schafer yemek takımı kullanan var mı?

buanbuan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
1.728
42
163
İzmir
Schafer yemek takımı kullanan arkadaşlar var mı? İnternetten baktım şikayet yok gibi.
Yardımcı olursanız sevinirim... Yemek takımı alıcam ama kütahya çok pahalı

kullanmadım,şikayet de duymadım ama tasarımları hoşuma gitmiyor. kütahya pahalı mı? karacadan daha uygun mesela,ben karaca aldım tasarımlarını beğendiğim için ama şimdi olsa kütahya da alabilirdim,herkes çok memnun ve fiyat olarak da kalite olarak da uygun bence.tabi modelden modele değişir fiyat.ben yuvarlak olanları tercih ediyorum,klasik her zaman için iyidir böyle büyük takımlarda.kareler daha pahalı ve soğuk görünümlü geliyor bana. sonuç olarak kütahya diyorum kaydirigubbakcemile2

ben bugün flora modelini aldım. kemik porselen ve bence piyasadaki en güzel model. Ne sade ne klasik. eve gelince bir kez daha hayran kaldım. kesinlikle öneriyorum. fiyatı 750 lira.

ben kötü die duydum cevremdekilerden almadım..bence kütahya yada güraldan vazgecmemek en güseli en azından misafir takımı için

canım ben kullanıyorum internetten almıştım hem de çok ucuza makinede yıkanıyo hiçbir sorun yok solma vs gibi özetle ben memnun kaldım

tşkler yorumlarınızın için.Bide emsan yemek takımı begendim.İkisi arasında tercih yapcam bakalım artık:S

Ben kahvaltı takımını aldım inşallah iyidir :))) sadece modelini çok beğendim :)

kullanan arkadaşım var çok memnun modelleri de güzel bende Schafer almayı düşünüyorum.

model olarak karaca, kalite olarak kütahya.. schäferi arastiriyorum

sılanın yemek takımını kullanıyorum cokda memnunun bulasık makınesınde yıkandıgında sorun olmuyor renklerı solmadı.tavsıye ederım.genellıkle porselen takımlarda yerlı malları tavsıye edıyorum ıthal urunler kullanmaktan yana degılım.yerlı malı yurdun malı:)

sıla hiç duymadığım bilmediğim bi marka ama almak zorunda kaldıminşallah iyidir...

ben de schäfer aldim umarim iyidir..Model olarak bence karaca´nin modeline cok benziyor, hatta bazilari ayni, yanliz karacanin kalitesi iyi degilmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…