Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bensiz buluşmanın tadı olmas bikere :dilcikar:
izmir buluşması demek sblue delisi demek sblue delisi izmir buluşması demek :mymeka:
konuyuda geyiğe çevirmeyek ( kendi sütten cıkmış akkaşık üye )
mavişim opuyorumnanaktan
kurban oluy çipilin sana kız :1hug:
şu anki haleti ruhiyeni öyle iyi anlıyorum ki...
bir yandan kotarabilecekmiyim stresi, bir yandan alıştığın düzeninin değişecek olması, bir yandan KK'dan özellikle benden opuyorumnanaktan biraz uzak kalma üzüntüsü
bu kadar dert etme mavişim,
bak biz de çalışıyoruz, masam değişti diye ağladığımı biliyorum burdan biraz daha uzak kalıcam diye kaydirigubbakcemile3
şu anda ekranı minicik hale getirdim görünmesin diye, yine de yetişiyorum valla :roflol:
herşeye alışılıyor... artık sabahlamak yok :teytey:
benle birlikte herkes tavııık tavııık diye bağırırken yatmanın ne demek olduğunu öğreneceksin :teytey:
mincik ekranımdan sevgiler a.s. opuyorumnanaktan
:roflol: efenim mekan şöyleki anlatayım hemenbüyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper
herkesin hal hatırını sorar sorularıma geçerim
bende:jeyyar:
şimdi sen işe başalayacaksın iş ne işi
başladığın yerde pc yokmu arada dalamazmısın
hangi semte işin bana yakınsındır umarım
bunlar sorulardı cevabı acele postayla isterimzemuszemus
şimdi asıl bölüm
hayırlı uğurlu olsun sen çalışkansındır başarırsın öyle çelişkilerle işe başlama tuttuğunu kopardığını biliriz bunuda koparacaksın ayy şey -tatlicadiarzu-başaracaksın sen:teytey:
temem komtanım :1ninca:seneye Lost başlayana kadar çalış sonra dön emi.kaydirigubbakcemile2
mavişim opuyorumnanaktan
kurban oluy çipilin sana kız :1hug:
şu anki haleti ruhiyeni öyle iyi anlıyorum ki...
bir yandan kotarabilecekmiyim stresi, bir yandan alıştığın düzeninin değişecek olması, bir yandan KK'dan özellikle benden opuyorumnanaktan biraz uzak kalma üzüntüsü
bu kadar dert etme mavişim,
bak biz de çalışıyoruz, masam değişti diye ağladığımı biliyorum burdan biraz daha uzak kalıcam diye kaydirigubbakcemile3
şu anda ekranı minicik hale getirdim görünmesin diye, yine de yetişiyorum valla :roflol:
herşeye alışılıyor... artık sabahlamak yok :teytey:
benle birlikte herkes tavııık tavııık diye bağırırken yatmanın ne demek olduğunu öğreneceksin :teytey:
mincik ekranımdan sevgiler a.s. opuyorumnanaktan
aaa saa tavık mı diyolarrr aaa ne kaaa ayıpp piliç dimeleri lazım aslında:roflol:
:roflol: efenim mekan şöyleki anlatayım hemen
çeşmede cafe restoran ve butik otel olarak hizmet veriyor bende halkla ilişkilerden sorumlu olacağım
sabahtan otel müşterilerinin kahaltıları istekleriyle işe başlayıp gece 3 e kadarda cafe restoran ve yine otelle ilgili programdan hizmetten sorumluyum oldukça yoğun birde mekan aynı zamanda sanat galerisi onada ufaktan ilgi gerek elbette
anlayacağınız 7 24 iş gibi izin günü yok sezonda mafoldumben kışaysa anlaşmaya ve memnuyete göre tekrar görüşeceiz kalıp kalmayacağımı ... orada net var ama tlf numu bile sınırlı kullanabileceğimi söylüyorlar arada kaçamak yapacağım işte şuan bende net bilemiyorum gidince göreceğiz fisfisfis
parası iyi ama :jeyyar:
temem komtanım :1ninca:
oyy çipilim küçük ekranım karamürsel sepetim bende mini mini ekranlardan bakarımm inş size opuyorumnanaktan
:)) Hayırlı uğurlu olsun ne diyim inşallah çalışmak kilo içinde iyi gelir sana. opuyorumnanaktan
Cuma günlerinide unutmazsın gelirsin bize bi uğrarsın artık zemuszemus
Allah seni emikaydirigubbakcemile3
Ben böyle veda görmedimkaydirigubbakcemile3
Görende kervanlarla baharat yolundan yemene gidiyo sancakkaydirigubbakcemile3
Kızım gelcez çeşmeye dedik demi:mymeka:
Toplantıları orda yapcazhihoyyyt
Hem dert etme sen Kk yı
Ben sana geceleri canlı yayın yaparım telden:lepi:
Bu yeni başlangıç,yeni güzellikler getirsin sana sevom
Dilerim herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
Çok para biriktir,kışa ezcez hepsini haberin olsunkaydirigubbakcemile3
epeydir tembelliğe alıştım azıcık korkmuyor değilim
birde çalışacağım ortam çok güzel bana güvenenleride kendimide hayl kırıklığına uratmam inş
tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın a.s.