Sblue ie balyor, sizleri ok zleyeceim

epeydir tembelliğe alıştım azıcık korkmuyor değilim
birde çalışacağım ortam çok güzel bana güvenenleride kendimide hayl kırıklığına uratmam inş
tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın a.s.

Yeni işin hayırlı olsun arkadaşım...
Sıkı sıkı çalış; bol bol para kazan... zemuszemus​

hakkında hayırlısı olsun çok sevindk iş bulmana ama aramızdan ayrılacağına da üzüldük olsn bizi bırakmazsın sen opuyorumnanaktan

epeydir tembelliğe alıştım azıcık korkmuyor değilim
birde çalışacağım ortam çok güzel bana güvenenleride kendimide hayl kırıklığına uratmam inş
tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın a.s.

Kıs, bu ne üşengeçlik... :umursamaz:​

umarım çalışmak isteyen herkes iş bulur kızlar
hamişler sağlıkla bebeklerini alır kucağına
bekarlar evlenir
maddi sıkıntılar yaşayanlar rahatlar
ailevi sorunları olan herkes süt liman hayat sürer
kendine yeni hayatlar yollar kuranlar hiçbir sıkıntı görmez
sağlık problemi çekenler derman bulur iinşallah inşallah tüm dualarınız dileklerinz kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq:
kk yı ve bana edindirdiği güzel arkadaşlıkları dostlukları çok seviyorum
:enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun inşallah.kaygılanma sakın,sürekli başaracağını düşün.opuyorumnanaktan
kolay gelsin ve yazdığın dualar içinde çok teşekkür ederiz.allah yolunu acık etsin.
:Saruboceq:.
darısı iş arayanlara,isteyen herkeze inşalaaaaahhhh

Hayırlı olsun canım,çok sevindim...
her fırsatta KK ya gireceğinize eminim ama
öncelik işiniz tabi ki...
sevgiler...

duygusala bağladım ferza napiim yazarken ellerim titriyor valla :kedi:

Belli zaten, hiç görüşmeyecekmiş gibi dua edişinden... :eek:lmaz:

Ne güzel, hayatına yeni bir sayfa açıyorsun.
Çoğu insan, senin yerinde olmak için can atıyor bacım... Şeniz​

laa sevoo asker mektubu okur gibim oldum hee:çok üzgünüm:

seni bi daha göremicezmi şimdi:Saruboceq:allahım inanamıyorumm gerçekmi buu sonunda dualarımız kabul oldu :dance:

laa ne yap ne et deki işyeri sahibine "net yoksa bende yokum" de çek restini kaydirigubbakcemile5
bu arada büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpmeyi unutmuşunn şutarafagitti

tebrikler canım ...
yeni işin hayırlı olsun ALLAH utandırmasın inşallah....

:roflol: :roflol: filisim delim alışmışım 7 24 burda olmaya 1 yıldır napiim
çalışma koşulları malum yoğun ve satleri pek uygun değil hoş günde 2 saat girsem bana hiçmiş gibi gelcek zannediyorum oda bu ruh halimi tetikledi tabiki
allah sağlık versin utandırmasın herşeyi yaparım sizede bakarım gelmeden durur muyum hiç o yüzden fazla sevinme
ayrıca hatırlatma için teşekkürler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim arzederim :lepi:

:roflol: :roflol: filisim delim alışmışım 7 24 burda olmaya 1 yıldır napiim
çalışma koşulları malum yoğun ve satleri pek uygun değil hoş günde 2 saat girsem bana hiçmiş gibi gelcek zannediyorum oda bu ruh halimi tetikledi tabiki
allah sağlık versin utandırmasın herşeyi yaparım sizede bakarım gelmeden durur muyum hiç o yüzden fazla sevinme
ayrıca hatırlatma için teşekkürler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim arzederim :lepi:

tabe canımmm sen gidince burcu izmir eşrafını toplayıp tavernalı buluşma düzenlicek laf aramızda sırf kutlama hee senin gidişini kutlucaklarr:roflol:

canım benim sen bizi bırakmazsın biliyorum benŞeniz olmadı öğle aralarında bi internet cafeden filan halledersin sen

hayırlısı olsn canmm dilerim ki herşey gönlünce olr .. başarılar dilerm sana yeni işinde :KK66:)

bensiz buluşmanın tadı olmas bikere :dilcikar:
izmir buluşması demek sblue delisi demek sblue delisi izmir buluşması demek :mymeka:
konuyuda geyiğe çevirmeyek ( kendi sütten cıkmış akkaşık üye )

adıvar cancu gurbaa bahar melek tuloya eylül13 egedenizi kedijik whiterose uğurböcüü kso şimal ecmel çokoprens lilyum candy sivribiber organikşeker ferza sevgiseli derin55 irna songül kahvedelisi senayda küçükböcük nilim86
kardelen35 kimseyi atlamadım inş Şeniz opuyorumnanaktan

X