Şampuan ve Saç Kremleri schauma kullananlar

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kızlar bugün gittim yine 7 şampuan kullanıp memnun kalmadığım üzere bi 8 ciyide aldım oda swarzkopf un schauma şampuanı açık mavi kepeğe karşı olanı ve şuan için pek bir düşüncem yok çünkü daha yeni aldım daha önce dalin bebe kullandım komili bal özlüsünü ısırgan otlusunu kullandım kabartı saçımı keçe gibi yaptılar bi kozmatik ürün satan bayan bıoblas önerdi geçen ay bıoblas kullandım hem döktü hem kepeği hiç yok etmedi head shoulders kullandım oda berbattı doveyi zaten hem öneren fazla bayan arkadaş yok hemde çok uzun zaman kullandım çok iyi tesirini görmedim artık buda işe yaramazsa bi cildiyeye gidicem neden saçımın özellikle alın kısımlarında derim soyuluyormuş gibi kuruduktan sonra kepek oluyor anlamıyorum yıkadıktan sonra temiz ama saçım ne zaman kuruyor ertesi gün ortaya çıkıyor çözemedim bu işi bu şampuanı kullanan arkadaşlardan fikirlerini merak ediyorum hadi hayırlısı bu kasımda buna devam edicem artık kafamçokkarıştı iyi gelir umarım:Saruboceq::çok üzgünüm:

tatlım ben daha yeni gördüm konunu ben glissi kullanıyordum ama sonradan değiştirdim evde schauma varmış kullandım hoşuma gitti şimdi onu kullanıyorum ama almanyadan gelmişti türkiyede aynısını bulabilirmiyim diye düşünüyodum da sen aldığına göre vardır heralde.Benimkinin rengi kahverengi türkçe şeyler yazmadığı için ne için olduğunu söyleyemiyorum
Ama beğendim senin nasıl gidiyo şimdilik memnunsan bunu kullanmaya devam edicem tabi bulursam

Kimse schauma kullanmıyomu ya
Çok güzel bi şampuanı kaçırıosunuz kızlaaar

ben tam 20 sene kullandım ve herkes ne kadar sağlıklı ve parlak saçlarımın olduğunu söylerdi hep.saç dökülmesi falan da bilmezdim çok gür saçlarım vardı.sonra bitkisel sevdasına kapıldım şampuan değiştirdim ve o güzelim saçlarım mahvoldu gitti.hayatımda schauma kadar harika bir şampuan tanımam.ama türkiye üretimi olanların pantene elidor gibi şampuanlardan hiçbir farkı ve ayrıcalığı yok.bulabilirseniz almanyadan orjinalini getirtin.mucize gibi bir şampuan.tarafımdan yıllarca test edilip onaylanmıştır.:lepi:

bende bunu kullanmıştım

kokusu falan hoştu saçlarımıda çok kötü yapmadı ama Türkiye üretimli galiba almanyadakinin farkı ne bide resmini eklermisin

canım almanyadakilerin içindekiler kısmıyla türkiyedekilerin içindekiler aynı değil.maalesef.burada ürertileni isim hakkını alan bir firma üretiyor sadece.ben hep yeşil elmalı olanını kullandım.benim saç tipim ince ve yağlı.bana o iyi gelmişti.ama senin fotosunu koyduğun orjinalinde kayısılı şampuan olarak geçiyor mesela.ama türk üretiminde aynı mıdır bilemiyorum.buradan da almıştım yeşil elmalıyı marketten.kullandım ama benim yıllardır kullandığım şampuanla hiç ilgisisi yoktu.inan farkı hemen anladım.o yüzden orjinalini bulmaya çalış.büyük metro ya da carrefourlarda bulabilirsin belki.foto eklemeyi bilmiyorum ama üzeri almanca yazılı olacak bir de kapağının açılma yerinde yuvarlak gri bir etiket olacak yine almanca yazılı.önce o etiketi çıkarıyorsun sonra kapağı açıyorsun.

çok sağol bi araştırayım ozaman inşallah buluruma.s.

[ kızlar konuyu ben açtım ama 3 yıkamada bıraktım bu şampuanı kepeğe karşı olanını hemde almıştım saçlarımı bir kepek yaptı bir kepek yaptı sanki un çuvalına girdi eski şampuanıma pantene geri döndüm ondan başkasından bana fayda yok daha şampuan mı değişim tövbeler olsun :umursamaz:B][/B]

çocukluğumdan beri kullandığım şampuan tavsiye ederim

bende 2 hafta önce metrodan aldım alman üretimli değil ama bulamadım.k.rengi olanından aldım hindistan cevizli kokusuna vuruldum zaten çok hoş kokuyor yiyesim gelmişti yerimseniben ve saçlarımda inanılmaz bi parlaklık söz konusu.açıkçası ben çok memnunum...

bende de boyalı ve röfleli saçlar için olanı,vitaminli&meyveli ve hindistan cevizli var :) en çok hindistan cevizliyi kullanıyorum kokusundan dolayı çok güzel:) dökülme ve kepek sorunum yok o yüzden o konuda ki etkilerini bilemem

boyalı ve röfleli şampuanım almanya üretimli diğerleri türkiye içeriklerini karşılaştırdım hemen hemen aynı arada bir fark yok bence

Schauma saç kremini beğenmemiştim. Konuyu açan arkadaşın kepeklenme sorunu için ketoral diye bir şampuan var eczanelerde satılan onu denemesini öneririm. Daha önce dermatolog yazabiliyordu. Şimdi devlet karşılıyor mu bilmiyorum. Bir arkadaşıma da doktor saçına baktıktan sonra medical başka bir şampuan önermişti. 2 hafta şampuanı kullandıktan sonra saçları normale dönmüştü.

schaumayı bende yeni keşfettim kahverengi olanı saçımı yumuşacık yapıyor bütün iyi markaları denedim hiçbiri bu kadar iyi gelmemişti saçıma saçlarım kupkuruydu şimdi yumuşacık acaba saç kremide varmı diye bakıcam şimdi demekki ucuz şeylerde kaliteli olabiliyormuşşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…