- Konu Sahibi benim_olan
-
ben tam 20 sene kullandım ve herkes ne kadar sağlıklı ve parlak saçlarımın olduğunu söylerdi hep.saç dökülmesi falan da bilmezdim çok gür saçlarım vardı.sonra bitkisel sevdasına kapıldım şampuan değiştirdim ve o güzelim saçlarım mahvoldu gitti.hayatımda schauma kadar harika bir şampuan tanımam.ama türkiye üretimi olanların pantene elidor gibi şampuanlardan hiçbir farkı ve ayrıcalığı yok.bulabilirseniz almanyadan orjinalini getirtin.mucize gibi bir şampuan.tarafımdan yıllarca test edilip onaylanmıştır.:lepi:
canım almanyadakilerin içindekiler kısmıyla türkiyedekilerin içindekiler aynı değil.maalesef.burada ürertileni isim hakkını alan bir firma üretiyor sadece.ben hep yeşil elmalı olanını kullandım.benim saç tipim ince ve yağlı.bana o iyi gelmişti.ama senin fotosunu koyduğun orjinalinde kayısılı şampuan olarak geçiyor mesela.ama türk üretiminde aynı mıdır bilemiyorum.buradan da almıştım yeşil elmalıyı marketten.kullandım ama benim yıllardır kullandığım şampuanla hiç ilgisisi yoktu.inan farkı hemen anladım.o yüzden orjinalini bulmaya çalış.büyük metro ya da carrefourlarda bulabilirsin belki.foto eklemeyi bilmiyorum ama üzeri almanca yazılı olacak bir de kapağının açılma yerinde yuvarlak gri bir etiket olacak yine almanca yazılı.önce o etiketi çıkarıyorsun sonra kapağı açıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?