Sblue ie balyor, sizleri ok zleyeceim

Hayırlı olsun...
İş hayatında Allah'ım seni iyilerle karşılaştırsın inşallah...
Başarılar:)

Aşhkoomm yeni gördüm topiği ciddi ciddi gidiyosun artık mafoldumben
Çok özliycem seni :çok üzgünüm: msn yi açtığımda ilk sen oluyodun günün planını yapıyoduk sohbet ediyoduk sabahlara kadar ya şimdi senağlama
Yeni bi işe kalkışırken elini veriyodun bana nasılda istediğim gibi oluyodu herşey kaydirigubbakcemile5
Kıyamam fazla özletme kendini çok alışmıştım sana ben :1hug:
Yeni işindede Allah muaffak etsin inşallah :Saruboceq:
Dilediğin gibi olur herşey inşallah bundan sonra :Saruboceq:
İyi varsın canım dostum :gitme:

Yeni işinde başarılar Sevoo..a.s..msn i açtığımda da sen hep olurdun...tamam derdim hiç değilse sevo burda...olsun canım sen çalış...gamyoncuiremsunasıl olsa görüşürüz...ben yaza bir kahve içimi de olsa yanındayım haberin ola...:kahve:izmir topiği sensiz kalacak ama...:gitme:

Aşhkoomm yeni gördüm topiği ciddi ciddi gidiyosun artık mafoldumben
Çok özliycem seni :çok üzgünüm: msn yi açtığımda ilk sen oluyodun günün planını yapıyoduk sohbet ediyoduk sabahlara kadar ya şimdi senağlama
Yeni bi işe kalkışırken elini veriyodun bana nasılda istediğim gibi oluyodu herşey kaydirigubbakcemile5
Kıyamam fazla özletme kendini çok alışmıştım sana ben :1hug:
Yeni işindede Allah muaffak etsin inşallah :Saruboceq:
Dilediğin gibi olur herşey inşallah bundan sonra :Saruboceq:
İyi varsın canım dostum :gitme:
oooy kuzuum sen iste ben gene el eririm sana yetişirim bi şekilde bende sizi çook ama çok özleyeceğim Şeniz
hayırlı olsun cnm basarılarr a.s.
saol cnm benim :1hug:
Yeni işinde başarılar Sevoo..a.s..msn i açtığımda da sen hep olurdun...tamam derdim hiç değilse sevo burda...olsun canım sen çalış...gamyoncuiremsunasıl olsa görüşürüz...ben yaza bir kahve içimi de olsa yanındayım haberin ola...:kahve:izmir topiği sensiz kalacak ama...:gitme:
bekliyorum sibelcim sözün var unutma yerimseniben

sevil ablacım hayırlı uğurlu olsun ne mutlu sana darısı benim başıma inşallah

a.s.hayırlı olsun işin...........a.s.
zemuszemusunutma kk cılar ne eder ne yapar bir fırsat bulur kk ya girer.........:enbuyukkk:
opuyorumnanaktanşimdiden kolay gelsin...........alkisalkisalkis

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı olsun inşallah :)
Bir de ayağını sür ki arkandan ben de geleyim:gitme:
öpüyorum canım seni, sevgiler...

:roflol: efenim mekan şöyleki anlatayım hemen
çeşmede cafe restoran ve butik otel olarak hizmet veriyor bende halkla ilişkilerden sorumlu olacağım
sabahtan otel müşterilerinin kahaltıları istekleriyle işe başlayıp gece 3 e kadarda cafe restoran ve yine otelle ilgili programdan hizmetten sorumluyum oldukça yoğun birde mekan aynı zamanda sanat galerisi onada ufaktan ilgi gerek elbette
anlayacağınız 7 24 iş gibi izin günü yok sezonda mafoldumben kışaysa anlaşmaya ve memnuyete göre tekrar görüşeceiz kalıp kalmayacağımı ... orada net var ama tlf numu bile sınırlı kullanabileceğimi söylüyorlar arada kaçamak yapacağım işte şuan bende net bilemiyorum gidince göreceğiz fisfisfis

parası iyi ama :jeyyar:

temem komtanım :1ninca:

oyy çipilim küçük ekranım karamürsel sepetim bende mini mini ekranlardan bakarımm inş size opuyorumnanaktan

çeşme demek :jeyyar: haydar amcamın oteli olmasın bu :1shok:
hem çalışacaksın hem tatil hemde üstüne para alacaksın yerimseniben
benim müşterilerimin yarısı çeşmeden zemuszemus
banada yer ayırt gelip kalayım bari:kedi:
yardımcı arıyormusun kendine:jeyyar: 7 / 12 sini ben çalışırım paylaşmış oluruz o iyi parayı:roflol::roflol: nasıl anlaşma:roflol:

özümbüş gel valla ne güzel olur sabahları kalkamıyorum zaten sabah işini sen yaparsın
kırışırız yerimseniben

oooşıın cicim saolasın darısı başıına el vereyim sana bak kesin işe başlarsın vereliniortak
her türlü tutar sedaya soabilirsin tescillidir elim :roflol:

eeeeedeniz çok saolasın cnm kaydirigubbakcemile5

tamam anlaştık sabah gün doğumu akşam gün uyuması en ilgi alanım tam benlikhihoyyyt
anlayacağın ben 7 /24 çalışırım sen tatil kısmınla ilgilenirsin:roflol::roflol:

Herşeyden önce iş iş iş..Hayırlısı olsun canım benim hoş biz konuştuk ama olsun Allahım güzel yüzünü hep güldürsün..Öyle güzel biryerde çalışacaksınki değil kk 10 tane kk birleşsin aramazsın:)Bizler hariç tabiki dostların arkadaşların seni çok özleyecekler ve bekleyecekler buna emin ol birtanem..Hayırlısı ile git gel bebiş seveceksin öyle kararlaştırdık:)Kocaman öperim mavişim seni.. a.s. a.s. a.s.

hayırlısı olsun sevil ablacım
bende çok istiorum çalışmak ama maalesef bulamıorum
herşey gönlünce olsun seni çok seviom ablam

8367tebrikler.jpg
[/URL][/IMG]

7107hoscakal.jpg
[/URL][/IMG]

:a015: :gitme: Şeniz opuyorumnanaktan a.s.

X