• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri schauma kullananlar

bio mandel aldim saydam renk oldugu icin kesin köpütrtmüyodur diye düsündüm ama cok güzel hem köpürüyo hemde yumusacik oluyo saclarim .saclarimin rengide cok güzel oldu dogal yani

kızlar ben de sürekli bir şauma kullanıcısym ben şhe yağı olanını kullanıyorum çokta memnunum yanlız hem saçlarım krem vermış gibi yıkarken bile açılıyor hemde hiç dökmüyor yanlız tek sorunum şaumayı herzaman burada bulamıyorum geçen gün eşimle gezmeye gittik migrosa şauma alayım dedim omaynca gene üzerinde almanca yazılar bulunan ı am diye bir şampuan aldım badem yağlı içinde dimetcihone de olmayınca hemen saldırdım ve ilk yıkamamda kuru saçlar için olanı saçlarımı yumuşacuk yaptı ve hiç dökmedi isterseniz bir deneyin arkadaşlar

canim o sampuanin adini tamj verirmisin rica etsem.?

17 yaşımdayken kullanıyodum karışık meyve aromalıydı ,saçlarım hiç işlem görmemiş belime kadardı ,kokusu denizden çıkınca bile geçmezdi..Resmen herkesin dilindeydi koku , aşk iksiri gibi :60:

geçenlerde schwarzkopfn sitede gezerken görmüştüm glissten baska sampuanınn olduğunu görünce şaşırmıştım önceden kullanırdım gliss ama yağlı saçlara uygun bi sampuanı olmayıp sadece yıpranmış saçlara çalıştığı için bırakmıştım...schaumann da burda olumlu yorumlarını görünce iice merak ettim burda bulamam faln derken tesadüfen markette gördüm sadece iki tane çeşit vardı kepekli saçlar için ve meyveli olan görünce hemen aldım tabi meyveli olanı bakalım ii gelck mi?? saçımda egzama var ve 750 ml sampuana 4 tl verdim birazda bu kadar ucuz olmasından tedirginim inş dökmez saçlarımı...

Kızlar yada bayanlar :d schaumanın bıo mandel yanı bıo bdemlıını kullanıyorum ıcınde sılıkon sls vs yok rengıde effaf kokusu cok harıka degıl ama 1 aydr nerdeyse kullanırum bukadarmı güzl olur ya saclarım canlandı kapalı yım saclarıma bakım yapmm ama sımdı bakımlı gıbı duruyo ne kreme ne baska seye gerek yok yumusacık rengıde harıkaaaaaaaaa:52:

Back