya üsendimdeakannehir

kızlar ben de sürekli bir şauma kullanıcısym ben şhe yağı olanını kullanıyorum çokta memnunum yanlız hem saçlarım krem vermış gibi yıkarken bile açılıyor hemde hiç dökmüyor yanlız tek sorunum şaumayı herzaman burada bulamıyorum geçen gün eşimle gezmeye gittik migrosa şauma alayım dedim omaynca gene üzerinde almanca yazılar bulunan ı am diye bir şampuan aldım badem yağlı içinde dimetcihone de olmayınca hemen saldırdım ve ilk yıkamamda kuru saçlar için olanı saçlarımı yumuşacuk yaptı ve hiç dökmedi isterseniz bir deneyin arkadaşlar

kahverengi hindistan cevizli olanı bekarken uzun süre kullanmıştım sonra farklı şampuanlar arayışına girdim geçen gün markette tesadüfen görünce aldım ve bunca zaman saçlarımı neden telef etmişim kendime kızdım kremsiz olduğu halde boyadan kazık olmuş saçlarımı yumuşacık yaptı içinde silikon olmaması da artısı
hacışakirden de memnundum silikonsuz diye ama saçımı kazık gibi yapmıştı
artık schauma dan vazgeçmem bıkana kadar tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…