sbs 7. sınıf kitapları tavsiye istiyorum...

pin@rim

sizleri seviyorum
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.720
4
116
50
Balıkesir
a.s.Arkadaşlar benim kızım ilköğretim 7. sınıf öğrencisi,benim aradığımda 7. sınıf için tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa lütfen yazın..soru bankası olursa daha iyi olur çünki bu sıra harıl harıl soru çözüyor..sevgiler...kaydirigubbakcemile5
Aranızda çocuğu 7. sınıfa gidenler mutlaka vardır..dersaneye gidenler,özel öğretmene gidenler...benim istediğim çocuklarınızdan zevk alarak çözdükleri,daha önemlisi öğretmenlerinin tavsiyesiyle aldıkları veya çözdükleri kitapların adlarını sorup öğrenmeniz ve bana yazmanız(buraya)...umarım çocuğu 7. sınıf olan herkez için yararı olacaktır,,şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
Benim kardeşimde 7. sınıf öğrecisi ve sürekli test çözüyor..

Ben ona yaprak test alıyorum tabi soru bankaları da var...

Güvender yayınlarının soru bankalarını alıyoruz ...

teşekkürler canım bbizde en son güvenderin tek kitap soru bankasını aldık çok beğendiğini söyledi ,yaprak testlerden hangileri tavsiye edebilir ki kardeşin?sevgiler...

teşekkürler canım bbizde en son güvenderin tek kitap soru bankasını aldık çok beğendiğini söyledi ,yaprak testlerden hangileri tavsiye edebilir ki kardeşin?sevgiler...

Birçok yayın var aklımda yok bakarım da akşam yazarım sana :1hug:

morpa yayınlarının kitapları güzeldir hemde soruları daha sağlam..
güvender yayınları, ABC yayınları, damla hangisi olursa çok fark etmez aşağı yukarı aynı..
ancak kendinizi çok fazla sıkıntıya sokmayın yeni soru sistemine göre her hafta bir kitap okusun (roman) 50 soru garanti...

teşekkürler efsun cum şu kitap okuma alışkanlığını bir edinseler bencede sorun kalmayacak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…